- Konular
- 45
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 12d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 1,289
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adınız: Batuhan
Yaşınız: 16
Nereli olduğunuz: Tekirdağ
Hangi takımlı olduğunuz: ORDUSPOR
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 PvP Serverler Reklamları Yaparken Filan Bu Foruma Başlamayı Düşündüm Ve 6 Gündür Buradayım. :=)
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum Cok Yararlı Herhangibir sorun olduğunda hemen forumda bulabiliyorum veya konu acarak hemen cevap alıyorum bu yuzden beğeniyorum forumu.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;Metin2 PvP Serverler Herhangibir Sorun Olsun 2.5 Yıllık Tecrubem Var Bi Yandan - Video Editorlük yapabiliyorum Sony Vegas VB -
Yaşınız: 16
Nereli olduğunuz: Tekirdağ
Hangi takımlı olduğunuz: ORDUSPOR
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 PvP Serverler Reklamları Yaparken Filan Bu Foruma Başlamayı Düşündüm Ve 6 Gündür Buradayım. :=)
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum Cok Yararlı Herhangibir sorun olduğunda hemen forumda bulabiliyorum veya konu acarak hemen cevap alıyorum bu yuzden beğeniyorum forumu.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;Metin2 PvP Serverler Herhangibir Sorun Olsun 2.5 Yıllık Tecrubem Var Bi Yandan - Video Editorlük yapabiliyorum Sony Vegas VB -
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
dasdsa
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
Merhabalar,
Hoş geldiniz.
Benim ismim de Ahmet Yaş 18. Memnun oldum.
Hoş geldiniz.

Benim ismim de Ahmet Yaş 18. Memnun oldum.

- Konular
- 45
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 12d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 1,289
- DevLira
- 3
Hoşbuldum AbiMerhabalar,
Hoş geldiniz.
Benim ismim de Ahmet Yaş 18. Memnun oldum.![]()