Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
sau reng 1
sau reng
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Fix]Click Item When Riding

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Sen beni stest topun yapıcak kıvamda değilsin biraz daha kütüphane karıştır 2-3 kod daha test ettir öyle gel :)
Diyene bak xdd harbi çok güldüm bu gece saol
[/QUOTE]
Ben senin gibi her yazdığımı paylaşmıyorum çünkü benim çöp sayılıcak bir kodum yok. En ufak örnek yang yenileme yazdım ilk baran yazdı git konusundaki mesajları oku sonra biri daha yazdı alay konusu oldu yani bu kadar ufak birşeyi yazarken bile tekleyen biri bana kod dersi vermesin ;)

Diyene bak xdd harbi çok güldüm bu gece saol
Ben senin gibi her yazdığımı paylaşmıyorum çünkü benim çöp sayılıcak bir kodum yok. En ufak örnek yang yenileme yazdım ilk baran yazdı git konusundaki mesajları oku sonra biri daha yazdı alay konusu oldu yani bu kadar ufak birşeyi yazarken bile tekleyen biri bana kod dersi vermesin ;)
[/QUOTE]
O yüzden mi onun konusunu kullanıyorsun xdd:
Olm battıkça batıyorsun hadi git yat artık :(

O yüzden mi onun konusunu kullanıyorsun xdd:
Olm battıkça batıyorsun hadi git yat artık :(
[/QUOTE]
Sen ciddi ciddi ordaki yazdığıma inandınmı sen ironi nedir biliyormsn ikidir söylüyorum bak. Açık açık dalga geçmek yerine alttan alttan gösterirsin anlayan anlar ama sende o zekada yok xD.
Yg7nbab.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)