- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tatlı dilli olmazsan ne yapacaksınBoş Yapma bilader Eski yorumlarında Boş yapıyorsun halen boş oldun beli etme Yaylan Lütfen Tatlı dile Söylüyorum sana
senin gibi boş birisi asıl gelip burda böyle saçma sapan konuşarak eline birşeyin geçeceğinimi sanıyor ?Daha çok beklersin

- Konular
- 15
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 6mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,371
- DevLira
- 6
Devam Et Boş Madam seni Senin gibileri piyadan silmesi BasitTatlı dilli olmazsan ne yapacaksınsenin gibi boş birisi asıl gelip burda böyle saçma sapan konuşarak eline birşeyin geçeceğinimi sanıyor ?
Daha çok beklersin![]()
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
Sen dünkü velet değilmisin yaDevam Et Boş Madam seni Senin gibileri piyadan silmesi Basit
skypta gelipte files dilenen
:aSFD:AS:fAS:fdahah gülmem tuttu

- Konular
- 15
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 6mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,371
- DevLira
- 6
Önce Kimle konuştunu dikkat Et Ben bu güne Kadar bir allahın kulundan Files dilenmedim Önce skypene Kontrol et Sonra kim oldumu Sorgula Kanıtını bekliyorum He Kim Ne dileniyor bilelimde Az yüzüne Çarpımda Tipin KaysınSen dünkü velet değilmisin yaskypta gelipte files dilenen
:aSFD:AS:fAS:fd
ahah gülmem tuttu![]()
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
Sen dikkat etsen ben sana böyle konuşmam sen yazılanıda anlamıyorsun galiba ? konuştuklarımın arasında senle alakalı nerede kötü bir yazı var ?Önce Kimle konuştunu dikkat Et Ben bu güne Kadar bir allahın kulundan Files dilenmedim Önce skypene Kontrol et Sonra kim oldumu Sorgula Kanıtını bekliyorum He Kim Ne dileniyor bilelimde Az yüzüne Çarpımda Tipin Kaysın
Gelipte sen boş yapana kadar ben sana birşey yazmıyordum. Bak senle düzgünce konuşacağım senin konuna karşı açmış olduğun konuya dair bir kötü niyetim yok ben bana yazılan yoruma karşılık verdim sen yazmasaydın bana bende sana karşılık vermeyecektim. Konudaki sistem sorunsuz çalışmaktadır bunuda söyleyeyim senle alakası yok niye bukadar tepki gösterdin anlıyabilmiş değilim neyse kardeşim herşeyin fazlası zarardır allah rahatlık versin iyi geceler sana hadi by
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)