xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Simya set bonusu sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan narrsuyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

narrsuyu

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
41
Çözüm
21
Online süresi
29d 14h
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
99
MmoLira
3,071
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu linkteki kodları kullanarak simya set bonusunu ayarlamaya çalıştım ama birkaç sorun ile karşılaştım.

Kod:
#include "DragonSoul.h"

const DSManager & rkDSManager = DSManager::instance();
if (rkDSManager.HasActivedAllSlotsByPage(ch, DRAGON_SOUL_DECK_0))
{
    ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "DragonSoul: You've all of the dragon souls active in page 1.");
    // do something
}

if (rkDSManager.HasActivedAllSlotsByPage(ch, DRAGON_SOUL_DECK_1))
{
    ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "DragonSoul: You've all of the dragon souls active in page 2.");
    // do something

bu kodu hangi dosyaya yazmalıyım ve bu koda ne eklemeliyimki set bonusu versin simyalar? yardımcı olabilcek birisi var mı?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
konu set bonusu konusu değil yazılanlar sadece bütün simyaların aktif olup olmadığını kontrol eden fonksiyonlar nereye ekleyeceğini bilemediğin kısımlarda sana bırakılan ne yapacağını seçeceğin kısımlar ister bonus ver ister affect ver
Biliyorum bu yüzden yardım istiyorum zaten aynısını alıp yapıştırmadım simya tablosuna ekstra değerler yazdım ordan çektirtmeye çalıştım işe yaramadı. Yapan varsa yardım edebilirmi diye o yüzden yazdım. Hala güncel.
bu linkteki kodları kullanarak simya set bonusunu ayarlamaya çalıştım ama birkaç sorun ile karşılaştım.

Kod:
#include "DragonSoul.h"

const DSManager & rkDSManager = DSManager::instance();
if (rkDSManager.HasActivedAllSlotsByPage(ch, DRAGON_SOUL_DECK_0))
{
    ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "DragonSoul: You've all of the dragon souls active in page 1.");
    // do something
}

if (rkDSManager.HasActivedAllSlotsByPage(ch, DRAGON_SOUL_DECK_1))
{
    ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "DragonSoul: You've all of the dragon souls active in page 2.");
    // do something

bu kodu hangi dosyaya yazmalıyım ve bu koda ne eklemeliyimki set bonusu versin simyalar? yardımcı olabilcek birisi var mı?
konu set bonusu konusu değil yazılanlar sadece bütün simyaların aktif olup olmadığını kontrol eden fonksiyonlar nereye ekleyeceğini bilemediğin kısımlarda sana bırakılan ne yapacağını seçeceğin kısımlar ister bonus ver ister affect ver

Biliyorum bu yüzden yardım istiyorum zaten aynısını alıp yapıştırmadım simya tablosuna ekstra değerler yazdım ordan çektirtmeye çalıştım işe yaramadı. Yapan varsa yardım edebilirmi diye o yüzden yazdım. Hala güncel.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri