mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sol görev bölümüne quest

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thisbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba iyi geceler

Bi quest ihtiyacım var elinde olan varsa atabilir mi?

Sol görev bölümüne "Bilgi" şeklinde bir quest yapmak istiyorum fakat bulamadım bir türlü. Bu girişte gelebilir tıklandığında kaybolabilir veya 25Lv. a kadar dursun sonra yan görev bölümünden gitsin istiyorum. Elinde olan veya yapabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim

Merhaba iyi geceler

Bi quest ihtiyacım var elinde olan varsa atabilir mi?

Sol görev bölümüne "Bilgi" şeklinde bir quest yapmak istiyorum fakat bulamadım bir türlü. Bu girişte gelebilir tıklandığında kaybolabilir veya 25Lv. a kadar dursun sonra yan görev bölümünden gitsin istiyorum. Elinde olan veya yapabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim
NPC oluşturup ona ataman daha mantıklı olacaktır. Oyuna login olacak kişinin sol kısımda bilgi diye bir yazıyla karşılaşması pek saçma olacaktır.

https://www.dosyaupload.com/fdtD

Oluşturduğum questi düzgünce kendine göre düzenle. Direk okutursan hata alırsın bilgine kolay gelsin
her cümle oluşturduğunda bir adet say kodunu artır

NPC oluşturup ona ataman daha mantıklı olacaktır. Oyuna login olacak kişinin sol kısımda bilgi diye bir yazıyla karşılaşması pek saçma olacaktır.

https://www.dosyaupload.com/fdtD

Oluşturduğum questi düzgünce kendine göre düzenle. Direk okutursan hata alırsın bilgine kolay gelsin
her cümle oluşturduğunda bir adet say kodunu artır
Solda derken yanlış anlamışsınız sanırım. Hani metin2ye hoş geldin yazısı var ya TR’de onun gibi demek istemiştim. Eski tarz bir sunucu npc eklemek olmayacaktır. O yüzden o sol görev kısmına görev kağıdı şeklinde bir yazı istiyorum. Mümkünse 25lv’a kadar durup sonrasında kaybolacak bir yazı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri