Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Proje ++

Bthpower

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
7
TM Yaşı
6 Yıl 4 Ay 2 Gün
MmoLira
13
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncellikle selamlar sevgiler, metin2'yi 10 yıldır uzun süredir oynamakta bulunuyorum gerek pvp gerek tr son yıllar da aklımda olmasına rağmen kesin olarak karar veremeyip hayata geçiremediğim pvp server açma projemi profesyonel bir şekil de gerçekleştirmek istiyorum, tabi ki daha önce hiç deneyimim olmadı ama gerek forum olsun gerek videolar olsun hep araştırma içerisindeydim.

Şimdi tek ihtiyacım olan deneyimli dürüst ahlaki değerlerine bağlı samimi sevgili saygılı son derece pro bir ekip oluşturup bu yola baş koymak, kendini kurnaz sanan güzel kardeşlerim lütfen uzak dursunlar benimle bu yola baş koymak isteyen kardeşlerim değerli büyüklerim metin2 ye ve pvp serverlere emek vermiş kendine güvenen tecrübeli öz güveni tam olan tüm kişiler bthnky3@gmail.com mail adresimden benimle iletişime geçebilir.

Yaş Sınırlaması: ?
İstediğiniz Günlük Online Süre :
Her hangi bir kısıtlama yoktur işini hakkıyla yerine getirdikten sonra sorun olacak bir konu değil
Aradığınız Özellikler :Filezilla,Putty,Navicat vb programlar da kendine güvenen herşeyden önemlisi dürüst takım arkadaşları
(
CV şeklin de gönderilen e-postalar daha açıklayacı ciddi olarak karşılanacaktır)

Son düzenleme:
Belirtilen e-posta adresine cv yollandı. Başarılar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri