- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Aynen öyle iyice bug çıkmaya başladıiyice batırdılar işi daha bilinmeyen binlerce bug var
- Konular
- 198
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,660
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 278
- MmoLira
- 714
- DevLira
- 103
videodan gördüğüm kadarıyla sadece istiridye değil bir kaç eşya ile ilgili ortak bir problem, örnek olarak karbon olta gördüm;
wiki'den baktığım kadarıyla;
wiki'den baktığım kadarıyla;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
son bir kaç ayda yeni bir şey gelmediyse(malum wiki aylar sonra güncelleniyor) yapmanın tek yolu cube gibi gözüküyor ve son patchlerden birinde cube sistemi güncellendiğinden ondan kaynaklı bir açık olduğunu düşünüyorum.- Katılım
- 2 Eyl 2017
- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
Aynı fikirdeyim zaten bu son zamanlarda won olsun v.b bir çok açık olmuştu gm olaylarını demiyorumda metin2 türkiyede nasıl toparlanır bilemem ama gidişat yönünde kötüye gidiyor ve her konumda coma en iyisiyiz diyerek önde olmaya çalışan insan buglar ve fixler hakında çözümlere kavuşturtmuyorvideodan gördüğüm kadarıyla sadece istiridye değil bir kaç eşya ile ilgili ortak bir problem, örnek olarak karbon olta gördüm;
![]()
wiki'den baktığım kadarıyla;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.son bir kaç ayda yeni bir şey gelmediyse(malum wiki aylar sonra güncelleniyor) yapmanın tek yolu cube gibi gözüküyor ve son patchlerden birinde cube sistemi güncellendiğinden ondan kaynaklı bir açık olduğunu düşünüyorum.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 113
- DevLira
- 0
videodan gördüğüm kadarıyla sadece istiridye değil bir kaç eşya ile ilgili ortak bir problem, örnek olarak karbon olta gördüm;
![]()
wiki'den baktığım kadarıyla;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.son bir kaç ayda yeni bir şey gelmediyse(malum wiki aylar sonra güncelleniyor) yapmanın tek yolu cube gibi gözüküyor ve son patchlerden birinde cube sistemi güncellendiğinden ondan kaynaklı bir açık olduğunu düşünüyorum.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 193
- DevLira
- 18
Cube değil fish eventi ile alakalıvideodan gördüğüm kadarıyla sadece istiridye değil bir kaç eşya ile ilgili ortak bir problem, örnek olarak karbon olta gördüm;
![]()
Altın ton balığı, m2bob...
Son düzenleme: