OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

.eix .epk Dosya uzantıları yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nexsomisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 979

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverımın pack dosyalarının içerisinde .eix ve .epk uzantılı hiç bir dosya yok hepsi tek 1 tane bunları açmamın başka yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
Dosyalar foxfs sistemi ile düzenlenmiş & kilitlenmiş muhtemelen ve bu foxfs sistemini kullanan dosyaları açmak mümkün bildiğim kadarı ile. Çünkü forumda paylaşılmıştı. "unpacker foxfs" diye aratırsanız bulabilirsiniz.
teşekkürler yine de yardım için birde o arkadaşa sorayım :) ek olarak 3dsmaxı profesyonel olarak kullanabilen bir tanıdığınız ya da kullanıcı varsa bana yönlendirebilirmisiniz birkaç sorum olucak

teşekkürler yine de yardım için birde o arkadaşa sorayım :) ek olarak 3dsmaxı profesyonel olarak kullanabilen bir tanıdığınız ya da kullanıcı varsa bana yönlendirebilirmisiniz birkaç sorum olucak
Forumda armaa yaparak yardımcı konular bulabilirsiniz. Ek olarak bu sorununuz için açıklayıcı cevap aldıysanız Kupa sekmesini seçerek en iyi cevabı seçebilirsiniz.

Bir cevabı nasıl en iyi cevap seçerim?
Bir cevabı nasıl yukarı çıkartırım?

Dosyalar foxfs sistemi ile düzenlenmiş & kilitlenmiş muhtemelen ve bu foxfs sistemini kullanan dosyaları açmak mümkün bildiğim kadarı ile. Çünkü forumda paylaşılmıştı. "unpacker foxfs" diye aratırsanız bulabilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri