PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Cevaplandı Foxs İle Kapattığım Pack Syser

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alemji21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Alemji21

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
99
Çözüm
29
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
207
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
189
MmoLira
2,604
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba MakePackla Kilitlediğim Rootu Packa Attığımda Oyun Acılmıyor Syser De Bole Hata Var Bunu Nasıl Çözebilirim ?

0118 00:25:14470 :: pack/root: Pack file does not exist
0118 00:25:00062 :: RunMain Error

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Anladım Arkadaşlar Yeteri Kadar Aydınlattınız Beni Dediğiniz Gibi Foxsf Kurulu Değil Sadece packı Kapatıp Calıştırmaya Calışıyoum
Peki Benim Elimde Foxs İle Calışan Bir Filesin Src Dosyaları Mevcut şunu Öğrenmem Yeterli Olcaktır ben Sadece UserInterface.cpp Demi eklemeler Yapmam Gerekiyor Foxs İçin ? Yada Başka Cpp de Düzenlemem Gereken Bir Şey Varmı Bu Eklenti Hakkında Konu Bulamadım ?? Teşekurler yardımlarınız İçin
Rica ederim en iyi cevap olarak işaretlersen cevabımı sevinirim. kısa zamanda foxfs olmayan filesi foxfs'ye çevirme adlı bir video çekeiblirim.
makepack ta kapattıgın zaman direk packa rootu gönderiyor eix epk seklinde değil sade bir şekilde onu bulamıyor
Evet hocam ama O Packın İçinde ama Gene Bole Bir Hata Alıyorum Oyun Hiç Acılmıyor

Merhaba,
Öncelikle sorununuzu anlayalım. FoxFS mi kurdunuz ?
Eix epk atınca sorun yok diyorsunuz. FoxFS kurmuşsanız kurulumu baştan gözden geçirin.

Merhaba,
Öncelikle sorununuzu anlayalım. FoxFS mi kurdunuz ?
Eix epk atınca sorun yok diyorsunuz. FoxFS kurmuşsanız kurulumu baştan gözden geçirin.
evet Hocam Aynı Dediğinz Gibi Eix İle Epk Packları Sorun Yok Ama Foxsf İle Kapattığım Packı Oyun Görmüyor Normalde pack isimlerini İndexten Çekiyordu Ben Clientte Ekledim Onunla Alakalı Bir şey Olabilirmi ?

Sadece rootu mu görmüyor yoksa foxfs ile kapattığınız bütün packleri mi görmüyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri