HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi akşamlar;
Arkadaşlar pazara konulmayan itemlerin(EfsunNesnesi,TecrübeYüzüğü vb.) "antiflag" ve "flag" değerlerini değiştiriyorum fakat hala konulmuyor. AntiFlag değeri hesaplayıcısı ile yapıyorum fakat durum yine aynı. AntiFlag=0 Flag=4 yapıyorum örneğin ticarete konuluyor, üst üste konuluyor, yere atılıyor vb. fakat pazarda satılmıyor. Sorun nedir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar pazara konulmayan itemlerin(EfsunNesnesi,TecrübeYüzüğü vb.) "antiflag" ve "flag" değerlerini değiştiriyorum fakat hala konulmuyor. AntiFlag değeri hesaplayıcısı ile yapıyorum fakat durum yine aynı. AntiFlag=0 Flag=4 yapıyorum örneğin ticarete konuluyor, üst üste konuluyor, yere atılıyor vb. fakat pazarda satılmıyor. Sorun nedir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Dosyalarınız sql olarak değil txt proto mantığıyla çalışıyor olabilir. Öncelikle onu kontrol etmelisiniz.
Sonrasında yaptığınız değişikliğin aynısını locale_tr içerisindeki protolara da yapmalısınız.
İyi forumlar.