noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ExtremGame nasıl bir firma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viospit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

viospit

Level 1
Üye
Konular
3
Çözüm
1
Online süresi
6m 27s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
22
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, Metin2 Pvp server açma düşüncem var. Biraz araştırma sonucu birkaç firma aklımda kaldı. Bunlardan 1.si ExtremGame, 2.si İrisPanel.
Öncelik olarak extremgame hakkında bilgi almak istiyorum. Şikayeti olan, olmayan, hizmet alan, hizmet aldıktan sonraki destekleri nasıl ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

(Konu yanlış yerde ise taşınabilir.)

Konu uygun bölüme taşındı.

Merhaba arkadaşlar, Metin2 Pvp server açma düşüncem var. Biraz araştırma sonucu birkaç firma aklımda kaldı. Bunlardan 1.si ExtremGame, 2.si İrisPanel.
Öncelik olarak extremgame hakkında bilgi almak istiyorum. Şikayeti olan, olmayan, hizmet alan, hizmet aldıktan sonraki destekleri nasıl ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

(Konu yanlış yerde ise taşınabilir.)

Uzmanlığımın ilk zamanları tanışma fırsatımız olmuştu, sponsorluk sağlamışlardı. Herhangi bir ücret ödemeden fazlasıyla memnun kalmıştım, bir ödeme yapsam artık neler yaparlar düşünemiyorum. Açıkçası tavsiye ederim.

Başarılı bir firma şuanda çalışıyoruz kendileriyle çok ilgililer Allah razı olsun her sorunumuza yardım ediyorlar . :) tavsiye ederim

Başarılı Firma Sizinde Bu firma ile calışmanızı isterim adamlar ciden muhteşemler kadrosu desen bilgili saniyesinde yardımcı oluyorlar sizlerinde bu firma ile calışmasını isterim..%100 tavsiye ediyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri