noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

ExtremGame nasıl bir firma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viospit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Piyasa da karşılaşabileceğin en kaliteli ve en sağlam teknik destek kadrosu bulunan tek firma diyebilirim sana. Şikayet bölümnü incelersen kessinlikle bir şikayet söz konusu olmadığını anlarsın. Bizzat hizmet alıyorum gayet memnunum.

bahsettiğiniz firmanın burda hosting yetkilisi rütbesi varmı site yöneticileri tarafından onaylandımı ??

bahsettiğiniz firmanın burda hosting yetkilisi rütbesi varmı site yöneticileri tarafından onaylandımı ??
Tabiki vergi levhaları a dahil herşeyleri mevcut bizzat aldım ben şuanda gayet memnunum para yönünden Bi sıkıntı yaşadım gayet anlayışla karşıladı ama ücretini tam ödedim

Extrem game ile aktif olarakçalışıyorum ve memnunum irispanel biraz tuzlu tercihim extrem game yani 7 24 ilgi ve başarılı bir firma istiyorsanız extrem game yi tercih ederim

extremgame iyi bi sunucu olarak biliyorum ama 2.secenegini yani irispaneli kesinlikle tavsiye etmem sunucu sahibi Mehmet beyin ne ayak oldugu belli deil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri