HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BBC bundan daha önce oyun yaptı mı bilmiyorum ama bence bundan sonra yapmasın. Ben bilmiyorum, izlemiyorum fakat izleyenler bilir: Bu oyun BBC kanalında çıkan Fightbox adında bir programın (yada ne ise) aynı isimli oyunu. Oyunun ismine bakıp coin-up salonlarındaki (halk dilinde "Ateri salonu") şu alıştığımız Street Fighter veya Tekken tarzı bir dövüş oyunu olduğunu falan sanmayın sakın. Karşımızda daha farklı bir oyun var. Tabi öyle olsaydı daha iyi olurdu o ayrı..
Oyuna girdiğimizde çok güzel bir menü karşılıyor bizi. Burada Quick Match, Tournament, Hot Seat veya multiplayer oynayacaksanız Lan Games gibi bölümlerden birini seçebilir ya da önce bir options'a girip kontrol, grafik veya ses gibi ayarları değiştirebilirsiniz. Özellikle bilgisayarınızın yavaş olduğuna inanıyorsanız grafik ayarlarını geçmeyin derim. Hatta gereksiz bulduğum menü renklerini filan değiştirme gibi ayarların bulunduğu colors bölümüne de girebilirsiniz (aldatıcı yazar).
Oyuna girdiğimizde çok güzel bir menü karşılıyor bizi. Burada Quick Match, Tournament, Hot Seat veya multiplayer oynayacaksanız Lan Games gibi bölümlerden birini seçebilir ya da önce bir options'a girip kontrol, grafik veya ses gibi ayarları değiştirebilirsiniz. Özellikle bilgisayarınızın yavaş olduğuna inanıyorsanız grafik ayarlarını geçmeyin derim. Hatta gereksiz bulduğum menü renklerini filan değiştirme gibi ayarların bulunduğu colors bölümüne de girebilirsiniz (aldatıcı yazar).