M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı quest türkçe karakter sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thisbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Thisbe

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
64
Çözüm
13
Online süresi
8d 5h
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
Başarım Puanı
143
MmoLira
942
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba,

arkadaşlar örneğin at çağırma kitabı için quest okutuyorum questteki türkçe karakterler okuttuğumda oyunda çince oluyor sorun nedir acaba?
notepad++ da bir sorun yok orası kaydettiğimde çevirmiyor türkçe karakter sorunum orada değil oyuna questi okuttuğumda oyun içinde alıyorum bu sorunu

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ayarlar > Tercihler > Çeşitli > Karakter kodlamasını otomatik olarak algıla'daki tiki kaldır ve kaydet :) bundan sonra sorunsuz olacaktır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yok hayır yanlış anladınız siz. :)
Örneğin: "çay" yazıyor ise questte oyunda bu Türkçe karakter olan "ç"yi yansıtmıyor. onun yerine çince harf çıkıyor $ay eklinde örnek verecek olursak
Questler için acaba ek olarak translate questinizde mi var ilkkez duydum bunu :)

Questler için acaba ek olarak translate questinizde mi var ilkkez duydum bunu :)

Örneğin: "çay" yazıyor ise questte oyunda bu Türkçe karakter olan "ç"yi yansıtmıyor. onun yerine çince harf çıkıyor $ay eklinde örnek verecek olursak

Questi açınca normalde zaten normal gözükür okutunca sıkıntı olur. Şimdi bozuk olan questi aç sonrasında içindekileri kopyala sil. Sonra kodlamadan ansı olarak kodla var onu seç yapıştır kaydet okut.

Ayarlar > Tercihler > Çeşitli > Karakter kodlamasını otomatik olarak algıla'daki tiki kaldır ve kaydet :) bundan sonra sorunsuz olacaktır.
yGQqVa.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri