Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Quest Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan revolds80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 380

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Mt2 Sunucum Var Bir Kaç Olayda Eksik Kalıyorum Anlayan Arkadaşlar Yardımcı Olmak İstermisiniz Aceba Rica Etsem

Çözüm
Pvp Server Açtım 1-99 Emek Files Fakat At 21 Lvl Geliyor 10 Lvl Ypatım At Resmi İle At Çağırılmıyor Mor Pot Yeşil Pot Kırmızı Pot Mavi Pot Efsun Arttırma Cesaret Pelerini Bu Tarz Nesneler Sınırsız Mesele Efsun Arttırma 5. Efsunuda Atıyor Ve Sınırsız Nasıl Ayarlicam Emek Sv Olucak
10 Level at at resmi ile gelmez kitapla gelir 10 levelin altındaki atlar at resmi ile gelir bu atlar da üzerinde atack yapılamayan atlardır. sınırsızlık konusuna gelırsek game dosyanızda sınırsız por aktıf yada sınırsız pot 1 yazar o satırı pasip veya 0 ile değiştirirseniz sorununuz düzelir. yardımcı olmamı istediğiniz baska konu varsa veya yapamazsanız özelden yazabılırsınız.
Pvp Server Açtım 1-99 Emek Files Fakat At 21 Lvl Geliyor 10 Lvl Ypatım At Resmi İle At Çağırılmıyor Mor Pot Yeşil Pot Kırmızı Pot Mavi Pot Efsun Arttırma Cesaret Pelerini Bu Tarz Nesneler Sınırsız Mesele Efsun Arttırma 5. Efsunuda Atıyor Ve Sınırsız Nasıl Ayarlicam Emek Sv Olucak
10 Level at at resmi ile gelmez kitapla gelir 10 levelin altındaki atlar at resmi ile gelir bu atlar da üzerinde atack yapılamayan atlardır. sınırsızlık konusuna gelırsek game dosyanızda sınırsız por aktıf yada sınırsız pot 1 yazar o satırı pasip veya 0 ile değiştirirseniz sorununuz düzelir. yardımcı olmamı istediğiniz baska konu varsa veya yapamazsanız özelden yazabılırsınız.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri