Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Sınırsız İstiridye Yapma Bugu / Nasıl Yapılır ?

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ıyorlar veya ekran geldiğinde envanterinde yer yoksa bile ile açıldığına kaybollmuyor o yazı. Yer olmadığı için bekliyor ve kremler yere düşüyor. Mantıklı bir açıklamas
dostum bende denedim olmuyor envanter doluyken balık tutmuyor :)

Dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi :D

Dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi :D
Her zaman dediğim gibi bu balık işini trabzonlulara bırakıcaksnz xd. Benim yazdığım botta o bug varmıdır acaba xdd
6Db6qE.png

bak dostum dediğin mantıklı eğer altın ton balığı envantere gelseydi tıklayınca pencere acılsaydı envanter dolu olsaydı itemi yere atardı ve cheat engine ile 200lü kırmızı potu altın ton balığına çevirseydin ve tıklasaydın sorunsuz çalışırdı mantıklı şuan oyun kapalı veya benim pcde sorun var giremiyorum denemen için sana altın ton balığı kodunu veriyorum denermisin
Altın ton balığı
27797
Cheat engine ile alakalı birşey olduğunu sanmıyorum ama fikirlerinizde saygı duyarım kanıt olabilirse dilerseniz ekleyin konuya dahil ederim çünkü burda amac tr de bulunan bugları bildirmek için farklı kulanımlarda olabilir. Yada buglar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri