InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı Bir Kaç Sorum Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coop026
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 478

coop026

Level 4
TM Üye
Konular
109
Çözüm
2
Online süresi
2h 30m
Reaksiyon Skoru
40
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
116
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1. Haritalardaki portalları nasıl kaldırırım? Sadece ışınlanma yüzüğü kullanılacak.
2. Eşyaların seviyesini ve +6'ya kadar %100 geçmesini nasıl ayarlarım?
3. Moblardan düşen eşyaları nasıl ayarlarım / kaldırırım / eklerim?
4. Yeni bir saç nasıl eklerim?

Teşekkürler.

1. Haritalardaki portalları nasıl kaldırırım? Sadece ışınlanma yüzüğü kullanılacak.
2. Eşyaların seviyesini ve +6'ya kadar %100 geçmesini nasıl ayarlarım?
3. Moblardan düşen eşyaları nasıl ayarlarım / kaldırırım / eklerim?
4. Yeni bir saç nasıl eklerim?

Teşekkürler.
portallar mob olarak geçiyor regen.txt de bulabilirsin portalın koordinatları yakınındaki mobların satırlarını silersen portallar kalkacaktır

db ye girip refineset leri değiştirmen gerekiyor yada source üzerinden de yapabilirsin

mob_drop_item.txt yi açıp düzenleyebilirsin

yeni kostüm, silah eklemekten bir farkı yok 3d modelleme bölümünde soruna cevap bulabilirsin

portallar mob olarak geçiyor regen.txt de bulabilirsin portalın koordinatları yakınındaki mobların satırlarını silersen portallar kalkacaktır

db ye girip refineset leri değiştirmen gerekiyor yada source üzerinden de yapabilirsin

mob_drop_item.txt yi açıp düzenleyebilirsin

yeni kostüm, silah eklemekten bir farkı yok 3d modelleme bölümünde soruna cevap bulabilirsin

hocam bu kodu
Kod:
if (!ch->IsGM() && ch->GetMapIndex() == 41)

Kod:
if (!ch->IsGM() && ch->GetMapIndex() == 1 || GetMapIndex() == 21 || GetMapIndex() == 41)
böyle yapınca not declared alıyorum nasıl birden fazla map eklerim bu koda?

hocam bu kodu
Kod:
if (!ch->IsGM() && ch->GetMapIndex() == 41)

Kod:
if (!ch->IsGM() && ch->GetMapIndex() == 1 || GetMapIndex() == 21 || GetMapIndex() == 41)
böyle yapınca not declared alıyorum nasıl birden fazla map eklerim bu koda?
if(!ch-IsGM()){
if(ch->GetMapIndex()==1 || ch->GetMapIndex()==21 || ch->GetMapIndex()==41){
//do stuff
}
}

bu şekilde kullanın hatanın sebebi ise GetMapIndex() nesnenin hangi mapteyse index numarasını döndüren bir fonksiyon hangi nesne nin map indexini istediğinizi belirtmemişsiniz ch->GetMapIndex() yerine sadece GetMapIndex() kullanılmış

if(!ch-IsGM()){
if(ch->GetMapIndex()==1 || ch->GetMapIndex()==21 || ch->GetMapIndex()==41){
//do stuff
}
}

bu şekilde kullanın hatanın sebebi ise GetMapIndex() nesnenin hangi mapteyse index numarasını döndüren bir fonksiyon hangi nesne nin map indexini istediğinizi belirtmemişsiniz ch->GetMapIndex() yerine sadece GetMapIndex() kullanılmış

Hocam doğru anladıysam, if(!ch-IsGM()) ile önce gm olup olmadığını kontrol ettirip sonra map indexlerine baktırdınız.
Fakat GetIndex başındaki ch> neyi belirtiyoronu anlamadım. Bildiğimiz CH1 falan mı yoksa nesne demişsiniz onları mı? Ayrıca çok teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri