mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Foxfox pack kapatıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazeah321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 980

mazeah321

Level 5
TM Üye
Konular
170
Çözüm
34
Online süresi
1mo 20d
Reaksiyon Skoru
138
Altın Konu
0
Başarım Puanı
166
MmoLira
6,707
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar foxfox pack kapatıcı kullanıyorum. Ve bununla alakalı birkaç sıkıntım var yeni item ekliyorum gözükmüyor vs gibi sıkıtıntılar anlayan birisi yardımcı olma şansı varmı

1.Sorun : Örnek yeni silah eklicem önce pack yolunu oluştuyorum packi kapatıp atıyorum sonra client sourceden UserInterface.cpp 'den packı ekliyorum sunucudan gerekli ayarları yapıyorum lakin gözükmüyor silah baya uğraştım araştırdım ama hep aynı şeyi buldum client sourcede hata yapıyorsun diyorlar lakin ben diğerlerine bakarak yapıyorum hata yaptıgımıda düşünmüyorum.

2.Sorun : Yeni map çiziyorum. Sonrasında yüklüyorum objeleri vs. bazı objeler gözükmüyor yani önceden ekli olanlar gözüküyor yeni ekledigim objeler gözükmüyor onun ile alakalı dump_protodan bişey yapılması gerekiyormuş ama ben bilmiyorum bilen birisi var ise bi el atarsa sevinirim bayadır sıkıntısını çekiyorum.

hocam texture kısmında locale ile alakalı bir yol yok mantıgınızı anlıyamadım yani bildigimiz pack'in içindeki localden bahsediyorsunuz dimi
packların adının önemi yok. sadece listede adı olması yetiyor.
ymir work içerisinden başlıyor yolu örnek.
d:/ymir work/yol1/yol1.2/yol1.3/item.tga veya item.gr2
ymir work/yol1/yol1.2/yol1.3/ sizin için önemli olan burası.
örnek: locale_tr/ymir work/yol1/yol1.2/yol1.3/item.gr2 böyle yapılsa sorun yine olmaz
ben az önce kılıc ekledim Foxfs kullanıyorum böyle ekliyorum
ymir work hangi packda olursa olsun item listte ve texture yolunda ymir work içerisinde oldugu sürece sıkıntı olmaz.
isterseniz ö.m'den Anydesk verin oradan yardımcı olayım.?

packların adının önemi yok. sadece listede adı olması yetiyor.
ymir work içerisinden başlıyor yolu örnek.
d:/ymir work/yol1/yol1.2/yol1.3/item.tga veya item.gr2
ymir work/yol1/yol1.2/yol1.3/ sizin için önemli olan burası.
örnek: locale_tr/ymir work/yol1/yol1.2/yol1.3/item.gr2 böyle yapılsa sorun yine olmaz
ben az önce kılıc ekledim Foxfs kullanıyorum böyle ekliyorum
ymir work hangi packda olursa olsun item listte ve texture yolunda ymir work içerisinde oldugu sürece sıkıntı olmaz.
isterseniz ö.m'den Anydesk verin oradan yardımcı olayım.?
olur hocam sevinirim yarın akşam müsait bi zamanınızda veriyim birde yeni obje ekleme ile alakalı sorunu biliyormusunuz yeni map ekledigimde yeni objeler gözükmüyor

olur hocam sevinirim yarın akşam müsait bi zamanınızda veriyim birde yeni obje ekleme ile alakalı sorunu biliyormusunuz yeni map ekledigimde yeni objeler gözükmüyor
sorun yok ö.m gönderin onuda hallederiz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri