- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,734
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Shin'en Multimedia tarafından Nintendo Switch platformu için geliştirilen bulmaca oyunu The Touryst, 21 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürüldü.
Her beach clupta görmeye alışık olduğumuz kıyafet,ayakkabı ve pahalı içecekler...Sahi bu bir kural mı ? Bilemiyorum.Ama bu aksiyon-macera bulmaca oyununda farklı birşey göremeyeceğiniz kesin.
Oyunun ana temasını kısaca özetlemek gerekirse,tropik bir tatil adasında içine girmeniz gereken antik binalar var.Neden mi? Çünkü içeride sizi bekleyen sırlar mevcut ve onları mutlaka öğrenmelisin..Antik anıtlardaki sırları ortaya çıkararak,hem ürpertici hemde eğlenceli mini bir tatil yapıyorsun diyebiliriz.Evet tatil dedim çünkü denize girebilir,duş alabilir,dans edebilirsiniz.Çimlerde koşmakta serbest tabi ki.
Ayrıca üzerindeki mavi pantolon ve kırmızı-sarı gömlek hoşuna gitmez ise yenilerini de satın alabilirsin.(Bence güzel)
The Touryst kesinlikle zor bir oyun değil.Çünkü gördüğünüz herşey biryerden tanıdık .?
Tanıtım videosu;
Oynayış videosu;
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler, eline sağlık.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511