Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilişim arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cheoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 660

cheoguz

Level 5
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
61
Çözüm
5
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
112
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar uzun ömürlü bir server kuracağım açık açık söyleyeyim büyükweb gibi saçma sapan müşteri azarlayan parayı alana kadar canım beyfendi parayı aldıktan sonra cevap bile vermeyen firmalar uzak dursun.
Konumuza dönelim ben aylardır bir files üzerinde çalışma yapıyorum bilişim alacağım firmanın sağlam koruması olması gerekli isteğim zaman kendi içeriklerimi aktarabilmeliyim.
Uzun ömürlü bir projem var beni üzmeyecek bir firma arıyorum exstrem game adını duydum öneren arkadaşlar varsa yorum atsın lütfen şimdiden teşekkürler...

ExtremGame öneririm verdiği hizmet olsun samimiyet olsun on numara 3. Ayım bitti Bi sorun çıkmadı sağolsunlar sürekli ilgileniyorlar çok kibar davranıyorlar memnun kalıcağına inanıyorum.

Extremgame Gözü Kapalı Güvene Bilirsin

Extremgame ile çalışıyorum bende 7/24 tüm sorularıma anında cevap alabiliyorum en ufak bi sorunda hemen karşımda muhattap olacak biirni bulabiliyorum sunucu hizmetleri destekleri on numara tavsiye ederim

ExtremGame Gibisi varmı ? Sacma Sapan Fimalara para yatirma Extrem bu konuda en iyisi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri