Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
sorunu çöz o zaman 5. kişi konu açmasın xdbu filesı çok görmeye başladım k envanter sorunuyla alakalı konu açan 4. kişisin![]()
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sorunu çöz o zaman 5. kişi konu açmasın xdbu filesı çok görmeye başladım k envanter sorunuyla alakalı konu açan 4. kişisin![]()
Aç geliyorumbib baba yiğit ben yardım ederim aç pcyi geliyom demedikçe evet![]()
Buranın else if'li biçimde olması gerekmiyor muC++:#ifdef __ENABLE_SPECIAL_INVENTORY_SYSTEM__ else if (item->IsUpgradeItem()) { if (DestCell.window_type != UPGRADE_ITEMS_INVENTORY) { return false; } } else if (item->IsSkillBook()) { if (DestCell.window_type != SKILL_BOOK_INVENTORY) { return false; } } else if (item->IsStone()) { if (DestCell.window_type != STONE_ITEMS_INVENTORY) { return false; } } else if (DRAGON_SOUL_INVENTORY == DestCell.window_type || UPGRADE_ITEMS_INVENTORY == DestCell.window_type || SKILL_BOOK_INVENTORY == DestCell.window_type || STONE_ITEMS_INVENTORY == DestCell.window_type) return false; #else else if (DRAGON_SOUL_INVENTORY == DestCell.window_type) return false; #endif
Evet öyle hatırlıyorum ben bi dene istersenböylemi @emirqnq
Denedim malesef sonuç sıfır ?Evet öyle hatırlıyorum ben bi dene istersen
Eve geçince bakarım o zaman ?Denedim malesef sonuç sıfır ?
Skype cevdet20001 bekliyorum agamEve geçince bakarım o zaman ?