tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı SAÇ STİLİ EKLEMEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cheoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 577

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MERHABA DOSTLAR ELİMDE BİR ZIRHIN SAÇ STİLİ VAR BUNU NASIL EKLEYECEĞİM OYUNA SİLAH ZIRH EKLEMEYİ BİLİYORUM ANCAK DAHA ÖNCE HİÇ SAÇ STİLİ EKLEMEDİM EKLEYECEĞİM SAÇ STİLİNİN GR2 DDS VE İCON U BULUNMAKTA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

MERHABA DOSTLAR ELİMDE BİR ZIRHIN SAÇ STİLİ VAR BUNU NASIL EKLEYECEĞİM OYUNA SİLAH ZIRH EKLEMEYİ BİLİYORUM ANCAK DAHA ÖNCE HİÇ SAÇ STİLİ EKLEMEDİM EKLEYECEĞİM SAÇ STİLİNİN GR2 DDS VE İCON U BULUNMAKTA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Silah ve zırhla aynı mantık, başlayıp takıldığın yerde sorarsan yardımcı olabilirim, warrior_m.msm içerisinden bir örnek veriyorum madem silah ve zırh eklemeyi biliyorsun;

Kod:
Group HairData00
    {   
        HairIndex            0
        Model                "hair/hair_1_1.gr2"
        SourceSkin            "hair/hair_1_1.dds"
        TargetSkin            "warrior_hair_01.dds"
    }

Silah ve zırhla aynı mantık, başlayıp takıldığın yerde sorarsan yardımcı olabilirim, warrior_m.msm içerisinden bir örnek veriyorum madem silah ve zırh eklemeyi biliyorsun;

Kod:
Group HairData00
    {  
        HairIndex            0
    }
Evet ama gr 2 dosyasının dds yolu şöyle ymir work pc warrior hair evet bu yola da ekledim ancak share data yolunu yukarda ki gibi yaptım

Kod:
Group HairData00
    {  
        HairIndex            0
    }
Hocam gr2 dosyasının dds yolu şöyle görünüyor grany de ymir work pc item warrior hair indexe eklemek için nasıl yapacağım envanter e geldi ama iconu ve pack gözükmüyor karaktere takınca

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri