- Konular
- 64
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 8d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 942
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba,
arkadaşlar örneğin at çağırma kitabı için quest okutuyorum questteki türkçe karakterler okuttuğumda oyunda çince oluyor sorun nedir acaba?
notepad++ da bir sorun yok orası kaydettiğimde çevirmiyor türkçe karakter sorunum orada değil oyuna questi okuttuğumda oyun içinde alıyorum bu sorunu
arkadaşlar örneğin at çağırma kitabı için quest okutuyorum questteki türkçe karakterler okuttuğumda oyunda çince oluyor sorun nedir acaba?
notepad++ da bir sorun yok orası kaydettiğimde çevirmiyor türkçe karakter sorunum orada değil oyuna questi okuttuğumda oyun içinde alıyorum bu sorunu
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ayarlar > Tercihler > Çeşitli > Karakter kodlamasını otomatik olarak algıla'daki tiki kaldır ve kaydetbundan sonra sorunsuz olacaktır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yok hayır yanlış anladınız siz.
Örneğin: "çay" yazıyor ise questte oyunda bu Türkçe karakter olan "ç"yi yansıtmıyor. onun yerine çince harf çıkıyor $ay eklinde örnek verecek olursak

bundan sonra sorunsuz olacaktır.