Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı game_option.quest Segmentation fault (core dumped)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan punchline dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

punchline dev

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
3
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 5 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
27
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba

quest_list'te sadece game_option.quest mevcut, sh make.sh kullandığımda şu şekilde bir çıktı alıyorum.

Kod:
root@host:/usr/game/share/locale/germany/quest # sh make.sh
Segmentation fault (core dumped)
QUEST : game_option
STATE : start
WHEN  : login

Farklı, çalıştığından emin olduğum 2 serverfilestan daha game_option.questleri denedim fakat aynı hata satırı satırına devam ediyor. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

game_option.quest

Kod:
quest game_option begin
    state start begin
        when login begin
            local val=0
            local msg = gameforge.game_option._100_say .. " "
            if pc.getqf("block_exchange") == 1 then
                msg = msg..gameforge.game_option._110_say
                val = val + 1
            end

if pc.getqf("block_guild_invite") == 1 then
                val = val + 4
                msg = msg .. gameforge.game_option._120_say .. " "
            end

if pc.getqf("block_messenger_invite") == 1 then
                msg = msg .. gameforge.game_option._130_say .. " "
                val = val + 16
            end

if pc.getqf("block_party_invite") == 1 then
                msg = msg .. gameforge.game_option._140_say .. " "
                val = val + 2
            end

if pc.getqf("block_party_request") == 1 then
                msg = msg .. gameforge.game_option._150_say .. " "
                val = val + 32
            end

if pc.getqf("block_whisper") == 1 then
                msg = msg .. gameforge.game_option._160_say .. " "
                val = val + 8
            end

if val != 0 then
                syschat(msg)
            end

pc.send_block_mode(val)
        end
    end
end

translate.lua;

Kod:
exportTestForCharset = "üöäÜÖÄß "
gameforge = {}
gameforge.arena_manager = {}
gameforge.arena_manager._100_say = "Kendinlemi dövüşmek istiyorsun?[ENTER]Ciddi olduğunda gel! "
gameforge.arena_manager._10_npcChat = "Eğitim Dövüşü "
gameforge.arena_manager._110_say = "Rakibinin seviyesi %s'ten küçük[ENTER]olduğu için eğitim dövüşü yapamazsın."
gameforge.arena_manager._120_say = "Sizi dövüştürebilmem için %s in bana yakın olması gerekir. "
gameforge.arena_manager._130_say = "%s zaten bir eğitim dövüşünde. "
gameforge.arena_manager._140_sayTitle = "Karar "
gameforge.arena_manager._150_say = "%s seninle dövüşmek istemiyor. "
gameforge.arena_manager._160_say = "Bir sorun oluştu.[ENTER]Lütfen daha sonra tekrar deneyin. "
gameforge.arena_manager._170_say = "Eğitim alanı şu an dolu.[ENTER]Lütfen daha sonra tekrar dene! "
gameforge.arena_manager._180_say = "Eğitim alanı şu an dolu.[ENTER]Lütfen daha sonraki bir tarihte gel."
gameforge.arena_manager._190_npcChat = "Eğitim Dövüşü İzle "
gameforge.arena_manager._195_say = "%s vs. %s "
gameforge.arena_manager._200_tableInsert = "Kapat "
gameforge.arena_manager._20_sayTitle = "Yu-Hwan: "
gameforge.arena_manager._210_say = "Suan eğitim dövüşü yok. "
gameforge.arena_manager._220_say = "Suanda %s dövüş var. "
gameforge.arena_manager._30_say = "Dövüş alanı şu anda dolu.[ENTER]Daha sonra tekrar gel. "
gameforge.arena_manager._40_say = "Şu an başkası dövüş kaydı yaptırıyor. "
gameforge.arena_manager._50_say = "%s. seviye'ye ulaştıysan Eğitim Dövüşü'ne katılabilirsin. "
gameforge.arena_manager._60_say = "Dövüşmek istediğin kişinin adını yaz. "
gameforge.arena_manager._70_say = "Kiminle dövüşmek istediğini bilmiyor musun? "
gameforge.arena_manager._80_say = "Hey %s, %s ile eğitim eğitim dövüşüne[ENTER]kaydoldun. "
gameforge.arena_manager._85_say = "Hey %s, %s kişisinin dövüş teklifini[ENTER]kabul etmesini bekliyor. "
gameforge.arena_manager._87_say = "Hey %s, %s ile eğitim dövüşüne[ENTER]katılmak istiyor musun? "
gameforge.arena_manager._90_say = "%s şu an da oyunda değil. "
gameforge.cube = {}
gameforge.cube._060_npcChat = "İksir oluştur "
gameforge.cube._10_say = "Merhaba! Seni güclendirecek yada iyileştirecek[ENTER]iksirler yaratmakla ilgileniyor musun?[ENTER]Bir şifacı olarak kendimi[ENTER]iksirlere adadım.[ENTER]Birçok tarif buldum.[ENTER]Onları denemek ister misin? "
gameforge.cube._20_say = "Bitki bilimi heryerde biliniyor. İlgilenir misin?[ENTER]Sana bazı reçeteler gösterebilirim.[ENTER]Bunlarla çok daha iyi iksirler yaratabilirsin. "
gameforge.cube._30_npcChat = "Gizli tarif "
gameforge.cube._40_sayTitle = "Huahn-So: "
gameforge.cube._50_say = "Gizli bir aile tarifi buldum.[ENTER]Bununla neredeyse zarar verilemez olacaksın![ENTER]Hahaha[ENTER]Sanırım ülkede bunu bilen tek kişi[ENTER]benim. Bu iksirlerle neredeyse sana hiç[ENTER]birşey olmaz. İksirleri denemek ister misin? "
gameforge.cube_opener_list = {}
gameforge.cube_opener_list._010_say = "%s dönüştürmek için gerekli olan:"
gameforge.cube_opener_list._020_sayTitle = "Malzemeler: "
gameforge.cube_opener_list._030_say = "Elde edeceğin nesne: "
gameforge.cube_opener_list._040_say = "%s,[ENTER]%s'a dönüştürmek istiyor musun? "
gameforge.cube_opener_list._050_say = "Gerekli materyallerden bir ya da birkaçı eksik.[ENTER]Topladığında geri gel. "
gameforge.dragon_soul = { }
gameforge.dragon_soul._010_sayTitle = "Ejderha gözü gücü "
gameforge.dragon_soul._020_say = "Bu taşlar parıldıyor ve çok gizemli.[ENTER]İnsanın aklını başından alıyor.[ENTER]Taşları Simyacı'ya getir [ENTER]o sana yardımcı olacaktır. "
gameforge.dragon_soul._030_npcChat = "Bana ejderha gözü gücünü ver"
gameforge.dragon_soul._040_say = " Bu taşlar ejderhanın bir parçasıdır.[ENTER]Bana on ejderha taşı parçası getirirsen,[ENTER]senin için onları farklı özellikler veren[ENTER]geliştirilebilir elmaslara çevirebilirim. "
gameforge.dragon_soul._050_npcChat = " Ejderha Taşı Dönüşümü "
gameforge.dragon_soul._060_say = "Bu kadar sabırsız olmayın.[ENTER]Sadece on tane taş verebilirsin.[ENTER]Bir ejderha taşı dönüştürüyorum.  "
gameforge.dragon_soul._070_say = " Ah, çok iyi on ejderha taşı buldun demek.[ENTER]Peki, bir dakika bekle.[ENTER]Dönüşüm tamamlandı ve Cor Draconis ortaya[ENTER]çıktı."
gameforge.dragon_soul._080_say = "Daha fazlamı taş istiyorsun?[ENTER]Vay be zekiye benziyorsun, ama artık ben genç değilim.[ENTER]Yaşamımı artık özsuyu ile devam ettiriyorum.[ENTER]Ama senin için denerim.[ENTER]Ancak, günde en fazla on adet dönüştürebilirim.[ENTER]Yaşamımı çok fazla tehlikeye atamam! "
gameforge.dragon_soul._090_say = "Bugün için bu kadarı yeterlidir.[ENTER]Günde en fazla on Cor Draconis oluşturabilirim.[ENTER]Fazlasını yapamam. Bunlar basit şeyler değil.[ENTER]Yarın tekrar gel."
gameforge.dragon_soul._100_npcChat = " Marketi aç "
gameforge.dragon_soul._1010_sendLetter = "Ejderha gözü gücü "
gameforge.dragon_soul._1020_say = "İmparatorluğunda en sağlıklı bilgiye[ENTER]Simyacı ulaşabiliyor.Ve şuanda seni arıyor.[ENTER]Hızlıca ona git "
gameforge.dragon_soul._1030_npcChat = "Ejderha Taşı Dönüştürme "
gameforge.dragon_soul._1040_say = "Ejderha Taşı son derece nadirdir ve büyük bir güç ile korunuyor.[ENTER]Ejderha ruhunun koruduğu söyleniyor.[ENTER]Bana 10 adet Ejderha Taşı getirirsen onları[ENTER]mutasyona uğratarak sana ejderha kristali üretebilirim. "
gameforge.dragon_soul._1050_sendLetter = "Ejderha gözü gücü "
gameforge.dragon_soul._1060_say = "Simyacı'ya 10 adet Ejderha Taşı Parçası getir . "
gameforge.dragon_soul._1070_say = "10 adet Ejderha Taşı Parçasını ver[ENTER]ve biraz bekle."
gameforge.dragon_soul._1080_say = "Hey, zamanını boşa harcama![ENTER]En iyisi git ve Ejderha Taşı Parçası'nı araştır!"
gameforge.dragon_soul._1090_sendLetter = " Ejderha gözü gücü "
gameforge.dragon_soul._1100_say = " Ejderha gözü gücü kalan görev: % d "
gameforge.dragon_soul._110_say = " Market açıldı. "
gameforge.dragon_soul._1110_notice = " Artık ejderha taşın var. "
gameforge.dragon_soul._1120_npcChat = "Ejderha Taşı Dönüştürme "
gameforge.dragon_soul._1130_say = "Merhaba, siz Ejderha Taşı Gücü'ne sahipsiniz[ENTER]fakat ben sadece günde bir kez size yardımcı[ENTER]olabilirim, yarın tekrar gelin! "
gameforge.dragon_soul._1140_say = "Merhaba![ENTER]Ejderha taşı aramanızda başarılar onları bulmak kolay olmuyor. "
gameforge.dragon_soul._1150_sendLetter = "Ejderha gözü gücü eksik "
gameforge.dragon_soul._1160_say = "Ejderha gözü gücü seni terk etti."
gameforge.dragon_soul._1170_say = " Tekrar ejderha gözü gücünü almak için[ENTER]Simyacıya yarın git!"
gameforge.dragon_soul._1180_say = "Ejderha gözü gücünü almak görmek için simyacıya git!"
gameforge.dragon_soul_refine = { }
gameforge.dragon_soul_refine._010_npcChat = "Ejderha Taşı Arındırma "
gameforge.dragon_soul_refine._020_say = "Ejderha Taşı mı yükseltmek istiyorsun?[ENTER]Tam yerindesin. Ama şunu bilmelisin yükseltmeler[ENTER]başarısızda olabilir. Yükseltme yaparken, farklı renkte[ENTER]fasülyelere ihtiyaç duyacaksın."
gameforge.dragon_lair_access = { }
gameforge.dragon_lair_access._010_npcChat = " Ejderhayı öldürmek istiyorum! "
gameforge.dragon_lair_access._020_say = " Birileri senden önce davrandı. Onların[ENTER]odadan çıkmalarını bekle ya da şifreyi[ENTER]biliyorsan söyle! "
gameforge.dragon_lair_access._030_say = " Üzgünüm şifreyi hatalı girdin. "
gameforge.dragon_lair_access._040_select = " Tekrar dene. "
gameforge.dragon_lair_access._050_say = "Ejderha Tapınağı'na girmek isteyen ilk kişi sensin.[ENTER]Yeterli sayıda Kıvrık Anahtar'a sahipsen seni içeri[ENTER]bırakacağım. Ama ilkönce şifre belirleyeceksin.[ENTER]Bu şifreyi, 5 dakika içinde savaş arkadaşlarına[ENTER]verip onların içeri girmesini sağlayabilirsin.[ENTER]Bu anahtarın 60 dakikalık bir tesiri olduğunu unutma.[ENTER]O zamana kadar Beran Staou'yu öldürmüş olmanız gerekiyor!"
gameforge.dragon_lair_access._060_select = " Hazırım! "
gameforge.dragon_lair_access._070_say = "Şimdi şifreyi belirle: "
gameforge.dragon_lair_access._080_say = "Şifre yalnızca rakamlardan oluşabilir. "
gameforge.dragon_lair_access._090_notice = "%s grubu, Mavi Ejderha'yı öldürmeye çalışıyor! "
gameforge.dragon_lair_access._100_say = "Yeterince Kıvrık Anahtar yok![ENTER]3 tane anahtara sahip olduğunda tekrar gel. "
gameforge.dragon_lair_access._105_say = "Gerekli eşya; "
gameforge.dragon_lair_access._110_npcChat = "Burayı terketmek istiyorum! "
gameforge.dragon_lair_access._115_say = "Seni mağaranın girişine geri götüreceğim.[ENTER]Gitmek istediğinden emin misin? "
gameforge.dragon_lair_access._116_select = "Evet, istiyorum. "
gameforge.dragon_lair_access._117_select = "Hayır, burada kalacağım. "
gameforge.dragon_lair_access._120_say = "Başka bir grup zaten ejderhayı öldürmeye[ENTER]çalışıyor. Bir süre beklemek zorundasın. "
gameforge.dragon_lair_access._130_say = "Arzu edersen seni doğrudan Ejderha Mağarası'na[ENTER]götürebilirim. Bana şimdi vermen gerekenler: "
gameforge.dragon_lair_access._140_select = "Al ve beni içeri bırak! "
gameforge.dragon_lair_access._145_notice = "%s, numaralı şifreyi dağıtmaya 5 dakika zamanın var. "
gameforge.dragon_lair_access._150_notice = "Mavi Ejderha hala yaşıyor! "
gameforge.dragon_lair_access._160_notice = "Mavi Ejderha geri döndü! "
gameforge.dragon_lair_access._165_sendLetter = "Mavi Ejderha'yı öldür "
gameforge.dragon_lair_access._170_notice = "Mavi Ejderha'yı öldürmeye %d dakikalık bir zaman kaldı! "
gameforge.dragon_lair_access._180_notice = "%s grubu, Mavi Ejderha'yı öldürdü! "
gameforge.dragon_lair_access._190_npcChat = "Sürgün Mağarasına geri dönmek istiyorum! "
gameforge.dragon_lair_weekly = {}
gameforge.dragon_lair_weekly._010_chat = "Verwandlungskugeln aus Geisterhand "
gameforge.dragon_lair_weekly._020_sayTitle = "Savaşço Suhu: "
gameforge.dragon_lair_weekly._030_say = "Du willst also Verwandlungskugeln? Um die[ENTER]Kugeln herzustellen, benötige ich 150.000 Yang[ENTER]und %s der folgenden Materialien: "
gameforge.dragon_lair_weekly._040_say = "Bring mir die Materialien sowie 150.000 Yang, und[ENTER]ich werde dir die Kugeln herstellen. Allerdings[ENTER]kann es passieren, dass meinen alten Händen das[ENTER]Erschaffen der Kugeln misslingt. "
gameforge.dragon_lair_weekly._050_select = "Kabul et "
gameforge.dragon_lair_weekly._060_select = "Hayır, bu çok yorucu. "
gameforge.dragon_lair_weekly._070_say = "Peki, sen bilirsin. "
gameforge.dragon_lair_weekly._080_say = "Die Sterne stehen noch nicht richtig, es ist noch[ENTER]zu früh! Du musst noch %s warten. "
gameforge.dragon_lair_weekly._090_questRest = "Kalan süre: "
gameforge.dragon_lair_weekly._100_sendLetter = "Malzemeleri topla "
gameforge.dragon_lair_weekly._110_sayTitle = "Materialien für die Verwandlungskugel "
gameforge.dragon_lair_weekly._120_sendLetter = "Toplanan malzemeler "
gameforge.dragon_lair_weekly._130_sayTitle = "Toplanan tüm malzemeler "
gameforge.dragon_lair_weekly._140_say = "Du musst noch %s der folgenden Materialien[ENTER]sammeln: "
gameforge.dragon_lair_weekly._150_say = "Du hast alle benötigten Materialien gesammelt.[ENTER]Geh zurück zum Geist des Kriegers. Er befindet[ENTER]sich im 2. Stock der Grotte der Verbannung. Du[ENTER]benötigst außerdem 150.000 Yang, um die Kugeln zu[ENTER]erhalten. "
gameforge.dragon_lair_weekly._160_notice = "Du hast es nicht geschafft, die benötigten[ENTER]Materialien in der vorgegebenen Zeit zu sammeln. "
gameforge.dragon_lair_weekly._170_say = "Bana %s bu malzemeyi verir misin? "
gameforge.dragon_lair_weekly._175_say = "Du kannst dir meine Dienste leider nicht leisten.[ENTER]Ich möchte 150.000 Yang von dir. "
gameforge.dragon_lair_weekly._180_select = "Hadi, bakalım! "
gameforge.dragon_lair_weekly._190_select = "Hayır, teşekkür ederim. "
gameforge.dragon_lair_weekly._200_sayReward = "Teşekkür ederim. Size çok rahatsızlık verdim.[ENTER]Alles ist gut gegangen, ich bin wohl doch noch[ENTER]nicht eingerostet. Hier hast du: "
gameforge.dragon_lair_weekly._205_sayReward = "Oh je, meine alten Hände haben mich leider im[ENTER]Stich gelassen: Dönüşüm Küresi oluşturulamadı.[ENTER]Bana şu öğeyi getir:"
gameforge.dragon_lair_weekly._210_say = "Ganz wie du willst. "
gameforge.energy_system = {}
gameforge.energy_system._001_npcChat = " Yeni bir teknik! "
gameforge.energy_system._010_say = "Başardım![ENTER]Nihayet yepyeni bir teknik geliştirebildim.[ENTER]Eşyaları tekrar işleyerek onlardan saf enerji elde etmenin yolunu buldum. Ne şahane! "
gameforge.energy_system._020_say = "Eşya benim bulduğum teknikle tahrip edilir ve[ENTER]enerji parçalarına ayrılır. Bu parçaların 30 tane [ENTER]tanesi birleştirilince de güçlü bir enerji kristali elde edilir! Bir mücevher içerisinde toplanmış saf ve filtrelenmiş bir enerji.[ENTER]Bu güç tüm teçhizatına işler. İlgini çekiyor mu?"
gameforge.energy_system._030_say = "Avlanırken bulduğun silah, takı ve kıyafet gibi[ENTER]teçhizat malzemelerini bana getir.[ENTER]Onları işleyip [ENTER]enerji parçalarına ayıracağım. [ENTER]Krallığımızın [ENTER]geleceği ve umudu bu tekniğe bağlı. Yenilmez olacağız! "
gameforge.energy_system._035_npcChat = " Enerji Parçası "
gameforge.energy_system._040_say = "Yapabildin mi? Enerji parçası elde edebildin mi?[ENTER]Simya yardımıyla parçalayabileceğim daha fazla[ENTER]eşya getir bana.Tekniğim henüz mükemmelleşmedi.[ENTER]Bu yüzden ne kadar parça elde edileceğine dair[ENTER]bir garanti veremeyeceğim."
gameforge.energy_system._050_say = "Tek bir şart var:[ENTER]Kendi seviyen ve eşyanın seviyesi[ENTER]en az 65 olmalı. Hım bir göz atalım bakalım... "
gameforge.energy_system._060_say = "Henüz yeterince güçlü değilsin![ENTER]En az 65. seviyede olmalısın. "
gameforge.energy_system._070_say = "Ah süper! Güçlü ve tecrübelisin. İşlenecek[ENTER]eşyayı ver bakalım. "
gameforge.energy_system._080_say = "65. seviye'ye ulaştığında gel."
gameforge.energy_system._090_say = "Bu öğe tekniğime uygun değil. "
gameforge.energy_system._100_say = "Bu öğe yeterli seviyeye sahip değil."
gameforge.energy_system._110_say = "Bu itemi enerji parçasına dönüştürmek istermisin? "
gameforge.energy_system._120_select = " Evet! "
gameforge.energy_system._130_select = " Hayır, şimdi değil!"
gameforge.energy_system._140_say = "Ne yazıkki işe yaramadı.[ENTER]Enerji kristali üretemedik. "
gameforge.energy_system._150_say = "Harika! %d Enerji parçası oluşturuldu..[ENTER]Hadi bakalım. "
gameforge.energy_system._160_npcChat = "Enerji Kristali Üret "
gameforge.energy_system._170_say = "Enerji parçaları tükendi. Sende var mı?[ENTER]Bu kadar sıkı çalışma ve pervasızca riski[ENTER]hayatınızı koymak gerekir.[ENTER]Enerji Kristali oluşturmak için 30 tane[ENTER]Enerji Parçası gerekir. "
gameforge.energy_system._180_say = "Yeterince Enerji Parçası yok.[ENTER]Malesef Enerji Kristali üretemem.[ENTER]Enerji Parçalarını tamamladığın zaman gel. "
gameforge.energy_system._190_say = "Çok güzel. Gerekli Enerji Parçaları sende var.[ENTER]Şimdi Enerji Kristali oluşturabilirim.[ENTER]Lütfen biraz bekleyin. Enerji Kristali oluşturmayı[ENTER]deneyeceğim, ama başarılı olacağınının garantisini[ENTER]veremem. "
gameforge.energy_system._200_say = "Her şey hazır durumda. Parçaları birleştirip[ENTER]enerji kristali üretebiliriz. Ama bende bir[ENTER]şekilde ekmeğimi kazanmalıyım. Tamir[ENTER]aletleri de gökten inmiyor yani.[ENTER]Masrafları karşılamak için 1000 yang[ENTER]ödemeni istiyorum. Ödemeye hazır mısın?"
gameforge.energy_system._210_select = " Elbette! "
gameforge.energy_system._220_select = " Hayır, şimdi değil. "
gameforge.energy_system._230_say = "Tamam, kararına saygı duyuyorum.[ENTER]Fikrini değiştirdiğinde gel."
gameforge.energy_system._240_say = "Üzgünüm, yeterli ücrete sahip[ENTER]olduğunda tekrar gel."
gameforge.energy_system._250_say = "İşte enerki kristalin. Sadece ilk girişimde[ENTER]başarılı olunur hep. Simya sağı solu belli[Enter]olmayan bir bilim. Ufak tefek farklılıklar[ENTER]başarısızlığa neden olabilir.Yani[ENTER]deneylerde genelde küçük de olsa başarısızlığa[ENTER]uğrama riski bulunur. "
gameforge.energy_system._260_say = "Ne yazıkki işe yaramadı.[ENTER]Enerji kristali üretemedik."
gameforge.energy_system._270_say = "Harika! İşte enerki kristalin.[ENTER]Enerjiyi hissedebiliyor musun? "
gameforge.new_christmas = {}
gameforge.new_christmas._010_npcChat = "Ha ha ha! "
gameforge.new_christmas._020_say = "Ah, sensin![ENTER]Görüşmeyeli uzun zaman oldu.[ENTER]Ozamandan, bu zamana bir yıl geçti, ho ho![ENTER]Tekrar köyde olmamın nedenini belki merak ediyorsundur..[ENTER]Bekle, anlatayım… "
gameforge.new_christmas._030_say = "Bu yıl Noel'i burada kutlamaya[ENTER]karar verdim. O yüzden buradayım. "
gameforge.new_christmas._040_say = "Herhangi bir sorun varsa[ENTER]bana sorabilirsin. Mutlu noeller! "
gameforge.new_christmas._050_npcChat = "Bir sıcak şarap ister misiniz? "
gameforge.new_christmas._060_say = "İyi bir şarap, bir tutam[ENTER]tarçın, birkaç karanfil ... Mmmmmh al! "
gameforge.new_christmas._070_say = "Bu soğukta bir yudum sıcak şarap, sana iyi gelecektir![ENTER]Sana güç verir ve daha hızlı hareket edersin.[ENTER]Denemek ister misin?[ENTER]Çok güzel, şimdi geliyor! "
gameforge.new_christmas._080_say = "Sıcak şarap sizin için iyi bir[ENTER]tat gibi görünüyor, ha ha![ENTER]Sizi içinizden nasıl ısıttığını[ENTER]hissedebiliyor musunuz? Tadı çok iyi ve meyveli.[ENTER]Mutlu noeller! "
gameforge.new_christmas._090_npcChat = "Biraz daha şarap, lütfen! "
gameforge.new_christmas._100_say = "Ah, bekle![ENTER]Unuttuğum küçük bir şey var![ENTER]Sıcak şarabı günde sadece bir[ENTER]kere verebilirim. Çünkü sıcak şarap[ENTER]20 saat boyunca etki eder. "
gameforge.new_christmas._110_say = "Lütfen! Uzun bir süre beklemelisin.[ENTER]Bu harika içki sizi kanatlandıracak![ENTER]Ha ha ha. Mutlu noeller! "
gameforge.new_christmas._120_say = "Ne, daha mı istiyorsun?[ENTER]Üzgünüm, yeterince şarap içtin.[ENTER]24 saat sonra yeniden içebilirsin.[ENTER]Fazlası sizin için yararlı olmaz. "
gameforge.new_christmas_sock = {}
gameforge.new_christmas_sock._010_npcChat = "Çorap ile ne? "
gameforge.new_christmas_sock._020_say = "Çorap! Neredeyse unutuyordum![ENTER]Çoraplarımı her zaman Noel Ağacı'nın[ENTER]üzerine asıyordum. Ama yaratıklar hepsini çaldılar![ENTER][ENTER]Onları geri al, lütfen. "
gameforge.new_christmas_sock._030_say = "Sen algılamak için ren geyiği çocuğu gerekir."
gameforge.new_christmas_sock._040_say = "Çok tatlı değil mi?[ENTER]Ve mükemmel bir koku alma duyusu vardır. Bir çorap uzmanı bulun![ENTER]Sizinle 2 saat boyunca kalır ve arayışı içinde size yardımcı olur. Danach ist es müde und kann[ENTER]erst nach 24 Stunden weitermachen.[ENTER]Wenn du nicht so lange warten möchtest, dann[ENTER]schau mal unten links hinter der drehenden Münze[ENTER]- ich habe gehört, da wartet ein weiteres[ENTER]Rentierjunges. Ich freue mich aber auch, wenn du[ENTER]mich morgen wieder besuchen kommst! "
gameforge.new_christmas_sock._050_npcChat = "Bana çorap getir! "
gameforge.new_christmas_sock._060_say = "Bana en az 5 çorap getir.[ENTER]Karşılığında bir ödül vereceğim.[ENTER]Urgh, yıpranmış çorap kokusu dayanılmaz![ENTER]Mutlu noeller! "
gameforge.new_christmas_sock._070_say = "Ha ha ha yeterince birikmiş çorap var.[ENTER]Sonra bakayım.[ENTER]Urrgh, bu koku ... Bu kesinlikle doğru çorap![ENTER]Mutlu noeller! "
gameforge.new_christmas_sock._080_npcChat = "Genç Ren Geyiği "
gameforge.new_christmas_sock._090_say = "Bugün zaten bir Ren Geyiği aldın.[ENTER]Yarına kadar beklemelisin.[ENTER]Eğer beklemek istemiyorsan,[ENTER]aşağıdaki dönen paraya tıklayıp alabilirsin. "
gameforge.new_christmas_sock._100_say = "Zaten bana çorap getirmiştin.[ENTER]Her 24 saatte bir alabilirim, unutma. "
gameforge.mystery_key = {}
gameforge.mystery_key._010_say = " Elmas Anahtar ile sandığı açmak ister misiniz? "
gameforge.mystery_key._020_select = " Evet, isterim. "
gameforge.mystery_key._030_select = " Hayır, şimdi değil. "
gameforge.mystery_key._040_say = " Sandığın açılabilmesi için bir anahtar gerekiyor. "
gameforge.event_ramadan = {}
gameforge.event_ramadan._010_npcChat = "Tarihçi mi? "
gameforge.event_ramadan._020_sayTitle = "Tarihçi: "
gameforge.event_ramadan._030_say = "Geçmişi olmayanın geleceği olmaz![ENTER]Sana nasıl yardımcı olabilirim? "
gameforge.event_ramadan._040_say = "Pardon, tanışıyor muyuz? "
gameforge.event_ramadan._050_say = "Afedersin, kendimi tanıtmayı unutmuşum. Bir[ENTER]tarihçi olarak gezip görmediğim yer yoktur. Eğer[ENTER]tarihle ilgili bir şey bilmek istersen, çekinmeden[ENTER]sorabilirsin. "
gameforge.event_ramadan._060_say = "Seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Artık sık sık[ENTER]ziyaretine gelirim. "
gameforge.event_ramadan._070_npcChat = "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım  "
gameforge.event_ramadan._80_say = "Tatlı gördün mü hiç?[ENTER]Baklava tatlısı derler."
gameforge.event_ramadan._90_select_1 = "Evet, gördüm. "
gameforge.event_ramadan._90_select_2 = "Maalesef. "
gameforge.event_ramadan._100_say = "Tüh. Neyse, tekrar görüşmek üzere. "
gameforge.event_ramadan._110_say = "Demek ne olduğunu biliyorsun?[ENTER]Bu tatlıları istiyorsan,[ENTER]bana on tane simit getirmelisin.  "
gameforge.event_ramadan._120_say = "10 simit karşılığında sana bir tatlı verebilirim.[ENTER]Anlaştık mı? "
gameforge.event_ramadan._130_select_1 = "Seve seve. "
gameforge.event_ramadan._130_select_2 = "Uğraşamam. "
gameforge.event_ramadan._140_say = "Her 10 simit karşılığında sana bir tane tatlı[ENTER]vereceğim. "
gameforge.event_ramadan._150_say = "10 simit bulduğunda gel. "
gameforge.event_ramadan._160_say = "Ahh harikasın 10 simit buldun demek.[ENTER]İşte sana nefis baklava tatlısı.[ENTER]Afiyet olsun. "
gameforge.event_ramadan._170_say = "Her 10 simit karşılığında sana bir tane tatlı[ENTER]vereceğim. "
gameforge.event_ramadan._180_npcChat = "Enfes Simit "
gameforge.event_ramadan._180_say = "Bana getirdiğin simitle karnımı doyurdum."
gameforge.event_ramadan._190_say = "Burada o kadar aç dilenci var ki, onlara iftar[ENTER]yemeği versen çok sevap kazanırsın. "
gameforge.event_ramadan._200_say = "Tevazu gösterip alçak gönüllü davranmalısın.[ENTER]İftar yemeğini değerli bir tabakta vermen gerekir. "
gameforge.event_ramadan._210_say = "Bu nefis simit için ne kadar teşekkür etsem[ENTER]azdır! Çok yardımsever ve merhametli bir insansın.[ENTER]Tuttuğun altın olsun, gönlün neşeyle dolsun!"
gameforge.event_ramadan._220_npcChat = " Açım... "
gameforge.event_ramadan._230_sayTitle = " Niyetli Vatandaş: "
gameforge.event_ramadan._240_say = "Gerçekten çok açım.[ENTER]Bana merhamet et.[ENTER]Lütfen bana iftar yemeği ver, yoksa açlıktan öleceğim. "
gameforge.event_ramadan._250_say = "Aaa, bu iftar yemeği değil mi? Simitler ne kadar[ENTER]da nefis kokuyor...Karnımı doyurursan ömür boyu sana dua edeceğim."
gameforge.event_ramadan._260_select_1 = "Tabi, buyur. "
gameforge.event_ramadan._260_select_2 = "Malesef veremem. "
gameforge.event_ramadan._270_say = "Çok teşekkür ederim. Hakikaten çok yardımsever ve merhametli bir insanmışsın. "
gameforge.event_ramadan._280_say = "Bu iyiliğini hiç [ENTER]unutmayacağım. Bütün duaların kabul olsun. "
gameforge.event_ramadan._290_npcChat = " Bereket Meyvesi "
gameforge.event_ramadan._300_say = "Senin karnını doyurmadım mı ben bugün?!  "
gameforge.event_ramadan._310_say = "Bak sana[ENTER]çok önemli bir şey söyleyeceğim, kulağını dört aç:[ENTER]Sabreden derviş muradına ermiş! "
gameforge.event_ramadan._320_npcChat = "Bereket Meyvesi getirdim "
gameforge.event_ramadan._330_say = "Bu kadar az mı?[ENTER]Üzgünüm, bu kadar az meyve karşılığında sadece[ENTER]at verebilirim. Daha sabırlı olmalıydın. "
gameforge.event_ramadan._340_say = "%d tane Bereket Meyvesi var. "
gameforge.event_ramadan._350_say = "Hımm, çok fazla değil ama olsun.[ENTER]Karşılığını alacaksın.[ENTER]Beni daha fazla ziyaret etmeliydin. "
gameforge.event_ramadan._360_select_1 = "Lütfen, al. "
gameforge.event_ramadan._360_select_2 = "Hayır. "
gameforge.event_ramadan._370_say = "İyice düşün... Ben bir süre burada değilim. "
gameforge.event_ramadan._380_say = "Cömertliğin için teşekkür ederim! "
gameforge.event_ramadan._390_sayReward = "Ödül: Kara Yağız Atı "
gameforge.event_ramadan._400_say = "5 taneden az mı? Bununla fazla bir şey yapamam. Belki başka zaman. "
gameforge.event_halloween_hair = {}
gameforge.event_halloween_hair._100_say = "Cadılar Bayramı kabağını büyü asasıyla Cadılar[ENTER]Bayramı Sandığı'na dönüştürebilirsin. Kabakları[ENTER]canavarlar düşürüyor, büyü asasını da kimse[ENTER]çalmasın diye dönen paranın arkasına sakladım.[ENTER]Şansını dene bakalım! "
gameforge.event_halloween_hair._10_npcChat = "Hey, kabak kafa!"
gameforge.event_halloween_hair._110_say = "Kabak Maskasi 6 saat süre ile sahip olunabilir. 1 gün ya da 7 gün arasında bir süre gerekebilir."
gameforge.event_halloween_hair._120_say = "İşte gördünüz. Kabak Maskesi özellikleri rastgele belirlenir. Her maske farklıdır. Onları deneyin. Mutlu yıllar! "
gameforge.event_halloween_hair._130_say = "Kabak Maskesi Kartı ile maske sahibi olmak ister misin? "
gameforge.event_halloween_hair._140_select_1 = " Evet "
gameforge.event_halloween_hair._140_select_2 = " Hayır "
gameforge.event_halloween_hair._20_sayTitle = "Jack Pumpkin"
gameforge.event_halloween_hair._30_say = "Neredeyim? Sen de kimsin?"
gameforge.event_halloween_hair._40_say = "Ağzından çıkanı kulağın duysun! Ben balkabağı[ENTER]değilim! Benim adım Jack Pumpkin. Üzerimdeki sadece[ENTER]bir kostüm. Biraz şaşkınım, çünkü az önce[ENTER]bir Cadılar Bayramı eğlencesindeydim[ENTER] ve birden bire etrafımdaki herşey dönmeye başladı. Şimdi de buradayım... "
gameforge.event_halloween_hair._50_say = "Şimdi Cadılar Bayramı kutlamak için beni yalnız bırakın! "
gameforge.event_halloween_hair._60_npcChat = " Kabak Maskeesi Kartı "
gameforge.event_halloween_hair._70_say = "Yine mi sen! Sana birşey söyleyeyim mi? Cadılar[ENTER]Bayramı Sandığı'ndan şansına belki bir kabak[ENTER]maskesi kartı çıkabilir. "
gameforge.event_halloween_hair._80_say = "Bu kartla böyle bir ürkütücü kabak maskesine[ENTER]sahip olabilirsin."
gameforge.event_halloween_hair._90_say = "Kabak Maskesi kartın yok mu? O halde kabak[ENTER]maskesi de alamazsın! Haha!."
gameforge.olympic_badge = {}
gameforge.olympic_badge._010_npcChat = " Kahramanlık Madalyası "
gameforge.olympic_badge._020_say = " Yardım! "
gameforge.olympic_badge._030_say = " Sefil hırsızlar...[ENTER]Dün gece benimle kaldılar.[ENTER]Kahramanlık Madalyasını çaldılar.O madalya imparatorluk [ENTER]savaşında büyük babama zafer ödülü[ENTER]olarak verilmişti. [ENTER]Ama şimdi o madalya çalındı ve[ENTER]hırsızlar kayıp oldu! "
gameforge.olympic_badge._040_say = "O madalya ailem için paha biçilmez![ENTER]ne yapmalıyım? "
gameforge.olympic_badge._050_say = " Bana yardım edecek misin? "
gameforge.olympic_badge._060_npcChat = " Kahramanlık Madalyası "
gameforge.olympic_badge._070_say = "Sonunda! Geri döndün![ENTER]Kahramanlık Madalyası'nı bulduğunu söyle bana."
gameforge.olympic_badge._080_say = "Neden sadece kendin geldin?[ENTER]Lütfen onu bul ve bana getir. "
gameforge.olympic_badge._090_npcChat = " Kahramanlık Madalyasını bulun! "
gameforge.olympic_badge._100_say = "Oh, hayır! Elin boş mu geldin?[ENTER]Kendimi umutsuz hissetmeye başladım![ENTER]Sen bile bana yardımcı olamazsan[ENTER]derdime kim derman olur? Lütfen[ENTER]git ve onu benim için ara! "
gameforge.olympic_badge._110_say = "Kahramanlık Madalya'mı buldun![ENTER]Ama bekle... bu sadece bir parçası.[ENTER]Beş bölüme ayrılmış olan parçalarından[ENTER]eksikler var! Bana tüm[ENTER]parçaları getir lütfen! [ENTER]Belki sonra yeniden bir madalya[ENTER]oluşturabiliriz! "
gameforge.olympic_badge._120_say = "Bu berbat suçlular benim değerli[ENTER]eşyamı çaldılar![ENTER]Ama sen bana bütün parçaları getirerek[ENTER]yeniden bir Madalya yapmama olanak[ENTER]sağlıyorsun.Biraz bekle tek tek[ENTER]parçaları birleştiril madalya yapmayı[ENTER]deneyeceğim..."
gameforge.olympic_badge._130_say = "Bir milyon kere teşekkür[ENTER]Bana yeniden madalya yapmam için[ENTER]bütün parçaları getirdin.[ENTER]Ve madalyamı yaptım.Teşekkürler[ENTER]savaşçı! İşte ödülün. "
gameforge.olympic_badge._140_say = " Şimdi bana bir daha hayır dersen[ENTER]sana bir daha yardım teklifinde[ENTER]bulunmayacağım.Emin misin? "
gameforge.olympic_badge._150_say = "Zamanın yok anlıyorum! Daha uygun bir zamanda[ENTER]gel.Ama beni çok bekletme! "
gameforge.olympic_badge._160_say = "Ne yazık ki çok geç! Artık bana yardım edemezsin.[ENTER]Sana izlediğin yolda başarılar! "
gameforge.olympic_badge._170_say = "Beni soyan canavarları avla! Ama[ENTER] çok dikkatli olmalısın.Onlar çok güçlü.[ENTER]30.Seviyeden sonra bana Kahramanlık Madalyası[ENTER]getirir isen, seni ödüllendireceğim. "
gameforge.olympic_badge._180_say = "Kahramanlık Madalyası kayboldu.[ENTER]Bul ve Yu-Hwan'a geri dön. "
gameforge.olympic_badge._190_say = "Yu-Hwan'ın sana ihtiyacı var.[ENTER]Bir an önce onun yanına gitmelisin.[ENTER]Onu 2.köyde bulabilirsin. "gameforge.ghost_story = {}
gameforge.ghost_story._010_sayTitle = "Sura Ruhu "
gameforge.ghost_story._020_npcChat = "Sen bir ruh musun? "
gameforge.ghost_story._030_say = "Yok ninenim...Tabiki bir ruhum![ENTER] Çocukken başına saksı mı düştü? "
gameforge.ghost_story._040_npcChat = "Tahmin et bakalım?! Bin yıldan beri bu kayaya "
gameforge.ghost_story._050_say = "hapsedilen bir ruhum..."
gameforge.ghost_story._060_npcChat = "Sen kimsin?"
gameforge.ghost_story._070_say = "Benim adım Akuma. Bir zamanlar çok güçlü bir[ENTER]savaşçıydım, o zamanlar en iyi savaşçı.Ben[ENTER]de, evet, en çok ben(!) buna inandım. Halime[ENTER]bak, mağarayı bulduktan sonra bak ne hale[ENTER]düştüm... ve mahvoldum.[ENTER]"
gameforge.ghost_story._080_npcChat = "Oranın hikâyesini biliyor musun? "
gameforge.ghost_story._090_say = "Ah evet, o zamanlar ne olduğunu bilmiyordum. Aslını[ENTER]öğrenip o mağarayı bulabilmek için hayattayken[ENTER]uzun uzun araştırdım. Öldükten sonra da düşünüp[ENTER]taşınmak için epey zamanım vardı. Hadi be[ENTER]öğrenmek istediğini söyle bana![ENTER]"
gameforge.ghost_story._100_npcChat = "Bu ne kapısı? "
gameforge.ghost_story._110_say = "Bu geçitten, şehit düşen Tanrı Beran-Setaou olan[ENTER]karanlık Ejderha'nın odasına gidiliyor.[ENTER]Sadece Beran Setaou birliği liderlerine verilen[ENTER]sihirli bir anahtar ile açılıyor..."
gameforge.ghost_story._120_npcChat = "Üç tanrı "
gameforge.ghost_story._130_say = "Üç Tanrı bir zamanlar kainatın temellerini[ENTER]yarattı.[ENTER]Üç kardeşin en küçüğü Yaratılış Tanrıçası [ENTER]Bahar-Taraji'ydi. Onun görevi yeniden[ENTER]yaratmaktı, nereye gitse çiçekler filizleniyor ve[ENTER]hayat yeşeriyordu.[ENTER]"
gameforge.ghost_story._140_say = "En büyük ağabeylerinin adı Beran-Setaou'ydu. Onun[ENTER]görevi, son vermek ve öldürmekti. Ne zaman bir[ENTER]ömür bitse, bedeni ruhundan ayırıp ruhun öbür[ENTER]dünyaya gitmesini sağlardı.[ENTER]Var olma ve yok olma temeline dayalı bir hayat[ENTER]yaratmış durumdaydı.[ENTER]"
gameforge.ghost_story._150_say = "Ortanca ağabeyleri ise Baljit-Elvedin'di. Denge[ENTER]Tanrısı olarak kardeşlerine arabulucuk yapıp[ENTER]dünyada yaşayan varlıklarına ebedi bir hayat[ENTER]akışı sağladı.[ENTER]Örneğin mevsimlerin gelip gitmesi onun görev[ENTER]alanıydı.[ENTER]"
gameforge.ghost_story._160_npcChat = "İhtilaf "
gameforge.ghost_story._170_say = "İnsanlar bu üç tanrıya dua ederdi ve sıkıntılı [ENTER]zamanlarında onlardan yalvararak yardım isterdi.[ENTER]Dar görüşlü olduklarından, yaratılış ile birlikte[ENTER]onun da, aynen aydınlık ve gölge gibi, olması [ENTER]gerektiğini anlamadıkları için sadece[ENTER]Beran-Setaou'dan hem korkarlardı hem nefret[ENTER]ederlerdi."
gameforge.ghost_story._180_say = "Uzun bir süre Tanrı bunu görmemezlikten geldi ama[ENTER]yıllar geçtikçe içindeki kıskançlık yavaş yavaş [ENTER]nefrete ve hasete dönüştü. İnsanlara savaş ve[ENTER]hastalık vererek ilk önce acısını onlardan[ENTER]çıkardı. Buna rağmen ona karşı olan tepkileri[ENTER]daha da arttığı için yeni yeşeren hayat Tanrıçası [ENTER]olan Bahar-Taraji'ye daha fazla dua etmeye[ENTER]başladılar. Ortaya çıkan bu kısır döngü, felakete[ENTER]yol açtı."
gameforge.ghost_story._190_say = "Tanrı o kadar hiddetlendi ki kendini daha fazla[ENTER]tutamadı ve inanılmaz bir şey yaptı: İnsanların en[ENTER]çok sevdiği kız kardeşini öldürdü. Bu suçu işlemek[ENTER]için ne hazırlık ne de taktik gerekti, çünkü o[ENTER]gün kız kardeşi onun karşısına bütün masumiyet ve[ENTER]güveni ile çıktı. Onun o sevecen gözlerinin içine [ENTER]baka baka hayatına son veren darbeyi indirdi."
gameforge.ghost_story._200_npcChat = "Sonuç "
gameforge.ghost_story._210_say = "Tanrılar ve insanlar için Bahar-Taraji'nin ölümü [ENTER]pahalıya mâl olcaktı. Uzun yıllar süren acımasız[ENTER]bir kış geldi, karada ve suda yaşayan birçok[ENTER]mahlûku öldürdü. Dünya soğuktan o kadar donduki[ENTER]taşlar çatladı ve en sağlam ve yaşlı ağaçlar bile[ENTER]öldü."
gameforge.ghost_story._220_say = "Hayatının baharında olan insanlar ve hayvanlar[ENTER]öldü. Nihayet sıcak olmaya başlayan yeni[ENTER]doğanların sayısı öncekinden çok daha düşüktü.[ENTER]Zayıf düşürülen ülkede, yetişkinleri besleyecek[ENTER]hiçbir şey kalmamıştıki çocuk yapmaya düşünülsün.[ENTER]Hayat bitince umutlarda tükendi ve yeniden[ENTER]canlanmaları epey zaman aldı."
gameforge.ghost_story._230_say = "İnsanların saati hızlı geçiyordu ama buna rağmen,[ENTER]zamanı yavaş ilerleyen Tanrılar da acı çekiyordu.[ENTER]Ne yaptığının farkına varınca Beran-Setaou[ENTER]inzivaya çekilmek istedi. İçindeki acı pişmanlık[ENTER]ve derin tatmin duygusuyla savaşırken sonuncusu[ENTER]kazandı. Kalbi tamamen katılaştı ve Ölüm[ENTER]Tanrısı'ndan buz ve soğukluk, nefret ve korku[ENTER]veren Tanrı oldu."
gameforge.ghost_story._240_npcChat = "Savaş "
gameforge.ghost_story._250_say = "Koruma Tanrısı Baljit-Elvedin, kız kardeşi için [ENTER]uzun süre yas tuttu. İçini örümcek gibi saran[ENTER]acısı biraz hafifleyince erkek kardeşini aramak[ENTER]için yola çıktı. Hâlâ ihtiyatlı ve akıllı oluşu[ENTER]üzüntülü halinde bile şu anki dengesizlikle yaşam[ENTER]şansı kalmadığını anlamasına yardımcı oldu.["
gameforge.ghost_story._260_say = "Erkek kardeşinin izlerini takip ederek onu yıllar[ENTER]sonra nihayet yaşamdan uzak buzi nefret ve[ENTER]yalnızlıkla dolu bir mağarada buldu.[ENTER]Baljit-Elvedin, kalbine bir yara daha açtığı [ENTER]halde yapması gerekeni yaptı. Kardeşine savaş [ENTER]ilan etti. Kardeşi zaten o kadar yoldan[ENTER]çıkmıştı ki bir an bile tereddüt etmedi..."
gameforge.ghost_story._270_say = "Çok korkunç bir savaş olduğu söylendi, hayal bile[ENTER]edilemeyecek kadar korkunç. Galip gelen[ENTER]Baljit-Elvedin'di. Ahlakına sadık kalarak[ENTER]kardeşini öldürmedi ama elinden bütün gücünü [ENTER]alarak onu o mağaraya hapsetti. Beran-Setaou,[ENTER]mahlûkatlarla birlikte ömrünü geçirirdi..."
gameforge.ghost_story._280_npcChat = "Bu anlattıkların bana yeter. "
gameforge.ghost_story._290_say = "Senin kaderin benimkine benzemesin. Sana bol[ENTER]şans diliyorum!"
gameforge.ghost_story._300_sayTitle = " Savaşçı Ruhu:"
gameforge.ghost_story._310_npcChat = "Sen neden şeffafsın? "
gameforge.ghost_story._320_say = "Tahmin et bakalım?! Bin yıldan beri bu kayaya[ENTER]hapsedilen bir ruhum..."
gameforge.ghost_story._330_say = "Hilfe, ein Geist! "
gameforge.ghost_story._340_say = "Richtig, ein Geist. Flieh schnell, sonst fresse[ENTER]ich dich! "
gameforge.ghost_story._350_npcChat = "Sen kimsin? "
gameforge.ghost_story._360_say = "Bir zamanlar maaşlı bir askerdim, sıradan bir[ENTER]adamdım. Annem ve babam çiftçiydi. Ömrüm boyunca[ENTER]aynı tarlayı sürmek istemediğim için askere[ENTER]gittim. Çok ağır ve kan dökülen bir işti ama fena[ENTER]bir zaman geçirmedim. Bir gün işe yaramaz[ENTER]asilzadelerin emirleri altında olmaktan bıktım ve[ENTER]askerden kaçtım. Aptalca bir tesadüf yüzünden[ENTER]şimdi bu karanlık yerdeyim."
gameforge.ghost_story._370_npcChat = "Mağaranın hikâyesini biliyor musun?"
gameforge.ghost_story._380_say = "Hayır, hiçbir şey bilmiyorum. Sadece işim ters[ENTER]gitti. Askerden kaçınca dağlarda saklanmak[ENTER]istedim ve bu mağarayı buldum. Baştan beri hiç [ENTER]içime sinmedi ama yer olarak hem uygum hem bomboş [ENTER]görünüyordu. Birkaç gün sonra inanılmaz bir[ENTER]savaşa şahit oldum ve mağdur duruma düştüm.[ENTER]İstersen sana anlatabilirim."
gameforge.ghost_story._390_npcChat = "Savaşın Başlangıcı "
gameforge.ghost_story._400_say = "Günlerden bir gün dağın yamaçlarında kök[ENTER]toplarken habersizce gök yüzünden gümüş bir[ENTER]ejderha indi. Tamam, benim işim bitti diye[ENTER]düşündüm ama beni görmedi bile. Onun gözleri[ENTER]mağaranın girişindeydi. Hızı azaltmadan kediye[ENTER]döndü ve mağaranın içine daldı."
gameforge.ghost_story._410_say = "Bir süre ortalık sessizdi ve ne yapacağımı [ENTER]bilemedim. zırhım herşeyim mağaradaydı, bir[ENTER]ejderha ile de kesinlikle karşı karşıya gelmek[ENTER]istemedim! Bu sırada yer çalkalandı ve dağın[ENTER]derinliklerinden boğuk bir haykırma sesi duyuldu,[ENTER]bu bir değil iki tane haykırma sesiydi! Hemen[ENTER]sonra mağaradan iki tane ejderha fırladı, ilk[ENTER]önce gümüş olanı, onun arkasından da mavi olanı."
gameforge.ghost_story._420_say = "İki ejderha arasında tarif edemeyeceğim bir savaş [ENTER]başladı. Birbirlerinin kanatlarını kopardılar,[ENTER]çırpıştılar ve her biri uzun dişlerini birbiri[ENTER]boğazına geçirdi...Kan yağıyordu...Hiçbir an[ENTER]bile durmadı.[ENTER]"
gameforge.ghost_story._430_npcChat = "Savaşın Sonu "
gameforge.ghost_story._440_say = "İki ejderha dağda fırtına gibi estiler ve dağın[ENTER]tepesini kopardılar. Mavi ejderhanın burnunu[ENTER]şimşek yaktı gümüş ejderhanın kanatlarını da buz[ENTER]yağmuru deldi. Yıllardır dünyayı kaplayan buz[ENTER]kabuğu bu saldırı karşısında eridi ve ardından[ENTER]çamur lekeleri kaldı. Ve ben orda bir kayanın[ENTER]arkasına sinmişim, korkudan kaskatı olmuş [ENTER]vaziyetteyim, yine de bir türlü gözümü alamıyorum."
gameforge.ghost_story._450_say = "Saatler sonra ancak güçleri tükenmeye başladı ki[ENTER]fırsat bu fırsat diyip, gözlerimi güçlükle ordan[ENTER]ayırıp mağaradan zırhımı almak için vadiye doğru[ENTER]koşmaya başladım. Bu da benim kaderimi çizdi.[ENTER]Ben geri dönerken iki ejderha, dağdan aşağıya[ENTER]uçmaya başladı. mavisi öndeydi ve çok ağır[ENTER]yaralıydı.[ENTER]"
gameforge.ghost_story._460_say = "Mağaranın içine kaçtıktan hemen sonra gümüş [ENTER]ejderha ona yetişti ve çok garip bir şey oldu:[ENTER]Ortalık yanıp söndü, şiddetli bir rüzgardan sonra[ENTER]bir enerji hortumu oluştu. Mavi ejderha bu[ENTER]hortumun içinde tutuklu kaldı, ağrıdan ve[ENTER]sinirden bağırıyordu.."
gameforge.ghost_story._470_say = "Mavi ejderha küçüldü,[ENTER]bağırış sesi azaldı, pulları da sönmeye başladı [ENTER]matlaştı ve renksizleşti..."
gameforge.ghost_story._480_npcChat = "Bu anlattıkların bana yeter. "
gameforge.ghost_story._490_say = "Dinlediğin için teşekkür ederim. Son bin yıldır[ENTER]yalnızdım..."
gameforge.devilcatacomb_zone = {}
gameforge.devilcatacomb_zone._100_npcChat = "Şeytan Mezarlığı "
gameforge.devilcatacomb_zone._10_say = "3. kata çıkmak için bu kapının mührü bul! "
gameforge.devilcatacomb_zone._110_say = "Şeytan Mezarlığı'nda hayatta kalmak için[ENTER]yeterli deneyime sahip değilsin. En az[ENTER]75. seviyede olmalısın.[ENTER]75. seviyeye ulaştığın zaman gel."
gameforge.devilcatacomb_zone._120_say = "Hala Şeytan Mezarlığı'nda hayatta kalmak için[ENTER]zayıfsın. Şeytan Kulesi'nin 9.katında Lusifer'i[ENTER]yendiğin zaman gel."
gameforge.devilcatacomb_zone._130_say = "Yeniden girmek için 30 dakika beklemek zorundasın."
gameforge.devilcatacomb_zone._140_say = "Şeytan Mezarlığına girmek istyor musun? "
gameforge.devilcatacomb_zone._150_select = "Evet, bırak gireyim!"
gameforge.devilcatacomb_zone._160_select = "Hayır, girmek istemiyorum. "
gameforge.devilcatacomb_zone._170_say = "Tek başına daha fazla ilerleyemezsin.[ENTER]Daha ileri seviyelere geçmek için güçlü bir gruba ihtiyacın var. "
gameforge.devilcatacomb_zone._180_say = "Senin grubun zaten zindanda."
gameforge.devilcatacomb_zone._190_say = "Mühürlü kapı açıldı. Acele et."
gameforge.devilcatacomb_zone._200_say = "Asıl macera şimdi başlıyor![ENTER]Şeytan Mezarlığını keşfetmek için sadece bir saatin var."
gameforge.devilcatacomb_zone._20_say = "%s dakikan daha var."
gameforge.devilcatacomb_zone._210_dNotice = "Zaman doldu. Kendi güvenliğin[ENTER]için Şeytan Mezarlığından dışarı ışınlanacaksın."
gameforge.devilcatacomb_zone._220_say = "Giriş isteği reddedildi.[ENTER]Kapı hala mühürlü."
gameforge.devilcatacomb_zone._230_say = "Kaplumbağa Kayalığına yaklaştınız.[ENTER]bazı gravürler dikkat çekiyor... "
gameforge.devilcatacomb_zone._240_say = "Sadece Küçülen Kafa'ya sahip olanlar[ENTER]bir sonraki kademeye geçebilirler.[ENTER]Küçülen Kafa'ya sahip değilsen yer yüzüne[ENTER]ışınlanacaksın."
gameforge.devilcatacomb_zone._250_say = "Küçülen Kafa'ya sahipsin ve artık[ENTER]3. kata ışınlanabilirsin."
gameforge.devilcatacomb_zone._260_say = "Küçülen Kafa'ya sahip değilsin.[ENTER]Şimdi Şeytan Mezarlığı'nın dışına ışınlanacaksın."
gameforge.devilcatacomb_zone._270_say = "Işınlanıyorsun."
gameforge.devilcatacomb_zone._280_dNotice = "Doğru Metin Taşı'nı yok ettin. Sonraki kata geçiyorsun.."
gameforge.devilcatacomb_zone._290_dNotice = "Yanlış Metin Taşı'nı yok ettin. Doğusunu bul!"
gameforge.devilcatacomb_zone._300_say = "Başardın! Labirentin sonu burada.[ENTER]Şimdi 5. seviye'ye ışınlanıyorsun."
gameforge.devilcatacomb_zone._30_say = "Geride kalmayın, grubunuzla birlikte hareket edin. "
gameforge.devilcatacomb_zone._310_dNotice = "Şeytan Mezarlığı'nın derinliklerinden tüyler[ENTER]ürperten bir ses duyuldu. Kharoon uyandı."
gameforge.devilcatacomb_zone._320_say = "Kharoon'u yendin! Şimdi Şeytan Mezarlığı'nın en[ENTER]son katına ışınlanacaksın."
gameforge.devilcatacomb_zone._330_dNotice = "Azrail'i yen!"
gameforge.devilcatacomb_zone._340_say = "Azrail yenildi. Şeytan Katakombu'na nihayet[ENTER]huzur hakim. Şimdi yer yüzüne ışınlanacaksın."
gameforge.devilcatacomb_zone._40_say = "Du wurdest besiegt. Der Segen des[ENTER]Drachengottes rettet dich in letzter Sekunde und[ENTER]bringt dich nun aus der Devil's Catacomb. "
gameforge.devilcatacomb_zone._50_say = "Ruh Kristali Anahtarı'nı ele geçirmek için[ENTER]yaratıkları yok et. Bu sana sonraki[ENTER]kat kapısını açar."
gameforge.devilcatacomb_zone._60_say = "Doğru Metin Taşı'nı bul ve onu yok et!"
gameforge.devilcatacomb_zone._70_say = "5. seviye'ye ulaşmak için labirentten çıkış[ENTER]yolunu bul!"
gameforge.devilcatacomb_zone._80_say = "Tartarus'u yen ve Surat Totemi'ni al."
gameforge.devilcatacomb_zone._90_say = "Kharoon ve cellatları yen!"
gameforge.deviltower_zone = {}
gameforge.deviltower_zone._100_dNotice = "Mükemmel bir duyma yeteneğine ve iyi bir içgüdüye sahip olduğunu kanıtlayarak[ENTER]gerçek Metin Taşı'nı yok ettin![ENTER]Şimdi 5.kata ışınlanacaksın."
gameforge.deviltower_zone._10_npcChat = "Şeytan Kulesine... "
gameforge.deviltower_zone._110_dNotice = "5.Kattaki Mühürlü Kapı'dasın.[ENTER]Bir sonraki seviyeye ulaşmak için, beş Eski Mühür açmak gerek.[ENTER]Ancak bu alan sana saldırmak için bekleyen yaratıklarla dolu.[ENTER]Bazılarının üzerinde anahtar var.Yeteri kadar[ENTER]Kilit Açma Taşı elde eder ve tüm mühürleri[ENTER]açarsan 6. kata çıkabilirsin. Ama bil ki sadece[ENTER]20 dakikan var!"
gameforge.deviltower_zone._120_dNotice = "15 dakika kaldı. "
gameforge.deviltower_zone._130_dNotice = "Tüm mühürleri açtın ve artık 5.kata girebilirsin. Bu katta Kibirli Şeytan Kralı da var.[ENTER]5. kattaki tüm canavarları öldür."
gameforge.deviltower_zone._140_dNotice = "Mührü açtın! %s mühür kaldı."
gameforge.deviltower_zone._150_dNotice = "6.katta bulunan tüm canavarları yok et!"
gameforge.deviltower_zone._160_dNotice = "Tüm canavarları yok ettin. Demirci şimdi ortaya çıkıyor.[ENTER]Seçtiğiniz bir öğenin değerini arttıracaktır.[ENTER]Geliştirmek istediğiniz öğe'yi sürükleyin."
gameforge.deviltower_zone._170_npcChat = "Üst katlar "
gameforge.deviltower_zone._190_say = "Kule'nin 6. katına çıkmak istiyor musun?[ENTER]Bu katla mücadele etmek muhteşem beceriler ve[ENTER]büyük bir yazgı gerektirir.[ENTER]75. seviye'ye ulaştıysan seni oraya ışınlayabilirim."
gameforge.deviltower_zone._200_say = "Üst kata çıkmak için[ENTER]yeterli deneyime ve güce sahipsin.[ENTER]Girebilirsin!"
gameforge.deviltower_zone._20_sayTitle = "Şeytan Kulesi Gardiyanı:"
gameforge.deviltower_zone._210_select = " Git! "
gameforge.deviltower_zone._220_select = " Vazgeç "
gameforge.deviltower_zone._230_say = "Üzgünüm üst katlara gitmene izin veremem.[ENTER]Hayatta kalmak için yeterli güce ve deneyime sahip değilsin.[ENTER]75. seviye'ye ulaştığın zaman gel."
gameforge.deviltower_zone._240_dNotice = "Zin-Sa-Gui Kale Haritası ile bir sonraki seviye'ye geçebilirsin.[ENTER]Metin Taşlarını yok ederek bulabilirsin."
gameforge.deviltower_zone._250_say = "Gerçek haritayı buldun. Şeytan Kulesi'nin[ENTER]7.katına ışınlanacaksın."
gameforge.deviltower_zone._260_dNotice = "Sonraki kata çıkmak için doğru anahtarı bulmasın.[ENTER]Mühürü açmak için Zin-Bong Anahtar gerekir."
gameforge.deviltower_zone._270_dNotice = "Şeytanların lideri Lusifer'i öldür!"
gameforge.deviltower_zone._280_dNotice = "Görevi başarıyla tamamladın.[ENTER]Bir kaç dakika içerisinde ışınlanacaksın. "
gameforge.deviltower_zone._290_dNotice = "Seni Şeytan Mezarlığında bekleyeceğim![ENTER]Peşimden gel, öfkem felaketin olsun!"
gameforge.deviltower_zone._30_say = "Bu kule şeytanlar tarafından sarılmıştır.[ENTER]Sadece en güçlüler zirveye ulaşabilir.[ENTER]Bu kuleye girenlerin canlı çıkamadığı söylenir.[ENTER]Sen tırmanamazsın çünkü 40. seviyeye henüz ulaşmadın."
gameforge.deviltower_zone._40_say = "Bu kule şeytanlarla dolu.[ENTER]Sadece en güçlüler onun en üstüne çıkabilir.[ENTER]Bu güne kadar bu kaleye girenlerden,[ENTER]çıkabilen oladığı söyleniyor.[ENTER]Hala Şeytan Kulesine girmek istiyor[ENTER]musun?"
gameforge.deviltower_zone._50_dNotice = "4. kat seçenek kapısındasın.[ENTER]Gözlerini ve kulaklarını aldatacak bir çok sahte Metin Taşı mevcut.[ENTER]15 dakika içerisinde gerçek Metin Taşı'nı bul ve yok et![ENTER]Kapıdan geçmenin tek yolu budur."
gameforge.deviltower_zone._60_dNotice = "10 dakika kaldı."
gameforge.deviltower_zone._70_dNotice = "5 dakika kaldı. "
gameforge.deviltower_zone._80_dNotice = "Zaman doldu."
gameforge.deviltower_zone._90_dNotice = "Sahte Metin Taşları yok oldu."
gameforge.deviltower_zone._CrGaming_Gir = "Gir."
gameforge.deviltower_zone._CrGaming_Girme = "Girme."
gameforge.spider_dungeon_2floor = {}
gameforge.spider_dungeon_2floor._10_npcChat = " Birinci kata dön "
gameforge.spider_dungeon_2floor._15_sayTitle = "Pung-Ho: "
gameforge.spider_dungeon_2floor._20_say = "Birinci kata gerçekten dönmek istiyor musun?"
gameforge.spider_dungeon_2floor._30_say = "Akıllıca bir seçim.[ENTER]Burada uzun süre kalmak çok tehlikeli.[ENTER]Git ve yaralarını sar. "
gameforge.spider_dungeon_2floor._40_say = "Nasıl dilersen...[ENTER]Dikkat et![ENTER]Burası çok tehlikeli."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss = {}
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._100_say = "Ay iyiki buradasın. Sana önemli haberlerim var.[ENTER]Örümcek Zindanı'nda Güç Birliği tarafından[ENTER]üçüncü nir kat keşfedildi. Bu yeni yuva[ENTER]bildiğimiz yuvalardan daha küçük ama oldukça cani[ENTER]ve sinsi örümcekler barındırıyor. Ayrıca[ENTER]adamlarım orada eski bir mezar taşı buldu ama[ENTER]üzerine kazınmış yazıları deşifre edemedi. Bu[ENTER]taşı bulmak için yola koyul ve bana o yazıtın bir[ENTER]kopyasını getir."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._10_npcChat = " Yuvaya giriş "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._110_sendLetter = " Yeni tehlike "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._120_say = "Yazının tam kopyasını aldın. Onu şimdi Yüzbaşı'ya[ENTER]göster."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._130_say = "Aferin, başardın! Göster bi... ...[ENTER]Hım, bu yazıları çözemiyorum, bir kelime dahi[ENTER]anlamıyorum. Bilgin Uriel'e danış en iyisi."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._140_say = "Bilgin Uriel'in yanına git ve yazıyı ona göster.[ENTER]Yazıyı çevirmesini bilir muhakkak."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._150_say = "Yüzbaşı, benden bu yazıyı deşifre etmemi mi[ENTER]istiyor? Hayhay. Zekamı ispatlayacak zorlu[ENTER]mücadeleleri severim. Göster bakalım.[ENTER]Bu...ama bu korkunç bir şey.Buyur, çeviriyi bu[ENTER]kağıdın üzerine yazıyorum. Onu bir an önce[ENTER]Yüzbaşı'ya götür, ardından benim yanıma gel.[ENTER]Burada yazılanlar doğruysa hepimiz büyük[ENTER]tehlikedeyiz! Hadi hadi!"
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._160_say = "Acele et, lütfen. Kaybedecek vaktimiz[ENTER]yok. Bu mektubu dikkatle okuması gerekiyor!"
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._170_sayTitle = " Urielin mektubunu teslim et "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._180_say = "Amma da dik kafalıymış bu yaşlı adam...[ENTER]Teşekkür etseydi bir yeri mi eksilirdi?[ENTER]Aman neyse. Bilgilerin çok önemli olduğunu[ENTER]söylediği için hemen Yüzbaşıya ileteceğim."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._190_npcChat = " Uriel'in Mektubu "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._200_say = "Amanın! Örümcek Zindanı'nın üçüncü katına devasa[ENTER]bir şeytani arachnida yerleşti. Yazıdan[ENTER]anlaşıldığı üzere bu gizli yuvaya özel bir[ENTER]anahtarla girilebiliyor. İlk önce Uriel'in[ENTER]yanına git ve ona şu anahtarı sor. Sonra da[ENTER]becerikli savaşçılarını bir araya topla ve[ENTER]Örümcek Barones'in gizlendiği yere birlikte[ENTER]hücum edin! İşte sana bir tane geçit bileti[ENTER]daha."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._20_say = "Bu kapı sadece Archadia Anahtarı[ENTER]açılır."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._210_npcChat = " Arachnida Anahtarı "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._230_say = "Ah, geldin. Öyleyse Yüzbaşı sana Örümcek[ENTER]Barones'i yok etme emrini verdi doğru mu? Ancak[ENTER]Barones'in yuvasına giden kapı kapalı ve sadece[ENTER]Arachna Anahtarı ile açılabilir. Üretimi çok zor.[ENTER]Ama bana bir örümcek zehir kesesi, bir örümcek[ENTER]yumurta kesesi, bir örümcek ağı, örümcek gözleri[ENTER]örümcek bacakları ve kraliçe örümcek zehrini[ENTER]getirirsen, sana bir tane arachna anahtarı[ENTER]üretebilirim. "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._240_say = "Senin için Arachnida anahtarını yapmak[ENTER]istiyorum? Dafür benötige ich einen[ENTER]Spinnen-Giftsack, einen Spinnen-Eiersack, ein[ENTER]Spinnennetz, Spinnenaugen, Spinnenbeine sowie das[ENTER]Gift der Königinnenspinne. Konntest du alle[ENTER]Substanzen finden? "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._250_say = "Harika! Arachnida anahtarı üretmek için gerekli[ENTER]olan tüm malzemeler hazır. Bir saniye bekle. Fazla[ENTER]uzun sürmeyecek..."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._260_say = "Ah, evet başardım! Arachnida anahtarı ürettim. Bu[ENTER]Örümcek Barones'e inmenizi sağlayacak.Uzun[ENTER]bacaklı düşmanlarınıza karşı sana ve silah[ENTER]arkadaşlarına iyi şanslar dilerim! Ama acele edin[ENTER]anahtar çok kırılgan. 24 saat sonra parçalara[ENTER]ayrılacaktır."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._270_say = "Ah, hayır... Korkarım ki bu sefer başaramadım. Bu[ENTER]anahtarın üretimi son derece karışık. En küçük hata[ENTER]pahalıya mal oluyor. Ne yazık ki anahtar üretmek[ENTER]için topladığın tüm malzemeler boşa gitti. Ama[ENTER]eminim bir dahaki sefere başaracağız!"
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._280_say = "Bir şey eksik, Arachnida Anahtarı'nı bu şekilde[ENTER]üretmem mümkün değil. Lazım olanları bir kez daha[ENTER]hatırlatayım: bir örümcek zehir kesesi, bir örümcek[ENTER]yumurta kesesi, bir örümcek ağı, örümcek gözleri[ENTER]örümcek bacakları ve kraliçe örümcek zehri."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._300_say = "Grup liderin yuvaya girdi. Sen de içeriye[ENTER]girip Barones ile savaşmak istiyor musun? "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._30_npcChat = " ÖZ3 Görev "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._310_say = "Süre bitti. Anahtar parçalandı.[ENTER]Yeniden Anahtar üretmelisin. "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._320_say = "Şu an başka bir grup yuvada Barones ile[ENTER]savaşıyor. Onların savaşı bitirmesini bekle.[ENTER]Spinnenbaroness an. "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._330_say = "Önceki grup içeriden çıktıktan sonra girebilirsin: Kalan zaman %s[ENTER]dakika. "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._340_say = "Son savaşın üzerinden en az bir saat geçmeesi[ENTER]gerekiyor. Bu süree içesinde tekrar Barones'in[ENTER]yuvasına giremezsin.Kalan zaman:"
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._350_say = "%s dakika "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._360_say = "Şu anda bu alana giremezsin.[ENTER]Lütfen biraz bekleyin."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._370_say = "Fetih mi başlatmak istiyorsun? Bunu yapmaya 20[ENTER]dakika zamanın var. Bu süre bitmeden önce hiç[ENTER]kimse Barones'in yuvasını terk edemez. Yeni bir[ENTER]fetih bir saat sonra gerçekleştirilebilir."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._380_say = "Bu kapıyı sadece Arachnida anahtarı açar."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._390_say = "Bu kapıyı ancak bir grup lideri açabilir."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._400_say = "Örümcek Barones yok edildi! Tüm savaşçılar üç[ENTER]dakika içinde yuvadan dışarı ışınlanacak"
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._40_say = "Anahtar üretimi "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._410_say = "Bu işe yaramadı. Lütfen tekrar deneyin!"
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._420_notice = "Dikkat: Örümcek Barones sinirleniyor! Saldırısı güçleniyor ama savunması azalıyor."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._50_npcChat = "Örümcek Zindanı 3 "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._60_say = "Ay iyiki buradasın. Sana önemli haberlerim var.[ENTER]Örümcek Zindanı'nda Güç Birliği tarafından[ENTER]üçüncü nir kat keşfedildi. Bu yeni yuva[ENTER]bildiğimiz yuvalardan daha küçük ama oldukça cani[ENTER]ve sinsi örümcekler barındırıyor. Ayrıca[ENTER]adamlarım orada eski bir mezar taşı buldu ama[ENTER]üzerine kazınmış yazıları deşifre edemedi. Bu[ENTER]taşı bulmak için yola koyul ve bana o yazıtın bir[ENTER]kopyasını getir."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._70_sendLetter = " Yazı "
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._80_say = "Örümcek Zindanı'nın üçüncü katında üzerinde[ENTER]yazılar bulunan eski bir mezar taşı var. Onun[ENTER]kopyasını al ve Yüzbaşıya götür."
gameforge.spider_dungeon_3floor_boss._90_say = "Mükemmel, eski mezar taşını buldun ve üzerindeki[ENTER]yazının kopyasını aldın! Yüzbaşıya göstermek için[ENTER]geri dön."
gameforge.reset_scroll = {}
gameforge.reset_scroll._100_say = "Bu beceriyi sıfırlamak istediğinizden emin misiniz?"
gameforge.reset_scroll._10_sayTitle = "Sıfırlama Durumu:"
gameforge.reset_scroll._110_sayTitle = "Beceri Sıfırlama Onay: "
gameforge.reset_scroll._120_say = "Bu işlemin geri dönüşü yok.[ENTER]Beceri sıfırlama işlemini onaylıyor musun? "
gameforge.reset_scroll._130_stringFormat = "RESET_SKILL[%s] "
gameforge.reset_scroll._140_sayTitle = "Beceri sıfırla "
gameforge.reset_scroll._150_say = "%s Becerisi Sıfırlandı[ENTER]Şimdi tekrar beceri puanlarınızı dağıtabilirsiniz."
gameforge.reset_scroll._160_sayReward = "Seçilen beceri sıfırlandı."
gameforge.reset_scroll._20_say = "VIT, INT, STR ve DEX puanların 1 olur.[ENTER]Statü Sıfırla Kağıdı'nı kullanmak istiyor musun?"
gameforge.reset_scroll._30_sayTitle = "Statü Sıfırlama Onay: "
gameforge.reset_scroll._40_say = "Tüm statü puanların sıfırlanacak.[ENTER]Gerçekten devam etmek istiyor musun?"
gameforge.reset_scroll._50_sayTitle = "Beceri Sıfırla "
gameforge.reset_scroll._60_sayReward = "Seçilen beceri sıfırlanacak,[ENTER]puanlarını tekrar düzenleyebileceksin.[ENTER]Şu ana kadar topladığın tüm puanlarını[ENTER]kaybedeceksin ve seçtiğin beceri için[ENTER]kullandığın puanın sadece 17'sini[ENTER]geri kazanacaksın.. "
gameforge.reset_scroll._70_say = "Sıfırlanacak beceri yok."
gameforge.reset_scroll._80_say = "Sıfırlamak istediğin beceriyi seç. "
gameforge.reset_scroll._90_sayReward = "Seçilen beceri sıfırlanacak.[ENTER]Kitaplardan elde edilmiş beceriler hariç[ENTER]bütün beceri puanlarını geri alırsınız."
gameforge.reset_status = {}
gameforge.reset_status._100_say = "Devem et"
gameforge.reset_status._10_say = "VIT. "
gameforge.reset_status._110_say = "Hayır"
gameforge.reset_status._120_say = "Sıfırlama tamamlandı."
gameforge.reset_status._130_say = "Sıfırlama başarısız!"
gameforge.reset_status._20_say = "INT. "
gameforge.reset_status._30_say = "STR. "
gameforge.reset_status._40_say = "DEX. "
gameforge.reset_status._50_say = "zaten 1."
gameforge.reset_status._60_say = "daha aşağı indiremem."
gameforge.reset_status._70_say = "Bu eşyayı kullanarak puanını 1 yapabilirsin."
gameforge.reset_status._80_say = "Kalan puanların geri iade edilecek."
gameforge.reset_status._90_say = "Devam etmek istiyor musunuz?"
gameforge.locale = {}
gameforge.locale.yes = "Evet "
gameforge.locale.no = "Hayır "
gameforge.locale.cancel = "İptal "
gameforge.locale.empire_names_1 = "Junjeh - İmparatorluğu "
gameforge.locale.empire_names_2 = "Shinsoo -İmparatorluğu "
gameforge.locale.empire_names_3 = "Chunjo - İmparatorluğu "
gameforge.locale.empire_names_4 = "Jinno - İmparatorluğu "
gameforge.locale.map_name_1 = "Sohan Dağı "
gameforge.locale.map_name_2 = "Doyyumhwan "
gameforge.locale.map_name_3 = "Yongbi Çölü "
gameforge.locale.map_name_4 = "Seungryong Vadisi "
gameforge.locale.forked_enter = "Katıl "
gameforge.locale.forked_no_enter = "Katılmak istemiyorum "
gameforge.locale.quiz_33_1_choice = "Seungryong Vadisi "
gameforge.locale.quiz_33_2_choice = "Yongbi Çölü "
gameforge.locale.quiz_33_3_choice = "Südpolkontinent "
gameforge.locale.quiz_33_4_choice = "Sohan Dağı "
gameforge.locale.quiz_33_5_answer = "3 "
gameforge.find_squareguard = {}
gameforge.find_squareguard._30_sayTitle = "Köy Gardiyanı: "
gameforge.hair_shop = {}
gameforge.hair_shop._100_say = "Yeterli yang yok.[ENTER]500.000 Yang gerekli! "
gameforge.hair_shop._10_npcChat = "Saç stili sıfırla "
gameforge.hair_shop._110_say = "Çok kötü. Makasımı kullanmayı çok isterdim[ENTER]ama şimdiki saç stilini de beğendim.[ENTER]Kendine iyi bak. "
gameforge.hair_shop._20_sayTitle = "Ariyoung: "
gameforge.hair_shop._30_say = "Hey sen! Saçların çok güzel, fakat eski saç[ENTER]stilini geri istemez misin? Dilersen geri[ENTER]döndürebilirim. Sadece 5.000.000 Yang ödemen[ENTER]yeterli!"
gameforge.hair_shop._40_select = "Eski saç stiline dön "
gameforge.hair_shop._50_select = "Şimdiki saç stilini koru "
gameforge.hair_shop._60_say = "İyi karar.[ENTER]Biraz bekle lütfen. "
gameforge.hair_shop._70_say = "Hareket ederseniz kulağınız kesilebilir.[ENTER]Sabit durun lütfen. "
gameforge.hair_shop._80_say = "Hmm... şurada biraz daha var gibi ... "
gameforge.hair_shop._90_say = "İşte bu kadar!"
gameforge.hair = {}
gameforge.hair._010_npcChat = "Saç modeli değiştir "
gameforge.hair._011_sayTitle = "Eski saç "
gameforge.hair._012_say = "Saç modeli ItemVNUM değiştiriliyor. "
gameforge.hair._013_say = "Bu bir saç modeli değil. "
gameforge.hair._014_say = "Saç modelini değiştiremiyorum.[ENTER]Sınıf veya cinsiyet uyumlu değil."
gameforge.hair._030_npcChat = "Saç modeli değiştir "
gameforge.hair._040_say = "Saçınız hala eski model. Seni[ENTER]üzmek istemiyorum bu yüzden size yeni[ENTER]kostüm sistemi için saç modelleri göstereceğim.[ENTER]Şimdi saç modelini değiştirmemi ister misin?"
gameforge.hair._050_say = "Saçını kestirmek istiyor musun? Çok komik.[ENTER]Eski sistem saç modelin yoksa yardımcı[ENTER]olamam. Sana iyi günler!"
gameforge.hair._060_say = "Bu saç modelini bilmiyorum. "
gameforge.hair._070_say = "Ne yazık ki sana yardımcı olamam. "
gameforge.hair._080_say = "Yeni saç modeli "
gameforge.hair._090_say = "Yeni saç modeli yerini aldı. "
gameforge.hair._100_say = "Şimdi kostüm sistemini kullanabilirsiniz. "
gameforge.hair._10_stringFormat = "USE_ITEM(%s) "
gameforge.hair._110_notice = "Duyuru: 1. köydeki Kaptan seni arıyor.[ENTER]Sende hala eski saç modeli var.[ENTER]Ona gidin ve kostüm sistemi için[ENTER]yeni saç modeli isteyin. "
gameforge.hair._20_stringFormat = "END_SEC(%s) "
gameforge.heavens_cave_escape = {}
gameforge.heavens_cave_escape._010_npcChat = "Mağarayı Terket "
gameforge.heavens_cave_escape._020_say_title = "Heuk-Young: "
gameforge.heavens_cave_escape._030_say = "Gerçekten Sürgün Mağarası'ndan[ENTER] çıkmak mı istiyorsun? "
gameforge.heavens_cave_escape._040_say = "Çok iyi bir karar. Burada kalmak[ENTER] artık senin için çok tehlikeli. Git ve yaralarını sar. "
gameforge.heavens_cave_escape._050_say = "Çok cesursun. Sana bu korkunç[ENTER]yerin derinliklerinde başarılar diliyorum. "
gameforge.charge_cash_by_voucher = {}
gameforge.charge_cash_by_voucher._010_syschat = "Hesabına %s Ejderha Parası aktarılmıştır. "
gameforge.change_empire = {}
gameforge.change_empire._100_say = "Evlendikten sonra krallık değiştirmek[ENTER]imkansızdır. "
gameforge.change_empire._10_npcChat = "Krallık Değişimi "
gameforge.change_empire._110_say = "Eğer krallık değiştireceksen[ENTER]evli olmamalısın. "
gameforge.change_empire._120_sayReward = "Dönüşmüş haldeyken krallığını[ENTER]değiştiremezsin. "
gameforge.change_empire._130_say = "Artık krallık değiştirmek için bu[ENTER]öğeyi kullan."
gameforge.change_empire._140_sayReward = "Bir loncaya üyesin.[ENTER]Krallığını değiştiremezsin. "
gameforge.change_empire._150_say = "Loncadan ayrıldıktan sonra bu[ENTER] öğeyi kullanabilirsin. "
gameforge.change_empire._160_sayReward = "Yeterli yang yok. Krallığını[ENTER]değiştiremezsin. "
gameforge.change_empire._170_say = "Krallık değiştirmek için 500.000 Yang gereklidir. "
gameforge.change_empire._180_say = "Hangi krallığa geçmek istersin?"
gameforge.change_empire._190_select = "Shinsoo  "
gameforge.change_empire._200_select = "Chunjo  "
gameforge.change_empire._205_select = "Jinno  "
gameforge.change_empire._20_say = "Krallık değişimi tamamlanana kadar[ENTER]lütfen bekleyin. "
gameforge.change_empire._210_sayReward = "Gerçekten krallık değiştirmek[ENTER]istiyorsanız iyi düşünün.[ENTER]kararınızı verdikten sonra geri alamazsınız. "
gameforge.change_empire._220_sayTitle = "Krallık Değişimi: "
gameforge.change_empire._230_sayReward = "Krallık değişimi tamamlandı.[ENTER]Oyunu kapatın ve yeniden giriş yapın. "
gameforge.change_empire._240_stringFormat = "%s -> %s "
gameforge.change_empire._250_say = "Zaten bu krallığa üyesin. Emin misiniz?"
gameforge.change_empire._260_say = "Krallık seçerken.[ENTER]Şimdiye kadar bir lonca üyesi oldum. "
gameforge.change_empire._270_say = "Krallık seçerken.[ENTER]Daha önce evliydim ve bir eşim vardı. "
gameforge.change_empire._30_say = "Krallık değiştirmek için aşağıdaki[ENTER]şartları kabul etmek zorundasın:[ENTER]1. Bir loncaya üye olmamalısın.[ENTER]2. Evli olmamalısın.[ENTER]3. Nişanlı olmamalısın. [ENTER]4. 500.000 Yang ödemelisin.[ENTER]Krallık değiştirmek ister misin?"
gameforge.change_empire._40_say = "Bu öğe ile krallık değiştirebilirsin. "
gameforge.change_empire._50_sayTitle = "Bu öğeyi kullanamazsın. "
gameforge.change_empire._60_sayReward = "Sadece bir kez krallık değiştirebilirsin. "
gameforge.change_empire._70_say = "GM - Süreyi sıfırlamak mı istiyorsun? "
gameforge.change_empire._80_say = "Süre sıfırlandı. "
gameforge.change_empire._90_sayReward = "Evli oyuncular krallığını değiştiremez. "
gameforge.blacksmith = {}
gameforge.blacksmith._10_npcChat = "Eşya geliştirmek istiyorum "
gameforge.blacksmith._20_sayTitle = "Demirci: "
gameforge.blacksmith._30_say = "Merhaba![ENTER]Ben eşyaların geliştirilmesinden sorumluyum. Eğer[ENTER]bir eşyanı geliştirmek istiyorsan, onu bana[ENTER]vermen gerekli. "
gameforge.blacksmith._40_sayTitle = "Bilgi: "
gameforge.blacksmith._50_sayReward = "Envanterinden bir eşyayı Demirci'ye sürükle. "
gameforge.event_easter = {}
gameforge.event_easter._020_sayTitle = "Paskalya Tavşanı: "
gameforge.event_easter._030_say = "Paskalya yumurtaları kayboldu.[ENTER]Eğer onları bulabilirsen bana getir.[ENTER]Karşılığında ödül vereceğim."
gameforge.event_easter._035_say = "Henüz bir yumurtaya sahip değilsin.[ENTER]Sepetinde birkaç Paskalya Yumurtası olduğunda[ENTER]tekrar gel."
gameforge.event_easter._040_chat = "Paskalya Yumurtası buldum! "
gameforge.event_easter._050_say = "Çok iyi! Ödül olarak %d tane: "
gameforge.event_easter._055_say = "Getirmen gerek yumurta sayısı: %d "
gameforge.event_easter._060_say = "Paskalya Yumurtasımı buldun?"
gameforge.event_easter._065_say = "Bunun için bana %d tane yumurta[ENTER]vermek zorundasın."
gameforge.event_easter._070_select = "Tamam, bekle! "
gameforge.event_easter._071_select = "Hayır, olmaz! "
gameforge.event_easter._080_say = "Yumurta için teşekkür ederim. "
gameforge.event_easter._090_sayTitle = "Boş sepet: "
gameforge.event_easter._100_say = "Bu öğeyi ister misin?"
gameforge.main_quest_lv2 = {}
gameforge.main_quest_lv2._10_npcChat = "Ne yapıyorsun? "
gameforge.entry_event_map = {}
gameforge.entry_event_map._010_sayTitle = "Savaş Sorumlusu "
gameforge.entry_event_map._020_say = "Oyundan çıkmak mı istiyorsun? "
gameforge.entry_event_map._030_say = "Oyuna katılmak ister misin? "
gameforge.entry_event_map._040_say = "Şuan için sadece %s. seviye ve[ENTER]%s. seviye oyuncular katılabilir. "
gameforge.entry_event_map._41_say = "Oyuncu sayısı: "
gameforge.entry_event_map._050_say = "Senin krallığına ne yazık ki[ENTER]izin verilmedi. "
gameforge.entry_event_map._060_say = "Oyun şuanda dolu. Daha[ENTER]fazla üye alınamaz."
gameforge.entry_event_map._070_say = "Oyun şimdi başlıyor! "
gameforge.entry_event_map._080_npcChat = "Oyun alanı "
gameforge.entry_event_map._090_npcChat = "GM: Oyun Alanı "
gameforge.entry_event_map._100_select = "GM: Oyun alanını hazırla "
gameforge.entry_event_map._110_select = "GM: Oyun alanını temizle "
gameforge.entry_event_map._120_select = "GM: Oyun alanını boşalt "
gameforge.entry_event_map._130_say = "Oyun sona erdi.[ENTER]Tüm katılımcılar 30 saniye[ENTER]içerisinde köylerine geri ışınlanacak. "
gameforge.entry_event_map._140_say = "Olayı tahliye için, oyun kendinizi bulmak[ENTER]gerekir. "
gameforge.entry_event_map._150_say = "Hangi seviyedeki oyuncular etkinliğe katılacak? "
gameforge.entry_event_map._160_say = "Katılmak için izin verilen[ENTER]kullanıcı sayısını giriniz.[ENTER](Maks. izin verilen oyuncu sayısı: 200) "
gameforge.entry_event_map._170_say = "Hangi bölge katılacak? "
gameforge.entry_event_map._180_say = "Aşağıdan gerekli ayarları yapabilirsin. "
gameforge.entry_event_map._190_say = "Seviye aralığı: "
gameforge.entry_event_map._200_say = "Oyuncu sayısı: "
gameforge.entry_event_map._210_say = "İmparatorluk: "
gameforge.entry_event_map._220_notice_all = "Oyun alanı tüm imparatorluklara açıldı.[ENTER]%s. seviye ve %s. seviye arası oyuncular katılabilir.[ENTER]Katılmak istiyorsanız Savaş Sorumlusu ile görüşün."
gameforge.entry_event_map._230_notice_all = "Oyun alanı %s için açıldı.[ENTER]%s. seviye ve %s. seviye arası oyuncular katılabilir.[ENTER]Katılmak istiyorsanız Savaş Sorumlusu ile görüşün."
gameforge.entry_event_map._240_say = "Katılacak oyuncuların sayısını ayarlayın. "
gameforge.entry_event_map._250_say = "Geçersiz bir sayı girdiniz.[ENTER]İzin verilen sayı aralığı: 1 - 200 "
gameforge.priv_empire = {}
gameforge.priv_empire._100_sayReward = "%s Bonus : %s %s %% "
gameforge.priv_empire._10_npcChat = "GM: imparatorluk Primi "
gameforge.priv_empire._110_say = "Prim süresi seç: "
gameforge.priv_empire._120_select = "6 saat "
gameforge.priv_empire._130_select = "12 saat "
gameforge.priv_empire._134_select = "24 saat "
gameforge.priv_empire._135_select = "Hemen "
gameforge.priv_empire._140_say = "Prim süresi girin:  "
gameforge.priv_empire._150_sayReward = "%s Bonus : %s %s %% ( %s saat ) "
gameforge.priv_empire._160_say = "Yeni ayarları onaylıyor musun? "
gameforge.priv_empire._170_sayReward = "Ayarlar onaylandı.  "
gameforge.priv_empire._180_sayReward = "İşlem iptal edili. "
gameforge.priv_empire._20_sayTitle = "İmparatorluk Prim Onayı:"
gameforge.priv_empire._30_say = "Hangi imparatorluğa prim vermek istiyorsun? "
gameforge.priv_empire._33_array = "Tüm imparatorluklar "
gameforge.priv_empire._40_sayTitle = "İmparatorluk Primi -- Mevcut Durum: "
gameforge.priv_empire._50_say = "Prim tipi seç: "
gameforge.priv_empire._53_array = "Düşen esyanın yüzdesi "
gameforge.priv_empire._54_array = "Düşen yang yüzdesi "
gameforge.priv_empire._55_array = "Düşen yang oranı yüzdesi "
gameforge.priv_empire._56_array = "Tecrübe oranı "
gameforge.priv_empire._60_sayReward = "%s Bonus : %s  "
gameforge.priv_empire._70_say = "Prim yüzdesi seçin: "
gameforge.check_trans_ticket = {}
gameforge.check_trans_ticket._100_say = "Ejderha Tanrı için hayatını riske[ENTER]atmaktan korkmuyor musun?"
gameforge.check_trans_ticket._10_npcChat = "Gizli mağaralara geç "
gameforge.check_trans_ticket._110_say = "Ejderha Tanrı'nın gazabından korkmalısın. "
gameforge.check_trans_ticket._120_say = "Elbet bir gün sende doğru yolu bulacaksın.[ENTER]Şimdi buradan git. "
gameforge.check_trans_ticket._130_1_select = "Kan Taşı'nı ver. "
gameforge.check_trans_ticket._130_2_select = "Vazgeçtim "
gameforge.check_trans_ticket._140_say = "Adım %s ve Ejderha Mezhebinin iradesi[ENTER]altında buradayım! Bunu kanıtlamak için[ENTER]kutsal Kan Taşım var. Şimdi geri çekil!"
gameforge.check_trans_ticket._150_say = "Ejderha Tanrı seni seçti.[ENTER]O her zaman seni izliyor olmalı! "
gameforge.check_trans_ticket._15_sayTitle = "Chuk-Sal: "
gameforge.check_trans_ticket._160_say = "Işınlanmana izin vermem. "
gameforge.check_trans_ticket._20_say = "Selamlar![ENTER]Ben gizli Örümcek Zindanının bekçisiyim.[ENTER]İçeri geçebilecek kadar iyi olduğunu kanıtla[ENTER]bakalım! "
gameforge.check_trans_ticket._30_say = "Gerçekten cesur gözüküyorsun.[ENTER]Geçit biletiğin olduğu için geçebilirsin.[ENTER]Beni takip et... "
gameforge.check_trans_ticket._40_say = "Geçmene izin veremem.[ENTER]Geçit biletin olduğunda[ENTER]tekrar gel. "
gameforge.check_trans_ticket._50_npcChat = "Sürgün Mağarası giriş "
gameforge.check_trans_ticket._55_sayTitle = "Koe-Pung: "
gameforge.check_trans_ticket._60_say = "Dur! Ben Ejderha Mezhebinden Koe-Pung,[ENTER]bu kapının bekçisiyim. Sadece eğer bana[ENTER]Kan Taşını gösterirsen ve mezhebin[ENTER]iznini alırsan geçebilirsin! "
gameforge.check_trans_ticket._70_say = "75. seviyenin altında oldugun[ENTER]için Kan Taşı'nı kullanamazsın."
gameforge.check_trans_ticket._75_1_select = "Kan Taşı'nı nereden bulabilirim? "
gameforge.check_trans_ticket._75_2_select = "Sen ölü bir adamsın! "
gameforge.check_trans_ticket._80_say = "Seon-Hea ile görüşmelisin.[ENTER]O sana Kan Taşı elde edebilir. "
gameforge.check_trans_ticket._90_say_reward = "Seon-Hea ülkenizde bir yerlerde olmalı. "
gameforge.check_collect_reward = {}
gameforge.check_collect_reward._010_npcChat = "Biyoloğun etkisiz reçeteleri "
gameforge.check_collect_reward._020_say_title = "Baek-Go: "
gameforge.check_collect_reward._030_say = "Selam! Nasılsın, sana nasıl yardımcı[ENTER]olabilirim? "
gameforge.check_collect_reward._040_say = "Biyolog Chaegirab'ın ödüllerinden söz ediyorum.[ENTER]Sana getirdiğim gizli reçeteyi hatırlıyor musun?[ENTER]İşte, iksirlerden birinin bende[ENTER]etkisi olmadı."
gameforge.check_collect_reward._050_say = "Hmm, gerçekten de bu reçeteye eklenmesi[ENTER]gerekenlerden biri eksik. Ama dert etme. Lazım[ENTER]olan her şey işte burada. Sana istediğin etkiyi[ENTER]gösterece yeni bir iksiri hemen hazırlarım. Bir[ENTER]dakika müsaade... "
gameforge.check_collect_reward._060_say = "Buyrun efendim. Derin bir nefese veee mideye! Çok[ENTER]güzel. Ben de Chaegirab'a uğrayıp O'na hatayı[ENTER]bildireyim bari. Sağlıcakla kal, görüşmek üzere![ENTER]Alles Gute und bis bald! "
gameforge.neutral_warp = {}
gameforge.neutral_warp._10_npcChat = "Merhaba! "
gameforge.neutral_warp._20_sayTitle = "Yaşlı Adam: "
gameforge.neutral_warp._30_say = "Merhaba![ENTER]Buradan başka bölgelere nasıl[ENTER]gidebileceğini biliyorum. Eğer bana biraz Yang[ENTER]verirsen, seni oralara ışınlayabilirim. "
gameforge.neutral_warp._40_say = "Nereye gitmek istiyorsun?[ENTER]Ücreti %s Yang. "
gameforge.neutral_warp._50_select = "Sohan Dağı "
gameforge.neutral_warp._60_select = "Doyyumhwan "
gameforge.neutral_warp._65_npcChat = "Yaşlı Kadını görmem gerek. "
gameforge.neutral_warp._70_say = "Yaşlı Kadın zaten bana geleceğini söyledi.[ENTER]Seyehat için bir şeyler gerektiğini[ENTER]söyledi. Birlikte ve sık sık bir fincan çay[ENTER]içerdik. Onun için yapabilirim.[ENTER]Ama ileride bu şekilde olacağını sanmıyorum."
gameforge.locale.neutral_warp = {}
gameforge.locale.neutral_warp.go = "Işınlan "
gameforge.locale.neutral_warp.not_go = "Işınlanma "
gameforge.map_warp = {}
gameforge.map_warp._100_say = "Acele et ve nereye ışınlanmak[ENTER]istediğini söyle."
gameforge.map_warp._10_npcChat = "Seyehat etmek istiyorum. "
gameforge.map_warp._110_sayReward = "Ücret: %s Yang. "
gameforge.map_warp._11_array = "Jungrang Şehri"
gameforge.map_warp._120_sayReward = "Eğer bu şekilde devam edersen fiyatı[ENTER]arttıracağım. Yoruldum. "
gameforge.map_warp._12_array = "Waryong Şehri"
gameforge.map_warp._130_say = "Daha önce söylediğim gibi: Burası özel bir[ENTER]bölge ve seni ancak seviyen 60 olduğunda[ENTER]ışınlayabilirim. Hala ışınlanmak istiyor musun?[ENTER]Eğer istemiyorsan, pencereyi kapat. Sen ne[ENTER]ne yapıyorsun? Bu ışınlanma alıştırması değil..."
gameforge.map_warp._13_array = "Imha Şehri "
gameforge.map_warp._140_sayReward = "Ücret: %s Yang. "
gameforge.map_warp._14_array = "Burg Milaard "
gameforge.map_warp._150_say = "Seni ücretsizde ışınlayabilirim,[ENTER]fakat büyük bir ailem var.[ENTER]Onlara bakabilmek için[ENTER]para kazanmalıyım. "
gameforge.map_warp._15_array = "Burg Listhmos "
gameforge.map_warp._160_sayReward = "Ücret: %s Yang. "
gameforge.map_warp._16_array = "Burg Dendera "
gameforge.map_warp._170_say = "Dikkat! Şimdi ışınlanacaksın. Du wirst an[ENTER]einem gefährlichen Ort landen, also pass auf[ENTER]dich auf. Viel Glück! "
gameforge.map_warp._17_array = "Miryang Şehri"
gameforge.map_warp._180_select = "Yongan "
gameforge.map_warp._18_array = "Songpa Şehri"
gameforge.map_warp._190_select = "Yayang  Şehri"
gameforge.map_warp._19_array = "Daeyami Şehri"
gameforge.map_warp._200_select = "Joan "
gameforge.map_warp._20_sayTitle = "Işınlayıcı: "
gameforge.map_warp._210_select = "Bokjung Bölgesi"
gameforge.map_warp._220_select = "Pyungmoo "
gameforge.map_warp._230_select = "Bakra Bölgesi"
gameforge.map_warp._240_say = "Seni hemen ışınlayacağım. "
gameforge.map_warp._250_say = "Görüşmek üzere! "
gameforge.map_warp._260_npcChat = "Karanlık Ejderha Kayası "
gameforge.map_warp._270_say = "Kısa bir süre önce gizemli bir ada[ENTER]keşfedildi. Adı Karanlık Ejderha Kayası[ENTER]konuldu. Orada hayatta kalmak için[ENTER]yeterli tecrübeye sahip olmak gerekir.[ENTER]O yüzden sadece 90. seviyeye ulaşmış oyuncuları[ENTER]götüreceğim. Yolculuğa katılmaya hazır mısın? "
gameforge.map_warp._280_say = "Adaya ulaşım sadece gemilerle sağlanıyor.[ENTER]Yolculuksa, uzun ve yorucu. Seviyen ne kadar.[ENTER]yüksekse nakliye o kadar zorludur. Bu nedenle[ENTER]senden daha yüksek bir ücret talep etmek zorundayım. "
gameforge.map_warp._280_sayReward = "Ücret: %d Yang. "
gameforge.map_warp._30_say = "Burası güzel bir köy. Burada[ENTER]bir şey mi oluyor?[ENTER]Seni ışınlayabileceğim özel bir yer var.[ENTER]nasılsa, şeytani güçler tekrar yükselip[ENTER]güçlenmeye başlıyorlar. Uzak ve zaman kaosa[ENTER]düşüyor. Bu nedenle geri dönmek her zaman mümkün[ENTER]olmayabilir. Oraya ışınlanmak istiyor[ENTER]musun?"
gameforge.map_warp._40_say = "Hmm.. Senin seviyende zaman ve boslukta[ENTER]yolculuk yapmak mümkün değil.[ENTER]10. seviyeye ulaştığında yolculuk[ENTER]yapabilirsin. "
gameforge.map_warp._50_say = "Nereye ışınlanmak istiyorsun? "
gameforge.map_warp._60_sayReward = "Ücret: %s Yang. "
gameforge.map_warp._70_say = "Bazı yerlere seni ancak seviyen 60 olduğunda[ENTER]ışınlayabilirim."
gameforge.map_warp._80_sayReward = "Ücret: %s Yang. "
gameforge.map_warp._90_select = "Şeytan Kulesi "
gameforge.map_warp._94_select = "Hayalet Orman "
gameforge.map_warp._95_select = "Kızıl Orman "
gameforge.map_warp._96_select = "Geri dön "
gameforge.map_warp._97_select = "Ejderha Tanrı Tılsımı kullan. "
gameforge.locale.level = "Level "
gameforge.locale.levelup = {}
gameforge.locale.levelup.prev_quest_go = "Daha fazla "
gameforge.goto_empire_castle = {}
gameforge.goto_empire_castle._100_say = "Listhmos kalesi için ışınlan. "
gameforge.goto_empire_castle._10_npcChat = "Kale Savaşı "
gameforge.goto_empire_castle._110_say = "Bu kapıdan sadece Chunjo İmparatorluğu'nun[ENTER]cesur savaşçıları geçebilir. "
gameforge.goto_empire_castle._120_say = "Bu kapıdan sadece Jinno İmparatorluğu'nun[ENTER]cesur savaşçıları geçebilir. "
gameforge.goto_empire_castle._20_select = "Milaard kalesi"
gameforge.goto_empire_castle._30_select = "Listhmos kalesi "
gameforge.goto_empire_castle._35_select = "Dendera kalesi "
gameforge.goto_empire_castle._40_say = "Milaard kalesine ışınlanıyorsun... "
gameforge.goto_empire_castle._50_say = "Listhmos kalesine ışınlanıyorsun... "
gameforge.goto_empire_castle._60_say = "Dendera kalesine ışınlanıyorsun... "
gameforge.goto_empire_castle._70_say = "Bu kapıdan sadece Shinsoo İmparatorluğu'nun[ENTER]cesur savaşçıları geçebilir. "
gameforge.goto_empire_castle._80_npcChat = "Kale Savaşı "
gameforge.goto_empire_castle._90_say = "Milaard kalesi için ışınlan. "
gameforge.game_option = {}
gameforge.game_option._100_say = "Bloklama: "
gameforge.game_option._110_say = "Ticaret "
gameforge.game_option._120_say = "Lonca "
gameforge.game_option._130_say = "Arkadaş "
gameforge.game_option._140_say = "Grup "
gameforge.game_option._150_say = "Rica "
gameforge.game_option._160_say = "Fısıltı "
gameforge.new_christmas_gift_box = {}
gameforge.new_christmas_gift_box._010_say = "% D dan, hala% d açabilirsiniz. "
gameforge.new_christmas_gift_box._020_say = "Sonraki hediye için % d dakika bekleyin. "
gameforge.collect = {}
gameforge.collect_herb_lv15 = {}
gameforge.collect_herb_lv15._20_npcChat = "Şifali Bitkiler Bilimi "
gameforge.change_guild_master = {}
gameforge.change_guild_master._100_say = "Oyuncu lonca lideri olabilmek için[ENTER]yeterli seviyede değil.[ENTER](Gerekli seviye: 40) "
gameforge.change_guild_master._10_say = "Bu yüzüğü sadece lonca liderleri[ENTER]kullanabilir. "
gameforge.change_guild_master._110_say = "Oyuncu lider olmak için çok genç."
gameforge.change_guild_master._20_say = "Lonca lideri olacak kişinin[ENTER]ismini yaz. "
gameforge.change_guild_master._30_say = "Yanlış isim girdin. "
gameforge.change_guild_master._40_say = "Bunu sadece lonca liderleri[ENTER]kullanabilir. "
gameforge.change_guild_master._50_say = "Lonca üyesi bulunamıyor. "
gameforge.change_guild_master._60_say = "Lonca lideri başarıyla değiştirildi."
gameforge.change_guild_master._70_say = "Bir loncada değilsin. "
gameforge.change_guild_master._80_say = "Zaten lonca lideri sensin. "
gameforge.change_guild_master._90_say = "Oyuncu online değil. "
gameforge.oxevent = {}
gameforge.oxevent._100_say = "OX-Yarışması başladı! "
gameforge.oxevent._10_npcChat = "OX-Yarışması "
gameforge.oxevent._110_sayReward = "Sorular yüklenirken bir hata oluştu.[ENTER]Dosyaları kontrol edin ve tekrar deneyin. "
gameforge.oxevent._120_say = "OX-Yarışması başladı. "
gameforge.oxevent._130_notice_all = "OX-Yarışması başladı![ENTER]Uriel'den giriş yapabilirsin."
gameforge.oxevent._131_notice_all = "O sizi OX-Yarışması'nın olduğu bölgeye ışınlayacaktır. "
gameforge.oxevent._140_say = "OX-Yarışması: Kayıt süreci[ENTER]Kayıtlı katılımcı: %s oyuncu. "
gameforge.oxevent._150_select = "Kayıt işlemini bitir. "
gameforge.oxevent._160_say = "Şuandan itibaren kimse kayıt olamaz.[ENTER]Artık yarışmayı başlatabilirsiniz. "
gameforge.oxevent._170_say = "OX-Yarışması:[ENTER]Kayıt işlemi tamamlandı. "
gameforge.oxevent._180_select = "Yarışmayı başlat "
gameforge.oxevent._190_select = "Ödül ver "
gameforge.oxevent._195_select = "Yarışmayı bitir"
gameforge.oxevent._200_say = "Yarışma başlatılamadı. "
gameforge.oxevent._20_say = "Hey! evet, sen.[ENTER]Gerçekten çok zeki görünüyorsun.[ENTER]Yarışmanın ismi Ox Yarışması.[ENTER]Sorular sorulacak cevap vereceksin,[ENTER]bilirsen süpriz bir hediye kazanacaksın."
gameforge.oxevent._210_say = "Yarışma başarıyla başlatıldı. "
gameforge.oxevent._220_say = "Hata! Yarışma başlatılamadı. "
gameforge.oxevent._230_say = "Ox-Yarışması yeniden başlayacak... "
gameforge.oxevent._240_notice_all = "Ox-Yarışması kısa bir süre sonra yeniden başlayacak. "
gameforge.oxevent._241_notice_all = "Tüm katılımcılar şehirlerine ışınlanıyor. "
gameforge.oxevent._250_say = "Ox-Yarışması: Çık "
gameforge.oxevent._260_notice_all = "OX-Yarışması sona erdi. "
gameforge.oxevent._261_notice_all = "Tüm katılımcılar şehirlerine ışınlanıyor. "
gameforge.oxevent._270_say = "OX-Yarışması: Zaten etkin. "
gameforge.oxevent._280_sayReward = "Lütfen, biraz bekleyin. "
gameforge.oxevent._290_say = "OX-Yarışması: Bir hata oluştu. "
gameforge.oxevent._300_npcChat = "OX-Yarışması: Bitir "
gameforge.oxevent._30_say = "Yarışmaya katılmana izin veriyorum.[ENTER]İstersen ayrıca izleyici de olabilirsin.[ENTER]Başlama zamanı henüz kararlaştırılmadı.[ENTER]Zaman geldiğinde seni bilgilendireceğim.[ENTER]Tetikte kal! "
gameforge.oxevent._310_say = "OX-Yarışması: Bir hata oluştu.[ENTER]Devam etmek istiyor musun? "
gameforge.oxevent._320_select = "Evet, yarışmayı bitir.. "
gameforge.oxevent._330_say = "OX-Yarışması: Sona erdi. "
gameforge.oxevent._340_npcChat = "OX-Yarışması: Ödül "
gameforge.oxevent._350_say = "OX-Yarışması:[ENTER]Yarışmayı kazanan kişiye bir ödül ver.[ENTER]Buraya item kodu girin: "
gameforge.oxevent._360_say = "İtem kodu gir: "
gameforge.oxevent._370_say = "Ödül verildi: %s oyuncu. "
gameforge.oxevent._40_say = "Yarışmaya katılmak istiyor musun?[ENTER]İstersen ayrıca izleyici de olabilirsin... "
gameforge.oxevent._50_say = "Bunu denemek ister misin?[ENTER]Tamam, şimdi ışınlıyorum. "
gameforge.oxevent._60_say = "Yarışma çoktan başladı.[ENTER]Girişler kapandı.[ENTER]Bir sonraki yarışma için[ENTER]Sana haber veririm. "
gameforge.oxevent._70_npcChat = "OX-Yarışması: Başlat "
gameforge.oxevent._80_say = "OX-Yarışması:[ENTER]Yarışmayı başlatmak istiyor musun? "
gameforge.oxevent._90_select = "Başlat "
gameforge.main_quest_lv30 = {}
gameforge.main_quest_lv30._40_sayTitle = "Uriel: "
gameforge.buy_fishrod = {}
gameforge.buy_fishrod._120_select = "Katıl "
gameforge.locale.monkey_dungeon = {}
gameforge.locale.monkey_dungeon.cannot_enter_yet = "Girmek için henüz zaman var. "
gameforge.locale.monkey_dungeon.quest_rest_time = "Kalan süre: "
gameforge.locale.monkey_dungeon.enter = "Gir "
gameforge.locale.monkey_dungeon.no_enter = "Girme "
gameforge.training_mount = {}
gameforge.training_mount._01_say = "Üzgünüm, sana yardımcı olamam.[ENTER]Bunun için en azından Asker At lisansına sahip olmalısın. "
gameforge.training_mount._02_say = "Üzgünüm, parşömen olmadan sana yardımcı olamam. "
gameforge.training_mount._03_say = "Wo ist dein Reittier-Siegel? Ohne dieses Siegel[ENTER]kann ich auch kein Mount verbessern. Schau mal[ENTER]hinter der drehenden Münze. Dort findest du[ENTER]Urkunden, die du bei mir gegen ein[ENTER]Reittier-Siegel eintauschen kannst. "
gameforge.training_mount._04_say = "Yeni bir bineğe binmek istiyorum! "
gameforge.training_mount._05_say = "Şiişt! Hala at sırtında mı gidiyorsun?[ENTER]İnanamıyorum! diye bir şey var, hiç duymadın mı? "
gameforge.training_mount._06_say = "Ehlileştirilmiş yaban hayvanlarını savaş için[ENTER]eğitebilmen için derin binicilik bilgisine sahip[ENTER]olmalısın. Ayrıca şu eşyalar da sana lazım[ENTER]olacak: bineğini yabani binek hayvanı yapmak için[ENTER]evrim parşömeni; bineğini cesur binek hayvanı[ENTER]yapmak için de mutasyon parşömeni gerekir."
gameforge.training_mount._07_say = "Daha fazla soruların olursa dilediğin zaman[ENTER]yanıma gelebilirsin. Sana elimden geldiği kadar[ENTER]yardımcı olacağım. "
gameforge.training_mount._08_say = "Bineğimi geliştirmek istiyorum! "
gameforge.training_mount._09_say = "Demek bineğini geliştirmek istiyorsun, öyle mi?[ENTER]Nasıl yapıldığını biliyor musun?[ENTER]Hadi gel anlatayım. "
gameforge.training_mount._10_say = "Bineğini geliştirip, yabani binek hayvanı[ENTER]yapabilmen için Evrim Parşömeni arayışına[ENTER]çıkmalısın. Sonra yaban hayvanını eğitip, cesur[ENTER]binek hayvanı yapabilmek için de Mutasyon[ENTER]Parşömeni'ni bulmalısın. Tehlikeli devlerin[ENTER]yaşadığı çok uzak bir diyarda saklı[ENTER]oldukları söylenir! "
gameforge.training_mount._11_say = "Bana o parşömenlerden birini getirirsen bineğini[ENTER]geliştireceğim. Getirdin mi yoksa? "
gameforge.training_mount._12_say = "Evet, bineğimi geliştirmek istiyorum! "
gameforge.training_mount._13_say = "Hayır, şimdi değil. "
gameforge.training_mount._14_say = "Ah, parşömenlerden birini getirmişsin.[ENTER]Hangisini getirdin?[ENTER]Evrim parşömeniyle tecrübesiz yavru[ENTER]hayvanını savaş için eğitiyorsun. Sonra da[ENTER]mutasyon parşömeniyle geliştirip cesur binek[ENTER]hayvanı yapabiliyorsun. "
gameforge.training_mount._15_2_say = "Mutasyon Parşömeni bende. "
gameforge.training_mount._15_say = "Evrim Parşömeni bende. "
gameforge.training_mount._16_say = "Parşömen getirmedim. "
gameforge.training_mount._17_say = "Ah işte evrim parşömeni! Binek hayvanı mührüne[ENTER]bir göz atayım. Sahtesiyle beni kandırmaya[ENTER]çalışan nicelerini gördüm! İlk önce gerçek olup[ENTER]olmadığına bakacağım. Ver bakalım.[ENTER](Mührü, Seyis'in üzerine sürükle.) "
gameforge.training_mount._18_say = "Ah işte mutasyon parşömeni! Binek hayvanı mührüne[ENTER]bir göz atayım. Sahtesiyle beni kandırmaya[ENTER]çalışan nicelerini gördüm! İlk önce gerçek olup[ENTER]olmadığına bakacağım. Ver bakalım.[ENTER]Mührü, Seyis'in üzerine sürükle.) "
gameforge.training_mount._19_say = "Parşömen bulduğunda bana geri gel.[ENTER] "
gameforge.training_mount._20_say = "Binek hayvanı mührünün ahı gitmiş vahı kalmış.[ENTER]Bekle yenisiyle değiştireyim.[ENTER]Buyur alabilirsin.[ENTER]Şimdi yabani binek hayvanını çağırabilirsin.[ENTER]Mutasyon parşömenini keşfeder[ENTER]keşfetmez de yanıma dön.[ENTER]Sana daha güçlü bir binek hayvanı mührü[ENTER]hazırlayacağım. "
gameforge.training_mount._21_say = "İşte sana bir müddet önce verdiğim binek hayvanı[ENTER]mührü. Ama bayağı kullanılmış. Onu bana geri ver,[ENTER]sana daha güçlü bir binek hayvanı mührü[ENTER]hazırlayacağım. "
gameforge.training_mount._22_say = "Bu mühür, dönüşmüş bineğini çağırmanı sağlar.[ENTER]Ona gözün gibi bak, değeri paha biçilemez! "
gameforge.training_mount._23_say = "At becerileri kullanabilir miyim? "
gameforge.training_mount._24_say = "At becerilerini kullanmak istiyorsun, öyle mi?[ENTER]Senin de isteklerin bitmiyor Gerçi onu ben bile[ENTER]sterim... Neyse, onu öğrenebilmek için bir takım[ENTER]kurallara uymalısın. "
gameforge.training_mount._25_say = "İlk olarak at binmeyi öğrenmelisin, aksi takdirde[ENTER]senin için çok tehlikeli olabilir. Bunun dışında,[ENTER]savaşta kullanmaya elverişli bir bineğin olması[ENTER]gerekir. Ancak o zaman at becerilerini kullanacak[ENTER]durumunda olur. "
gameforge.training_mount._26_say = "Bineğin, at becerilerini kullanabilecek durumda[ENTER]mı? Değilse eğitime izin veremeyeceğim. Ne[ENTER]yapmayı düşünüyorsun? "
gameforge.training_mount._27_say = "Anlıyorum. Şimdi de gücünü ve binicilik bilgini[ENTER]tahmin edeceğim. Bekle bir saniye. "
gameforge.training_mount._28_say = "Korkarım bineğin henüz hazır değil. "
gameforge.training_mount._29_say = "Savaşmaya daha hevesli olduğunda tekrar gel."
gameforge.training_mount._30_say = "Ata binmek çok tehlikelidir.[ENTER]Ata binmeyi öğrendiğin zaman gel."
gameforge.training_mount._31_say = "Henüz hazır değilsin.[ENTER]Hazır olduğunda tekrar gel. "
gameforge.training_mount._32_say = "Konuşurken bineğinden iner misin lütfen?[ENTER]Boynum tutuldu.[ENTER]Durmadan yukarı bakarak konuşmak zor[ENTER]oluyor. "
gameforge.training_mount._33_say = "Binek geliştirmek için uygun mühür yok.[ENTER]En azından Asker At sahibi olmalısın."
gameforge.training_mount._34_say = "Bu şifali bitki saf enerji ile güçlü[ENTER]bineğinizim ömrünü bir kaç günlüğüne uzatır.[ENTER]Senin için ne yapabilirim?[ENTER]Bineğini geliştirmek ya da süresini uzatmak ister misin? "
gameforge.training_mount._35_select_1 = "Uzat "
gameforge.training_mount._35_select_2 = "Geliştir "
gameforge.training_mount._36_select_1 = "7 Gün "
gameforge.training_mount._36_select_2 = "15 Gün "
gameforge.training_mount._36_select_3 = "30 Gün "
gameforge.training_mount._36_select_4 = "Mutasyon Parşömeni + 200k Yang "
gameforge.training_mount._37_say = "Seçtiğin süreye uygun atıştırmalığın ne[ENTER]yazık ki yok. Ama bunu dönen paraya[ENTER]tıklayarak alabilirsin. "
gameforge.training_mount._38_say = "Mutasyon Parşömeni büyük bir güce sahiptir. Cesur[ENTER]bineğinin ömrünü dört güne kadar uzatabilir. Bir[ENTER]deneme sana 200.000 Yang'a mal olur. Ancak bunun[ENTER]için bineğin çok yorulmuş olmalı ve ömrü bir[ENTER]günden daha az olmalı. Ayrıca tabi biraz da[ENTER]şansın olmalı! Eğer uzatma başarısız olursa ona[ENTER]güçlü bir atıştırmalık yedir. Bunu dönen paranın[ENTER]arkasında bulabilirsin. "
gameforge.training_mount._39_say = "Güçlü bineğin henüz çok güçlü.[ENTER]Mutasyon parşömeni burada hiçbir etki sağlamaz.[ENTER]Bir günden az ömrü kaldığında yine gel. "
gameforge.training_mount._40_say = "Ne yazık ki sana yardım edemem.[ENTER]Ya Mutasyon Parşömeni yanında değil[ENTER]ya da 200.000 Yang'ın yok. "
gameforge.ride_ticket_change = {}
gameforge.ride_ticket_change._010_npcChat = "Sertifikayı binek ile değiştir "
gameforge.ride_ticket_change._020_say = "Sertifikanı bir binek ile mi değiştirmek[ENTER]istiyorsun? Bakalım hangisini getirdin. Çok[ENTER]sayıda sertifikaya sahipsen, önümüzdeki adımlarda[ENTER]aralarından bir tane seçebilirsin. "
gameforge.ride_ticket_change._030_say = "Bu bineği almak istiyorsun, öyle mi?[ENTER]Öyleyse 'Evet' ile onayla ve bir sonraki adımda onun[ENTER]için bir bonus seç. Sonraki sertifikaya gitmek için 'Hayır' seç. "
gameforge.ride_ticket_change._040_say = "Emin misin? "
gameforge.ride_ticket_change._050_say = "Demek sertifikanı değiştirmek istemiyorsun.[ENTER]Hazır olduğunda tekrar gel. "
gameforge.ride_ticket_change._060_say = "Şimdi de bir bonus seç. "
gameforge.ride_ticket_change._070_say = "Canavarlara karşı güç "
gameforge.ride_ticket_change._080_say = "Tecrübe (EXP) "
gameforge.ride_ticket_change._090_say = "Hayat Puanı (HP) "
gameforge.ride_ticket_change._100_say = "Savunma (SAV) "
gameforge.ride_ticket_change._110_say = "Saldırı değeri (SD) "
gameforge.ride_ticket_change._120_say = "Hayır, şimdi değil. "
gameforge.ride_ticket_change._130_say = "Henüz karar veremiyorsun galiba. Hazır olduğunda[ENTER]tekrar gel. "
gameforge.ride_ticket_change._140_say = "İyi bir seçim. Başarılar! "
gameforge.ride_ticket_change._150_say = "Hm, bir şey yanlış gitmiş gibi gözüküyor."
gameforge.harvest_festival = {}
gameforge.harvest_festival._010_targetVid = "Wonda-Rim: "
gameforge.harvest_festival._020_sayTitle = "Wonda-Rim: "
gameforge.harvest_festival._025_npcChat = "Pirinç patlağı değiş tokuşu "
gameforge.harvest_festival._030_say = "%s tane pirinç patlağı topladın! 30 tane[ENTER]topladığında bana gelip değerli bir[ENTER]eşya karşılığında değiş tokuş edebilirsin.[ENTER]Şimdi kendine bir ödül seçmek ister misin?  "
gameforge.harvest_festival._040_select = "Evet, lütfen! "
gameforge.harvest_festival._050_select = "Lieber später. "
gameforge.harvest_festival._060_say = "Fikrin değiştiğinde tekrar gel. "
gameforge.harvest_festival._070_say = "Hangi ödülü istersin? "
gameforge.harvest_festival._080_say = "Fikrin değiştiğinde tekrar gel. "
gameforge.harvest_festival._090_select = "Kırmızı Abanoz Sandık (55 Pirinç Pat.) "
gameforge.harvest_festival._100_select = "İhtişamlı Anaboz Sandık (50 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._110_select = "Ay Özütü (O) (45 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._120_select = "Sarı Abanoz Sandık (30 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._125_select = "Diğer ödüller "
gameforge.harvest_festival._130_select = "Açık Yeşil Abanoz Sandık (65 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._135_select = "Yeşil Abanoz Sandık (75 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._140_select = "Güneş Özütü (O) (60 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._150_select = "Mavi Abanoz Sandık (75 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._160_select = "Koyu Kır. Abanoz Sandık (80 Pirinç Pat) "
gameforge.harvest_festival._170_select = "İptal "
gameforge.harvest_festival._180_say = "Bu ödül için yeterince pirinç patlağına[ENTER]sahip değilsin. Daha fazla pirinç patlağı[ENTER]getir ve istediğin ödülü seç! "
gameforge.harvest_festival._190_say = "Akıllı bir seçim yap. "
gameforge.harvest_festival._200_say = "Teşekkür olarak %s pirinç patlağı karşılığında[ENTER]sana şunu veriyorum: İhtişamlı Anaboz Sandık (%s pirinç patl.) "
gameforge.harvest_festival._210_say = "Bu eşyayı almak ister misin? "
gameforge.harvest_festival._220_select = "Evet, isterim! "
gameforge.harvest_festival._230_say = "%s aldın. "
gameforge.harvest_festival._240_say = "Eğer, daha fazla Prinç Patlağı getirmek[ENTER]istersen beni burada bulabilirsin. "
gameforge.harvest_festival._250_npcChat = "Yağmacıları kovala! "
gameforge.harvest_festival._260_sayTitle = "Handu-Up: "
gameforge.harvest_festival._270_say = "Bizi büyük sıkıntıdan kurtardın! "
gameforge.harvest_festival._280_say = "Teşekkür ederim. "
gameforge.harvest_festival._290_say = "Zaten %s Pirinç Patlağı ele geçirdin! "
gameforge.harvest_festival._300_say = "Karşılığında bir ödül alacaksın tabiki. "
gameforge.harvest_festival._310_say = "Yağmacıları kovalayıp stoklarımızı bize gerigetirdiğin[ENTER]için sana minnettarız![ENTER]Sana çok borçluyuz.[ENTERSen olmasaydın büyük sıkıntılar yaşayacaktık! "
gameforge.harvest_festival._320_say = "Stoklarımızın hala büyük kısmı eksik.[ENTER]Bize yardım etmeye devam edecek misin? "
gameforge.harvest_festival._330_select = "Elbette! "
gameforge.harvest_festival._340_select = "Daha sonra yardım ederim. "
gameforge.harvest_festival._350_say = "Seni burada bekleyeceğim. "
gameforge.harvest_festival._360_say = "Görev: %s[ENTER]Bu görevi toplam on kere kabul edebilirsin."
gameforge.harvest_festival._370_say = "Yardım etmezsen aç kalacağız.[ENTER]Bize yardım etmeye devam edecek misin?[ENTER]Stoklarımızın hala büyük kısmı eksik."
gameforge.harvest_festival._380_select = "Size yardım edeceğim! "
gameforge.harvest_festival._390_select = "Malesef yardım edemeyeceğim. "
gameforge.harvest_festival._400_say = "Cesur bir savaşçısın. Devam et![ENTER]Görev: %s[ENTER]Bu görevi toplam on kere kabul edebilirsin."
gameforge.harvest_festival._410_say = "Höllenhund "
gameforge.harvest_festival._420_say = "Alev Hayaleti "
gameforge.harvest_festival._430_say = "Karanlık Fanatik "
gameforge.harvest_festival._440_say = "Yabani Piyade "
gameforge.harvest_festival._450_say = "Beyaz Yeminli Asker "
gameforge.harvest_festival._460_say = "Alfa Mavi Kurt "
gameforge.harvest_festival._470_say = "Bize yardım et lütfen! "
gameforge.harvest_festival._480_say = "Köyümüz %s tarafından baskına uğradı![ENTER]Hırsızlar tüm pirinç patlağı stoklarımızı çaldı.[ENTER]Çaresiz kaldık! Şimdi ne yer ne içeriz?[ENTER]Yağmacıları kovala ve ellerinden ganimetleri al.[ENTER]Seni bolca mükafatlandıracağız. "
gameforge.harvest_festival._490_select = "Size yardım edeceğim! "
gameforge.harvest_festival._500_select = "Malesef yardım edemeyeceğim. "
gameforge.harvest_festival._510_say = "Yardım etmezsen aç kalacağız. Fikrini[ENTER]değitirdiğinde beni burada bulabilirsin. "
gameforge.harvest_festival._520_sendLetter = "Yağmacıları kovala! "
gameforge.harvest_festival._530_say = "30 %s öldürdükten sonra Handu-Up'a geri dön. "
gameforge.harvest_festival._540_select = "Pes ediyorum. "
gameforge.harvest_festival._550_select = "Yağmacıları kovala ve ellerinden ganimetleri al.[ENTER]Seni bolca mükafatlandıracağız! "
gameforge.harvest_festival._560_notice = "Yağmacıları yendin ve %s pirinç patlağı[ENTER]aldın. Şimdi Handu-Up'a geri dön."
gameforge.harvest_festival._570_npcChat = "Yağmacı kovalamacası "
gameforge.harvest_festival._580_say = "Bize stoklarımızı geri getir lütfen! "
gameforge.harvest_festival._590_say = "Sen gittikten sonra köyümüz yine yağmalandı! "
gameforge.harvest_festival._600_say = "Cehennem Deniz Anası "
gameforge.harvest_festival._610_say = "Zombi "
gameforge.harvest_festival._620_say = "Alev Savaşçı "
gameforge.harvest_festival._630_say = "Ochsenfrosch-General "
gameforge.harvest_festival._640_say = "Dunkler Beschwörer "
gameforge.harvest_festival._650_say = "Dunkler Kämpfer "
gameforge.harvest_festival._660_say = "Wilder Ergebener "
gameforge.harvest_festival._670_say = "Boz Ayı "
gameforge.harvest_festival._680_say = "Bu sefer %s tarafından baskına uğradık.[ENTER]Bizi ortada bırakma şimdi lütfen! "
gameforge.harvest_festival._690_select = "Bana güvenebilirsiniz! "
gameforge.harvest_festival._700_select = "Ödülümü istiyorum. "
gameforge.harvest_festival._710_say = "Yardımların için teşekkür ederiz. Şimdi[ENTER]Wonda-Rim'e git ve ele geçirilen pirinç[ENTER]patlaklarının karşılığında ödülünü al. "
gameforge.harvest_festival._715_say = "% S için ava git![ENTER]Ama bu tehlikeli yalnız başına gitme.[ENTER]Grup olarak giderseniz düşmanı yenebilirsiniz. "
gameforge.harvest_festival._720_say = "60 %s öldür ve Handu-Up'a geri dön. "
gameforge.harvest_festival._730_say = "Yağmacıları kovalaması için birilerini[ENTER]arıyoruz. "
gameforge.harvest_festival._740_say = "Yağmacıları kovalamak için bir grup[ENTER]oluşturmalısın. Birlikte daha çabuk halledersiniz. "
gameforge.harvest_festival._750_npcChat = "Prinç Patlağı değiş tokuşu "
gameforge.harvest_festival._760_say = "Yağmacıları kovalayıp stoklarımızı bize geri[ENTER]getirdiğin için sana minnettarız![ENTER]Sana çok borçluyuz.[ENTERSen olmasaydın büyük sıkıntılar yaşayacaktık! "
gameforge.harvest_festival._770_say = "Harika! "
gameforge.harvest_festival._780_say = "Zaten %s Pirinç Patlağı ele geçirdin! "
gameforge.harvest_festival._790_say = "Yağmacıları kovalayıp stoklarımızı bize geri[ENTER]getirdiğin için sana minnettarız![ENTER]Sana çok borçluyuz.[ENTERSen olmasaydın büyük sıkıntılar yaşayacaktık! "
gameforge.harvest_festival._795_say = "Stoklarımızın hala büyük kısmı eksik.[ENTER]Bize yardım etmeye devam edecek misin? "
gameforge.harvest_festival._800_say = "Yardım etmezsen aç kalacağız."
gameforge.harvest_festival._810_say = "Aç Kırmızı Domuz "
gameforge.harvest_festival._820_say = "Domuz "
gameforge.item_mall = {}
gameforge.item_mall._10_npcChat = "Marketi aç "
gameforge.item_mall._20_chat = "Gemischtwarenladen "
gameforge.charge_cash_by_voucher = {}
gameforge.charge_cash_by_voucher._010_syschat = "Hesabınıza %s Ejderha Parası başarıyla aktarıldı. "
gameforge.locale.guild = {}
gameforge.locale.guild.yes = "Evet "
gameforge.locale.guild.no = "Hayır "
gameforge.locale.guild.cancel = "İptal "

Son düzenleme:
./qc komutuyla okuttugunda hata veriyor mu
qc dosyası bozuk olabilir değiştirmeyi denedin mi

./qc komutuyla okuttugunda hata veriyor mu
qc dosyası bozuk olabilir değiştirmeyi denedin mi
Luiginanın paylaştığı dosyaları kullanıyorum, şuan qc'yi de denedim sorun devam ediyor.

qc dosyasını başka bir filesten alıp denermisin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri