noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Hikaye Ekle

Cevaplandı Game.core Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xMysterious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

xMysterious

Live together, die alone...
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
32
Çözüm
2
Online süresi
7d 12h
Reaksiyon Skoru
103
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
119
MmoLira
2,441
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar game.core hem açmayı bilmedim ve kullandım freebsd'de core açılmadığını söylendi, coreyi açıp gönderme şansınız olursa çok sevinirim.
Aynı zamanda sorunu nereden kaynakladığı, nerede yanlıştık yaptığımı & Çözümünü belirtesinizde çok sevinirim.
Eklemeye çalıştığım TIKLA

Game.Core INDIR
VIRUS TOTAL

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. İyi geceler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba arkadaşlar game.core hem açmayı bilmedim ve kullandım freebsd'de core açılmadığını söylendi, coreyi açıp gönderme şansınız olursa çok sevinirim.
Aynı zamanda sorunu nereden kaynakladığı, nerede yanlıştık yaptığımı & Çözümünü belirtesinizde çok sevinirim.
Eklemeye çalıştığım TIKLA

Game.Core INDIR
VIRUS TOTAL

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. İyi geceler.
1-game olmadan core u napıcaz
2- game i versen bile kimse senin core una bakmak için sanal makinasını çalıştırmaz

+ forumda gdb kurulumu ve core dosyası okuma anlatılıyor bir bakıp kurabilirsin burdan cevap bekleme boşuna

1-game olmadan core u napıcaz
2- game i versen bile kimse senin core una bakmak için sanal makinasını çalıştırmaz

+ forumda gdb kurulumu ve core dosyası okuma anlatılıyor bir bakıp kurabilirsin burdan cevap bekleme boşuna
1. Dedinde haklı olabilirsin dedin gibi bilgim yok lakin 2. Olarak bahsettiğinde ise o senin şahsi düşüncen ve uygulaman kimileri var anydesk vs. Bağlanıp yardımcı olan insanlar var bu forumda benimde rica ettiğim kişiler zaten yardımcı olmak isteyen arkadaşlar zaten forum geneli öyle insanlar olsa bu forumda sistem dahi bulamazdık herneyse yorumun için teşekkür ederim.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yada özelden yazarsa sevinirim.

gdb kurulumunu yap daha sonra game coreyi açmayı dene hangi freebsdyi kullanıyosun?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri