Eyw stres topum olarak kullanıyorum seni yarın yine gel çocuğumGaripsin ama o kadar da komiksin xdddD
[/QUOTE]
Sen beni stest topun yapıcak kıvamda değilsin biraz daha kütüphane karıştır 2-3 kod daha test ettir öyle gel

Sen beni stest topun yapıcak kıvamda değilsin biraz daha kütüphane karıştır 2-3 kod daha test ettir öyle gelEyw stres topum olarak kullanıyorum seni yarın yine gel çocuğum

[/QUOTE]
Diyene bak xdd harbi çok güldüm bu gece saol
Diyene bak xdd harbi çok güldüm bu gece saolSen beni stest topun yapıcak kıvamda değilsin biraz daha kütüphane karıştır 2-3 kod daha test ettir öyle gel![]()
[/QUOTE]
Ben senin gibi her yazdığımı paylaşmıyorum çünkü benim çöp sayılıcak bir kodum yok. En ufak örnek yang yenileme yazdım ilk baran yazdı git konusundaki mesajları oku sonra biri daha yazdı alay konusu oldu yani bu kadar ufak birşeyi yazarken bile tekleyen biri bana kod dersi vermesin

Ben senin gibi her yazdığımı paylaşmıyorum çünkü benim çöp sayılıcak bir kodum yok. En ufak örnek yang yenileme yazdım ilk baran yazdı git konusundaki mesajları oku sonra biri daha yazdı alay konusu oldu yani bu kadar ufak birşeyi yazarken bile tekleyen biri bana kod dersi vermesinDiyene bak xdd harbi çok güldüm bu gece saol

[/QUOTE]
O yüzden mi onun konusunu kullanıyorsun xdd:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Olm battıkça batıyorsun hadi git yat artık 
O yüzden mi onun konusunu kullanıyorsun xdd:Ben senin gibi her yazdığımı paylaşmıyorum çünkü benim çöp sayılıcak bir kodum yok. En ufak örnek yang yenileme yazdım ilk baran yazdı git konusundaki mesajları oku sonra biri daha yazdı alay konusu oldu yani bu kadar ufak birşeyi yazarken bile tekleyen biri bana kod dersi vermesin![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Olm battıkça batıyorsun hadi git yat artık 
[/QUOTE]
Sen ciddi ciddi ordaki yazdığıma inandınmı sen ironi nedir biliyormsn ikidir söylüyorum bak. Açık açık dalga geçmek yerine alttan alttan gösterirsin anlayan anlar ama sende o zekada yok xD.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)