mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Hikaye Ekle

M2BOB PİŞMANLIK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reis672
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

M2bob Premium Satın aldım almaz Olsaydım.. Arkadaşlar 2 3 dakikada oyundan atıyor bazen karakter başlar başlamaz.. M2bob forumunda Konu açtım fakat herhangi bir çözüme dahi ulaşmadı ve bütün kullanıcılar da aynı sorunu yaşıyor max kullananlar 20 dakika dır. Bilgilendirme amacıyla konuyu açtım. Paranız ve süreniz gidiyor ve kullanamıyorsunuz.
Teşekkürler. M2BOB

Eğer pserver oyuncusuysan Avc1'yi öneririm. Neredeyse tüm pserverlarda çalışıyor. Uyumsuz pserver olduğunda en az 3 vipden istek geldiğinde güncelliyoruz.

Güncel problemlerin çözümü var. (Sahte metin, captcha vs.)

M2bob Premium Satın aldım almaz Olsaydım.. Arkadaşlar 2 3 dakikada oyundan atıyor bazen karakter başlar başlamaz.. M2bob forumunda Konu açtım fakat herhangi bir çözüme dahi ulaşmadı ve bütün kullanıcılar da aynı sorunu yaşıyor max kullananlar 20 dakika dır. Bilgilendirme amacıyla konuyu açtım. Paranız ve süreniz gidiyor ve kullanamıyorsunuz.
Teşekkürler. M2BOB
M2bob tüm serverlere uyumlu değil bunu en başta söylüyor zaten

7BLJAP.png

Ayarlarını düzgünce kullanmayı bildikten sonra günlerce bile açık bırakabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri