xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Ch Düşürüyorlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 26kemal26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar herkeze kolay gelsin ben forumdan bi files bulup server actım serverim gecen hafta cuma günü acıldı acıldıgı günden beri bu filesin sahibi ch lerimi düşürüp duruyor sw yi kapatıyor fileste acık varmış konu altında fileste acık oldugunu belirttim konu kapatıldı fakat files sahibi tekrardan actırmış konuyu sizden ricam benim serverim suan sunucuda kurulu şekilde bana açıgı kapatmaya yardımcı olucak varmıdır ben bulamadım sourcesi felan herşeyi mevcut lütfen bana yardımcı olurmusunuz . kurdugum filesin konu linki : https://forum.turkmmo.com/konu/3723...smt2-saltanat-filesi-en-gelismis-wslik-files/

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Elimizde büyüdün manji şimdi de millete göz dağı veriyorsun oyununuzu kapatırım diye :D peki ? ben senin iyi birisi olduğunu düşünüyorum. eğer yaptığın fileste bir açık varsa o sen koyduğun için değil. sen çözemediğin için vardır. game.core atın çözelim. 30dan geriye sayıyorsa kullanıcının erişebileceği komutlar için cmd_general ve cmd_gm alayım.
Çözüm
Elimizde büyüdün manji şimdi de millete göz dağı veriyorsun oyununuzu kapatırım diye :D peki ? ben senin iyi birisi olduğunu düşünüyorum. eğer yaptığın fileste bir açık varsa o sen koyduğun için değil. sen çözemediğin için vardır. game.core atın çözelim. 30dan geriye sayıyorsa kullanıcının erişebileceği komutlar için cmd_general ve cmd_gm alayım.
merhaba size nasıl ulaşabilirim skype veya iletişim adresiniz varmı ? files açıgı hakkında teşşekürler
Bunun gibi çeşitli sebeplerden dolayı warezdeki hazır filesleri kullanmanızı önermiyorum.
Ki manjinin bi açıkla oyun kapatabileceğine inanmıyorum.
game.core mevcutsa açıp buraya resmini atınız.

cmd_general.cpp
cmd_gm.cpp
char.cpp
char_item.cpp

Dosyalarını rarlayıp dosyaupload aracılığıyla bu konu altından iletiniz.

Bunun gibi çeşitli sebeplerden dolayı warezdeki hazır filesleri kullanmanızı önermiyorum.
Ki manjinin bi açıkla oyun kapatabileceğine inanmıyorum.
game.core mevcutsa açıp buraya resmini atınız.

cmd_general.cpp
cmd_gm.cpp
char.cpp
char_item.cpp

Dosyalarını rarlayıp dosyaupload aracılığıyla bu konu altından iletiniz.
Aslanım madem bu kadar egoist ve kendini bilgili sanıyorsun files warez'de mevcut girip içine tüm cmd'yi kontrol et, ha inanmıyorsan arkadaşa sor nasıl kapanıyor diye kendileri açmadan önce kapatamaz diyip benim açık olan oyunumu kötüleyip piyasaya girmeye çalıştılar bende oyuna girdim dalga geçerek kapattım . Madem bu kadar bilgilisin bize açıgı bulup buraya ss at icraat göster lafla olmaz aslan parçası, ha bellki beni tanımıyorsun ben açıgı cmd'ye koymam yiğidim , benim filesimle bana kapatamaz lafın olduça absürt bir konuşma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri