mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cevaplandı Game.core Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xMysterious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar game.core hem açmayı bilmedim ve kullandım freebsd'de core açılmadığını söylendi, coreyi açıp gönderme şansınız olursa çok sevinirim.
Aynı zamanda sorunu nereden kaynakladığı, nerede yanlıştık yaptığımı & Çözümünü belirtesinizde çok sevinirim.
Eklemeye çalıştığım TIKLA

Game.Core INDIR
VIRUS TOTAL

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. İyi geceler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba arkadaşlar game.core hem açmayı bilmedim ve kullandım freebsd'de core açılmadığını söylendi, coreyi açıp gönderme şansınız olursa çok sevinirim.
Aynı zamanda sorunu nereden kaynakladığı, nerede yanlıştık yaptığımı & Çözümünü belirtesinizde çok sevinirim.
Eklemeye çalıştığım TIKLA

Game.Core INDIR
VIRUS TOTAL

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. İyi geceler.
1-game olmadan core u napıcaz
2- game i versen bile kimse senin core una bakmak için sanal makinasını çalıştırmaz

+ forumda gdb kurulumu ve core dosyası okuma anlatılıyor bir bakıp kurabilirsin burdan cevap bekleme boşuna

1-game olmadan core u napıcaz
2- game i versen bile kimse senin core una bakmak için sanal makinasını çalıştırmaz

+ forumda gdb kurulumu ve core dosyası okuma anlatılıyor bir bakıp kurabilirsin burdan cevap bekleme boşuna
1. Dedinde haklı olabilirsin dedin gibi bilgim yok lakin 2. Olarak bahsettiğinde ise o senin şahsi düşüncen ve uygulaman kimileri var anydesk vs. Bağlanıp yardımcı olan insanlar var bu forumda benimde rica ettiğim kişiler zaten yardımcı olmak isteyen arkadaşlar zaten forum geneli öyle insanlar olsa bu forumda sistem dahi bulamazdık herneyse yorumun için teşekkür ederim.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yada özelden yazarsa sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri