- Konular
- 23
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 18h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 312
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar başlıkdan da anlaşıldığı gibi hızlı ch değiştirme sisteminde sıkıntı var bir çokkez sıfırdan ekledim biryerde yanlışlık varmı diye fakat sonuç hep aynı oyuna giriyorum f5 e basınca pencere geliyor fakat ch değişmeye kalktığımda hiç bir hareketlilik yok misal ch 1 deyimm diyelim ch2 ye tıklıyorum değiştir diyorum değişme yok ama 2. kez aynısını yapınca buseferde zaten bu ch desin diyor karakter atınca map altında ch2 yazıyor ama ch2 de değil hâlâ ch1 de değişme yok ne yapmam lazım link deki sistemi ekledim mutlaka ya eksik bir kod yada değiştirmem gereken ufak bi ayrıntı var bilen birisi veya bu sistemi ekleyen varsa yardım edebilirmi.
forum.turkmmo.com
F5 Ch Değiştirme Sistemi ( Sorunsuz Denenmiştir )
Metin2 F5 Hızlı Ch Sistemi Anlatım root uigameoption.py açıyoruz blockMode = 0viewChatMode = 0 Aratıp Altına bir boşluk yapıp Yapıştırıyoruz serverip = "SERVER İP" girisportu = DB PORT ch1port = CH1 PORT ch2port = CH2 PORT ch3port = CH3 PORT ch4port = CH4 PORT SERVERADI = "SERVER İSMİ" VE...