bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Anlayamadığım bir sysser

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Razuning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 258
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Razuning

Anne benim ak47'im nerede
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Konular
72
Çözüm
18
Online süresi
9mo 18h
Reaksiyon Skoru
1,336
Altın Konu
1
Başarım Puanı
269
MmoLira
2,461
DevLira
44
Ticaret - 100%
3   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar FoxFs'den sonra bu sysseri alıyorum ve ne yaparsam yapayım bu sysseri alıyorum yardımcı olur musunuz?

[CODE title="sysser"]0115 08:50:00314 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/dropitem/dropitem.mse) Error[/CODE]

foxfs pack türü her şeyi kendi isimlendirdiği pack içinde bir düzen içinde olması şekilde ayarlandı yukarda yazan efekt mse sini görememiş o konumda

Merhabalar FoxFs'den sonra bu sysseri alıyorum ve ne yaparsam yapayım bu sysseri alıyorum yardımcı olur musunuz?

[CODE title="sysser"]0115 08:50:00314 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/dropitem/dropitem.mse) Error[/CODE]
Client Üzerinden "
etc/dropitem/dropitem.mse) Error" Dropitem.mse dosyasını algılamamış dostum verdiği yola bakarmısın belirttiği dosya varmı yokmu diye

Mevcut sorunda burada başlıyor foxfs de sorun yok pack birleştirmemde sanırım sorun var
Client Üzerinden "
etc/dropitem/dropitem.mse) Error" Dropitem.mse dosyasını algılamamış dostum verdiği yola bakarmısın belirttiği dosya varmı yokmu diye

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri