mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Ch değiştirme sistemi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flusya23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 579

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1. https://forum.turkmmo.com/konu/3646698-vegas-toplu-sistemler/
2. https://forum.turkmmo.com/konu/3555900-official-ch-degistirme-sistemi/

2Adet sağlam var sanırım ancak hangisi eklenmeli veya başka daha sağlamı var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Birde ben arada bazı filesleri - serverleri merak edip giriyorum aradada açabildiklerimin packını açıyorum inceliyorum falan çoğu uichangechannel.py li ch değiştime falan kullanıyor bu kullanılan ch değiştirme hangi sistemde veya forumda mevcut mudur.

Son düzenleme:
Çözüm
önerim fileslerden sökmen ve her sistemi eklememen güzel ve hoş gözükücek diye de filesi boşa yormaya gerek yok şuan bir sıkıntı olmaz diyelim ama 500 oyuncu yada 1000 oyuncu girince o filese hissedilicek tüm herşey
Forumdan eklediklerimi söküp tekrar eklemeye çalışıyorum ancak ch değiştirme şart ve sistemi bulamadım henüz aslında yunkaide mevcut ama bilemiyorum şuanlık bakalım belki daha iyileri vardır.

Ayrıca ch değiştirmeye gerekli fixlerim var of shop vb. hakkında ama başka bir sorun yapıyor mu bilemiyorum en son olmadı yunkaiden alıcam.
önerim fileslerden sökmen ve her sistemi eklememen güzel ve hoş gözükücek diye de filesi boşa yormaya gerek yok şuan bir sıkıntı olmaz diyelim ama 500 oyuncu yada 1000 oyuncu girince o filese hissedilicek tüm herşey

Forumdan eklediklerimi söküp tekrar eklemeye çalışıyorum ancak ch değiştirme şart ve sistemi bulamadım henüz aslında yunkaide mevcut ama bilemiyorum şuanlık bakalım belki daha iyileri vardır.

Ayrıca ch değiştirmeye gerekli fixlerim var of shop vb. hakkında ama başka bir sorun yapıyor mu bilemiyorum en son olmadı yunkaiden alıcam.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri