M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı METİN2 SYSERR VERİP DURUYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klous89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

klous89

Level 4
Banlı
TM Üye
Üye
Konular
81
Çözüm
29
Online süresi
12d 20h
Reaksiyon Skoru
61
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 2 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
953
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SYSERR: Feb 3 08:00:35 :: pid_init:
Start of pid: 4538

SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/horse_event1/03.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/dog_god/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/lion/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/dog_god/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/lion/run.msa'
SYSERR: Feb 3 08:01:02 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/horse_event1/03.msa'
SYSERR: Feb 3 08:02:29 :: checkpointing: CHECKPOINT shutdown: tics did not updated.

Bu Hatayı alıyorum sürekli yardımcı olabilecek birileri varmı acaba rica etsem

Dosyalar mevcut motlist.txt içindeki yazlaırda sildim hepsindeki ama hatada göstediği dosyaların içi hep dolu
horse_event1 içinde 03.msa var mı ? dog_god ve lionda run.msa var mı ?

horse_event1 içinde 03.msa var mı ? dog_god ve lionda run.msa var mı ?
hepsi var hocam şimdi komple gameyi silip yeniden filesi kurdum kendi kendine böyle bir hata verdi ama neyse sorun şimdilik çözüldü teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için Allah razı olsun

hepsi var hocam şimdi komple gameyi silip yeniden filesi kurdum kendi kendine böyle bir hata verdi ama neyse sorun şimdilik çözüldü teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için Allah razı olsun
sorun çözüldüyse güzel dosyalar yoksa atıcaktım, başka syser verirse yazın yardımcı olalım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri