InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Basit bulmaca oyunu:The Touryst

dazu

❤️💚
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
3,241
Çözüm
4
Online süresi
4d 2h
Reaksiyon Skoru
1,900
Altın Konu
3
Başarım Puanı
429
MmoLira
1,734
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

The-Touryst_08-09-19.jpg

Shin'en Multimedia tarafından Nintendo Switch platformu için geliştirilen bulmaca oyunu The Touryst, 21 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürüldü.

Her beach clupta görmeye alışık olduğumuz kıyafet,ayakkabı ve pahalı içecekler...Sahi bu bir kural mı ? Bilemiyorum.Ama bu aksiyon-macera bulmaca oyununda farklı birşey göremeyeceğiniz kesin.

Oyunun ana temasını kısaca özetlemek gerekirse,tropik bir tatil adasında içine girmeniz gereken antik binalar var.Neden mi? Çünkü içeride sizi bekleyen sırlar mevcut ve onları mutlaka öğrenmelisin..Antik anıtlardaki sırları ortaya çıkararak,hem ürpertici hemde eğlenceli mini bir tatil yapıyorsun diyebiliriz.Evet tatil dedim çünkü denize girebilir,duş alabilir,dans edebilirsiniz.Çimlerde koşmakta serbest tabi ki.
Ayrıca üzerindeki mavi pantolon ve kırmızı-sarı gömlek hoşuna gitmez ise yenilerini de satın alabilirsin.(Bence güzel)

The Touryst kesinlikle zor bir oyun değil.Çünkü gördüğünüz herşey biryerden tanıdık .?

Tanıtım videosu;

Oynayış videosu;

Paylaşım için teşekkürler, eline sağlık.

Paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)