InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Lua Dili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackgames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 601

blackgames

Yalnız Kaptan
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
1,417
Çözüm
1
Online süresi
1mo 21d
Reaksiyon Skoru
1,156
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
329
MmoLira
436
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar kolay gelsin herkese
Sorum şu arkadaşlar LUA dilini öğrenmek istiyorum metin2 de rahat quest vs işlemler kendimce yapabilimek için internetten araştırmalar yaptım fakat türkçe kaynak bulamadım bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek birisi varmıdır acaba ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Metin2'de quest yazarken lua'yı basit düzeyde kullanıyorsun, işin büyük kısmı quest yazma mantığında. Bunun için de yazılan questleri inceleyip üzerinde değişiklikler yaparak başlayabilirsin. İnternette basit düzeyde birkaç Türkçe kaynak bulunuyor, onları da inceleyebilirsin.
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Metin2'de quest yazarken lua'yı basit düzeyde kullanıyorsun, işin büyük kısmı quest yazma mantığında. Bunun için de yazılan questleri inceleyip üzerinde değişiklikler yaparak başlayabilirsin. İnternette basit düzeyde birkaç Türkçe kaynak bulunuyor, onları da inceleyebilirsin.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri