- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tekrardan merhabalar, Uzun bir çalışma sonucunda Cmarket Çevrimiçin, Çevrimdışı Market adında bir projeye yoğulaştım. Henüz bitirmedim. Ama bazı testler ve yorumlar almak için konuyu açıyorum. Öncelikle tasarım mobile ortam için düzenlenmiştir. Pc'de de görüntülenebilir. Fakat ben responsive ayarlarını düzenlemedim.
Tanıtım konusu -> [CMARKET- ÇEVRİMİÇİ - ÇEVRİMDIŞI - MARKET]
demo adresi :
pvp -> Demo MT2
Hesap Bilgileri:
- Tek tek şifre belirlemektensen, kopyala yapıştır
-
+Bir kaç yönetici ile konuştum bana bu forum alanının uygun olduğunu söylediler. Bende bu alana açtım.
*Mysql cpu testini yapmadım. Aktif bir sunucuda denemedim. Uygun şartlarda ve mecbur bir sunucu olmadığı için.
*Game cpu testin kısmen yaptım. Bazı sayfalarda aşırı yükleme denedim 2 tanesinin kodlarını tekrardan düzenleyeceğim.
*Game ve mysql performasını en iyi seviyeye getirmek için sql verilerinin büyük bir kısmını kendi veritabanıma(site sql) aktardım. Game üzerindeki tabloları ise en dusuk veri miktarıyla sınırlamaya çalıştım tabi 10k pazar verisinde ne tepki verir bilmiyorum. Fakat site taraflı guvenlık tebırlerı alabılırım (sayfa yenileme hızını degıstırme. anlık veri iletişimi kısıtlama vb.) Yollar var..
*Ken offline shop'a uyumlu birde ek fiyatlandırmalar var (won pul pence ruhtasi bar vb.)
Gördüğünüz tüm sorunları ve aklınızdan geçen tüm önerileri bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
demo adresi :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
pvp -> Demo MT2
Hesap Bilgileri:
| Kullanıcı Adı | test1 | test2 | test3 | test4 | test5 |
| Parola | alper | alper | alper | alper | alper |
-+Bir kaç yönetici ile konuştum bana bu forum alanının uygun olduğunu söylediler. Bende bu alana açtım.
*Mysql cpu testini yapmadım. Aktif bir sunucuda denemedim. Uygun şartlarda ve mecbur bir sunucu olmadığı için.
*Game cpu testin kısmen yaptım. Bazı sayfalarda aşırı yükleme denedim 2 tanesinin kodlarını tekrardan düzenleyeceğim.
*Game ve mysql performasını en iyi seviyeye getirmek için sql verilerinin büyük bir kısmını kendi veritabanıma(site sql) aktardım. Game üzerindeki tabloları ise en dusuk veri miktarıyla sınırlamaya çalıştım tabi 10k pazar verisinde ne tepki verir bilmiyorum. Fakat site taraflı guvenlık tebırlerı alabılırım (sayfa yenileme hızını degıstırme. anlık veri iletişimi kısıtlama vb.) Yollar var..
*Ken offline shop'a uyumlu birde ek fiyatlandırmalar var (won pul pence ruhtasi bar vb.)
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...