InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı En Baştan Başlama Filesları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan andya34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 655

andya34

Level 1
Üye
Konular
4
Çözüm
1
Online süresi
4m 23s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
86
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba. metin2 server işine en başından başlamak istiyorum 40k dosyalarla birlikte. hiç ellenmemiş üstünde oynanmamış fileslar önerebilir misiniz? şu ana kadar kraizy.tgz i buldum ama içlerinde sadece server core ları ve client binary si var yani elimde server structure ve client structure yok bunların ellenmemişi hangileridir bi bilgi bulamadım buraya sorayım dedim. yardım ederseniz sevinirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Server filesler bölümünde tabit konular var onlarla başlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Server filesler bölümünde tabit konular var onlarla başlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
yalnız ben en baştan ellenmemiş dosyalar üzerinden başlamak istiyorum baktığımda el değmemiş dosya bulamadım malesef

yalnız ben en baştan ellenmemiş dosyalar üzerinden başlamak istiyorum baktığımda el değmemiş dosya bulamadım malesef
napıcan ellenmemiş dosyayı bug dolu olacak altyapı soruları hergün sorulup cevaplanıyor burada cevaplarına bakabilirsin

napıcan ellenmemiş dosyayı bug dolu olacak altyapı soruları hergün sorulup cevaplanıyor burada cevaplarına bakabilirsin
kendimi geliştirmek için istiyorum... public server açmak gibi bi amacım yok genellikle hobi olarak server işleriyle uğraşıyorum. bug olması önemli değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri