- Konular
- 9
- Çözüm
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 88
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba,
Fix ile ilgili görsel :
Açıklama : En başta, tartışmaya açık bir konudur, fakat birkaçınız gelipte '' Ne alakası var, Ymir bunu bilmiyor muydu, Ufacık bir yeri değiştirince mi düzelecek '' diye saçmalayacaksa Lütfen bu kişiler Kullanmasın ve Konuya yorum yapmasın...
* Oyunu Arka Plana alınca, grafik renderler çalışmayı durduruyor ve birikmeye başlıyor bu nedenle şişen ekran kartı işlemciniz bunu kaldırmıyor, ve oyun siyah ekrana düşüyor, düşmese bile 20 dakika sonra oyunu açınca oluşan LAGI farketmişsinizdir.
* Bununla ilgili daha önceden bir arkadaş paylaşım yapmıştı ; ve bende onu haklı bulmuştum fakat uzun takipler sonucunda onun değiştirdiği tek şey ' oyunu ALT + TAB ile aşağıya alamayışınz olacak render ile ilgili bir ilgisi yok. '
* Bunu %100 Çözemeyeceksiniz ; Çünkü Grafik Paketleri Çok fazla var, ve çok karışık yerlerde, hepsini engelleyemezsiniz, ama bunu çok aza indirebilirsiniz, Bunun için mutlaka ;
* Oyununuzda ;
1) FOG ( SİS ) olayını kaldırın. ( Kesinlikle )
2) Gerekmedikçe, Aşırı grafikli şeylere kaçmayın.
3) Grafik çalışmasını durduran ve birikmeye alan yeri düzenleyin ;
Anlatım :
[ Client SRC > PythonApplication.cpp ]
-> SkipRenderBuffering(3000);
Her iki alandaki ' 3000ms ' olan kısımları '1000ms' yapın.
Not : Default olarak, 1500 Öneriyorum. Fakat 1000 de yapabilirsiniz. Ama Kesinlikle 1000ms aşağısını yapmayın.
* Biz burada ne mi yaptık? Burada Oyun minimize olduğunda, Render/Grafikler 3000ms duruyordu ve bu zamana kadar biriktiriyordu sürekli bu döngüde kalıyordu.
* Biz 3000ms yerine 1000ms indirdik birikmeler daha çok olmadan tekrar çalışacak ve birikme hafızasını azaltmış olduk.
NOT : TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTAN BİR MİLLET OLMAYALIM.
Fix ile ilgili görsel :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Açıklama : En başta, tartışmaya açık bir konudur, fakat birkaçınız gelipte '' Ne alakası var, Ymir bunu bilmiyor muydu, Ufacık bir yeri değiştirince mi düzelecek '' diye saçmalayacaksa Lütfen bu kişiler Kullanmasın ve Konuya yorum yapmasın...
* Oyunu Arka Plana alınca, grafik renderler çalışmayı durduruyor ve birikmeye başlıyor bu nedenle şişen ekran kartı işlemciniz bunu kaldırmıyor, ve oyun siyah ekrana düşüyor, düşmese bile 20 dakika sonra oyunu açınca oluşan LAGI farketmişsinizdir.
* Bununla ilgili daha önceden bir arkadaş paylaşım yapmıştı ; ve bende onu haklı bulmuştum fakat uzun takipler sonucunda onun değiştirdiği tek şey ' oyunu ALT + TAB ile aşağıya alamayışınz olacak render ile ilgili bir ilgisi yok. '
* Bunu %100 Çözemeyeceksiniz ; Çünkü Grafik Paketleri Çok fazla var, ve çok karışık yerlerde, hepsini engelleyemezsiniz, ama bunu çok aza indirebilirsiniz, Bunun için mutlaka ;
* Oyununuzda ;
1) FOG ( SİS ) olayını kaldırın. ( Kesinlikle )
2) Gerekmedikçe, Aşırı grafikli şeylere kaçmayın.
3) Grafik çalışmasını durduran ve birikmeye alan yeri düzenleyin ;
Anlatım :
[ Client SRC > PythonApplication.cpp ]
-> SkipRenderBuffering(3000);
Her iki alandaki ' 3000ms ' olan kısımları '1000ms' yapın.
Not : Default olarak, 1500 Öneriyorum. Fakat 1000 de yapabilirsiniz. Ama Kesinlikle 1000ms aşağısını yapmayın.
* Biz burada ne mi yaptık? Burada Oyun minimize olduğunda, Render/Grafikler 3000ms duruyordu ve bu zamana kadar biriktiriyordu sürekli bu döngüde kalıyordu.
* Biz 3000ms yerine 1000ms indirdik birikmeler daha çok olmadan tekrar çalışacak ve birikme hafızasını azaltmış olduk.
NOT : TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTAN BİR MİLLET OLMAYALIM.
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 547
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,333
- DevLira
- 15
düşünce için teşekkürler bunun yerine oyunu aşağı aldığında tüm grafik kaynaklı şeyleri misal efektleri deaktif zıttında aktif edilse daha iyi değilmi bu şekilde üst üste binmez veyahut oyun her loading yaptığımızda tazeleniyor yüklenmeler oluyor uzun süre bakılmayan cliente tekrar yükleme yaptırılabilir ama sağlıklı olcağını sanmıyorum.
Birşey deniyeceğim olumlu olursa sizlerle paylaşırım.
Son düzenleme:
- Konular
- 9
- Çözüm
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 88
- DevLira
- 3
Rica ederim, bunun için bütün grafiklerin verildiği kaynağı bulmak ve minimize durumunda durmayı kapatmak lazım çok karışık zamanla yapılabilir.düşünce için teşekkürler bunun yerine oyunu aşağı aldığında tüm grafik kaynaklı şeyleri misal efektleri deaktif zıttında aktif edilse daha iyi değilmi bu şekilde üst üste binmez veyahut oyun her loading yaptığımızda tazeleniyor yüklenmeler oluyor uzun süre bakılmayan cliente tekrar yükleme yaptırılabilir ama sağlıklı olcağını sanmıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)