Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

ExtremGame nasıl bir firma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viospit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, Metin2 Pvp server açma düşüncem var. Biraz araştırma sonucu birkaç firma aklımda kaldı. Bunlardan 1.si ExtremGame, 2.si İrisPanel.
Öncelik olarak extremgame hakkında bilgi almak istiyorum. Şikayeti olan, olmayan, hizmet alan, hizmet aldıktan sonraki destekleri nasıl ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

(Konu yanlış yerde ise taşınabilir.)

Merhaba arkadaşlar, Metin2 Pvp server açma düşüncem var. Biraz araştırma sonucu birkaç firma aklımda kaldı. Bunlardan 1.si ExtremGame, 2.si İrisPanel.
Öncelik olarak extremgame hakkında bilgi almak istiyorum. Şikayeti olan, olmayan, hizmet alan, hizmet aldıktan sonraki destekleri nasıl ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

(Konu yanlış yerde ise taşınabilir.)

Uzmanlığımın ilk zamanları tanışma fırsatımız olmuştu, sponsorluk sağlamışlardı. Herhangi bir ücret ödemeden fazlasıyla memnun kalmıştım, bir ödeme yapsam artık neler yaparlar düşünemiyorum. Açıkçası tavsiye ederim.

Başarılı bir firma şuanda çalışıyoruz kendileriyle çok ilgililer Allah razı olsun her sorunumuza yardım ediyorlar . :) tavsiye ederim

Başarılı Firma Sizinde Bu firma ile calışmanızı isterim adamlar ciden muhteşemler kadrosu desen bilgili saniyesinde yardımcı oluyorlar sizlerinde bu firma ile calışmasını isterim..%100 tavsiye ediyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri