M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 1*99 Zor server Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemonSliyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 315

DemonSliyt

Level 2
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
32
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 6 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
118
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle Herkeze Selamlar. ARkadaşlar 1*99 eski tr tipi server açmayı düşünüyorum acaba Öneride bulunabilirmisiniz oyun içerisinde neleri yapmalıyım Hangi Yenilikleri getirmeliyim? oyun içerisindeki damageler ws nasıl olmalı Öneride bulunurmusunuz. Şimdikten Öneride bulunan herkeze sonsuz teşekürler..
;) :help: :help: :help: :pac1man::pac1man::pac1man::pac1man::pac1man::pac1man:

Konu uygun kategoriye taşındı.

1-99 zor serverlerde fazla abartıya kaçmaman tavsiye edilebilir ama bence ilkleri yapman gerekiyor. Oldukca emek vermelisin sadece metin2 oyuncularının bıktığı ve bitmek bilmeyen hatalar çıkaran yeniliklerden uzak durman gerekir. Bu konuda forumumuzda oldukca çok öneri ve anket konuları var lycan a kadar tartışılan ilgili yenilikleri forumda aradıkca tartışma, soru-cevap ve anket soru, öneri ve şikayet konularıyla karşılaşabilirsin.

Ama nacizane tavsiyem lycan veya elf karakterleri ekleme. Simyadan uzak dur :) ve gaya sistemi olmasın. Yeterince 1-99 tipinde tutar bu seni. Bundan sonrası için full yeniliklere çalış. Yeni maplar, binekler vezaire modeller ekle. Sadece 1-99 tr tipi de yürümez bu işler..

1-99 zor serverlerde fazla abartıya kaçmaman tavsiye edilebilir ama bence ilkleri yapman gerekiyor. Oldukca emek vermelisin sadece metin2 oyuncularının bıktığı ve bitmek bilmeyen hatalar çıkaran yeniliklerden uzak durman gerekir. Bu konuda forumumuzda oldukca çok öneri ve anket konuları var lycan a kadar tartışılan ilgili yenilikleri forumda aradıkca tartışma, soru-cevap ve anket soru, öneri ve şikayet konularıyla karşılaşabilirsin.

Ama nacizane tavsiyem lycan veya elf karakterleri ekleme. Simyadan uzak dur :) ve gaya sistemi olmasın. Yeterince 1-99 tipinde tutar bu seni. Bundan sonrası için full yeniliklere çalış. Yeni maplar, binekler vezaire modeller ekle. Sadece 1-99 tr tipi de yürümez bu işler..

Önerilerin İçin ve güzel yorumun Teşekür ederim Bende Metin2 oyuncusu olarak Gaya sistemi Lycan we Simya yapmamayı düşünüyordum. Sadece Yeni Mapler ve yeni etkinlikleri yapmayı düşünüyordum.

Önerilerin İçin ve güzel yorumun Teşekür ederim Bende Metin2 oyuncusu olarak Gaya sistemi Lycan we Simya yapmamayı düşünüyordum. Sadece Yeni Mapler ve yeni etkinlikleri yapmayı düşünüyordum.
Bence bu kafada öneri bile almana gerek yok senin ;) gerekli argeyi kendine sorarak yapabilirsin :) hepimiz bu nedenlerden soğuduk ya..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri