SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Virsual Box

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harunkargın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 234

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar iyi forumlar,

Arkadaşlar Virsual Box'da FreeBSD'yi kullanırken yarım saat öncesine kadar bilgisayara yeniden başlattıkdan sonra Görseldeki hataları almaya başladım.

Hata:

https://prnt.sc/q07zhd

Ağ Ayarlarım

https://prnt.sc/q080fy

Herhangi bir güncelleme vs. yapmadan sadece bilgisayarı yeniden başlattım bu hatayı aldım,bundan 1 saat öncesine kadar kullanıyordum.

iyi forumalr dilerim, iyi çalışmalar dilerim.​

VT Box'u kapatmadan bilgisayarı kapatırsan VT Box'u bozarsın yer zaman VT sekmesini kapat ve kaydet olarak işaretle. ayarlardan ağ bölümüne geç köprü bağdaştırıcısını tekrardan seç ve tamam deyip başlatmaya çalış olmazsa vtboxu kaldır ve yeniden yükle.

VT Box'u kapatmadan bilgisayarı kapatırsan VT Box'u bozarsın yer zaman VT sekmesini kapat ve kaydet olarak işaretle. ayarlardan ağ bölümüne geç köprü bağdaştırıcısını tekrardan seç ve tamam deyip başlatmaya çalış olmazsa vtboxu kaldır ve yeniden yükle.

Merhabalar, skype adresinizi iletme şansınız varmı tam olarak anlaadımda bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum ve kaldırıp tekrar kurma işlemini sağladım hatta 2 3 kere aynı sonuç detaylı olarak yapmam gerekenleri anlatırsanız çok sevinirim.
iyi çalışmalar, iyi forumlar dilerim.

Merhabalar, skype adresinizi iletme şansınız varmı tam olarak anlaadımda bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum ve kaldırıp tekrar kurma işlemini sağladım hatta 2 3 kere aynı sonuç detaylı olarak yapmam gerekenleri anlatırsanız çok sevinirim.
iyi çalışmalar, iyi forumlar dilerim.

Ethernet kartınızı güncelleyin. Olmazsa vtbox'un kurduğu sürücüleri kaldırıp tekrar vtbox kurun. Bu sorun format atmaya kadar gidebilir. Açık bir çözümü yok herşey bazen çözüm olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri