M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı METİN2 SYSERR VERİP DURUYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klous89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

klous89

Level 4
Banlı
TM Üye
Üye
Konular
81
Çözüm
29
Online süresi
12d 20h
Reaksiyon Skoru
61
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 2 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
953
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SYSERR: Feb 3 08:00:35 :: pid_init:
Start of pid: 4538

SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/horse_event1/03.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/dog_god/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/lion/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/dog_god/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/lion/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/horse_event1/03.msa'
SYSERR: Feb 3 08:02:29 :: checkpointing: CHECKPOINT shutdown: tics did not updated.

Bu Hatayı alıyorum sürekli yardımcı olabilecek birileri varmı acaba rica etsem

SYSERR: Feb 3 08:00:35 :: pid_init:
Start of pid: 4538

SYSERR: Feb 3 08:02:29 :: checkpointing: CHECKPOINT shutdown: tics did not updated.

Bu Hatayı alıyorum sürekli yardımcı olabilecek birileri varmı acaba rica etsem
filezilladan bağlanıp klasörlerin içindeki motlist.txt içinde her şeyi silin veya bunların içinde dosya var mı yoksa dosya olan bir filesten ekleyebilirsiniz
@klous89

filezilladan bağlanıp klasörlerin içindeki motlist.txt içinde her şeyi silin veya bunların içinde dosya var mı yoksa dosya olan bir filesten ekleyebilirsiniz
@klous89
motlist.txt veya diğer dediğiniz dosyaları anlayamadım tam olarak nasıl yapıcam şimdi bu işlemi

motlist.txt veya diğer dediğiniz dosyaları anlayamadım tam olarak nasıl yapıcam şimdi bu işlemi
filezillaya bağlanın game/share/data/monster klasörünün içinde dog_god horse_event1 ve lion dosyalarını bulun içi boş mu bir bakın

filezillaya bağlanın game/share/data/monster klasörünün içinde dog_god horse_event1 ve lion dosyalarını bulun içi boş mu bir bakın
Dosyalar mevcut motlist.txt içindeki yazlaırda sildim hepsindeki ama hatada göstediği dosyaların içi hep dolu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri