- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
GM Arıyorum
Sunucu Adı : HENÜZ KARAR VERİLMEDİ.
Yaş Sınırlaması : 18-25
İstediğiniz Günlük Online Süre : 5-8 Saat
Aradığınız Özellikler :
- Ekip çalışması uygun
-Daha önce Metin2 oynamış ve son güncellemeleri iyi bilen.
-Oyuna ve yardımcı programlara hakim.
-Hızlı karar verebilen
-Saygılı, insanlarla iletişimi kuvvetli
-Esnek çalışma saatlerine uygun. (Yeri geldiğinde fazladan çalışabilecek.)
-Hayal gücü zengin, yeni fikirlere açık ve araştırmayı seven
-Etkili ve akıcı konuşan ekip arkadaşları arıyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : tasbunarr@hotmail.com (Mail adresine kendinizi tanıtan bir mail gönderin.)
*Kesinlikle forum altından başvuru yapmayın. Mail gönderin ve konu altından beni etkiliyerek mail atıldı diye yorum yapınız.
Diğer / Ek : Kendim ve fikirlerim hakkında bilgi vermek isterim;
Merhaba benim adım İbrahim, 25 yaşındayım Özel bir hastanede Laboratuvar teknisyeni olarak çalışmaktayım. Yıllar önce başladığım bu Metin2 oyununa artık Pvp serverlerinde devam etmeyim. Son zamanlarda görüyorum ki çok fazla TR serverini bırakan arkadaş var sebebi ise insanların para vererek güçlenen ve hile ile oynanan hesaplardan sıkılması oyunda emek adına hiç bir şeyin kalmaması, ben bunu aşamaya geldim aklımda bir sürü fikir var ama tek başıma yapacak ve ilgilenecek zamanım yok. Ben bu iş için bana maddi yönden destek verecek insan aramıyorum ben bu iş için bana gönlünü verecek bana manevi yönden yardım edecek hayatının en önemli şeyini VAKTİNİ bu işe harcayacak ekip arkadaşları arıyorum. Fikirler düşündükçe, tartıştıkça ve araştırdıkça büyür ve gelişir şu an bir fikrim var belki sizlerinde fikirleri harmanlayarak bu Metin2 sektörüne yeni bir soluk kazandıra biliriz. Neden en iyisi olmayalım ki ? bu bizim elimizde yalnız unutmayın! Soyadınız SABANCI değilse bu hayata zirveden başlayamazsınız.
Bu yüzden benim ve sizlerinde soyadı Sabancı olmadığına göre bu hayata nasıl temelden girdiysek bu işe de temelden gireceğiz. Başvuru yaparken sıfır başlayacağımızı unutmayın ben tanınan birisi değilim sizde öylesiniz en büyük sabrı ve inancı göstererek kaliteli işler yapacağız ve bu projeyi zamana bırakacağız zaman bize verdiğimiz emeklerin karşılığını vererek gücü ve şöhreti getirecektir yeter ki biz ne yaptığımızı bilelim.
Yukarıda okuduğunuz gibi bir düşünceye sahipseniz sizde buyurun başvurun tanışalım
Ama unutmayın lütfen başvuru anında yok şöyle iyiyim yok böyle iyiyim değil yada 10 tane serverde GM'lik yaptım 500 tane arkadaşım var gibi gelmeyin bana hayalleriniz ile gelin bana fikirleriniz gelin önce kendinizi tanıtın sonra da hayalleriniz ve fikirlerinizi anlatın daha sonrada tecrübenizden bahsedin neler bildiğinizden neler yapabilidiğinizden bahsedin ve tanışalım belli olmaz belki de çok iyi anlaşırız
Okuduğunuz için teşekkür ederim, İyi günler dilerim. (YORUM ATARAK KONUNUN GÜNCEL KALMASINI SAĞLARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM)
Sunucu Adı : HENÜZ KARAR VERİLMEDİ.
Yaş Sınırlaması : 18-25
İstediğiniz Günlük Online Süre : 5-8 Saat
Aradığınız Özellikler :
- Ekip çalışması uygun
-Daha önce Metin2 oynamış ve son güncellemeleri iyi bilen.
-Oyuna ve yardımcı programlara hakim.
-Hızlı karar verebilen
-Saygılı, insanlarla iletişimi kuvvetli
-Esnek çalışma saatlerine uygun. (Yeri geldiğinde fazladan çalışabilecek.)
-Hayal gücü zengin, yeni fikirlere açık ve araştırmayı seven
-Etkili ve akıcı konuşan ekip arkadaşları arıyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : tasbunarr@hotmail.com (Mail adresine kendinizi tanıtan bir mail gönderin.)
*Kesinlikle forum altından başvuru yapmayın. Mail gönderin ve konu altından beni etkiliyerek mail atıldı diye yorum yapınız.
Diğer / Ek : Kendim ve fikirlerim hakkında bilgi vermek isterim;
Merhaba benim adım İbrahim, 25 yaşındayım Özel bir hastanede Laboratuvar teknisyeni olarak çalışmaktayım. Yıllar önce başladığım bu Metin2 oyununa artık Pvp serverlerinde devam etmeyim. Son zamanlarda görüyorum ki çok fazla TR serverini bırakan arkadaş var sebebi ise insanların para vererek güçlenen ve hile ile oynanan hesaplardan sıkılması oyunda emek adına hiç bir şeyin kalmaması, ben bunu aşamaya geldim aklımda bir sürü fikir var ama tek başıma yapacak ve ilgilenecek zamanım yok. Ben bu iş için bana maddi yönden destek verecek insan aramıyorum ben bu iş için bana gönlünü verecek bana manevi yönden yardım edecek hayatının en önemli şeyini VAKTİNİ bu işe harcayacak ekip arkadaşları arıyorum. Fikirler düşündükçe, tartıştıkça ve araştırdıkça büyür ve gelişir şu an bir fikrim var belki sizlerinde fikirleri harmanlayarak bu Metin2 sektörüne yeni bir soluk kazandıra biliriz. Neden en iyisi olmayalım ki ? bu bizim elimizde yalnız unutmayın! Soyadınız SABANCI değilse bu hayata zirveden başlayamazsınız.
Yukarıda okuduğunuz gibi bir düşünceye sahipseniz sizde buyurun başvurun tanışalım
Ama unutmayın lütfen başvuru anında yok şöyle iyiyim yok böyle iyiyim değil yada 10 tane serverde GM'lik yaptım 500 tane arkadaşım var gibi gelmeyin bana hayalleriniz ile gelin bana fikirleriniz gelin önce kendinizi tanıtın sonra da hayalleriniz ve fikirlerinizi anlatın daha sonrada tecrübenizden bahsedin neler bildiğinizden neler yapabilidiğinizden bahsedin ve tanışalım belli olmaz belki de çok iyi anlaşırız
Okuduğunuz için teşekkür ederim, İyi günler dilerim. (YORUM ATARAK KONUNUN GÜNCEL KALMASINI SAĞLARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM)
- Konular
- 491
- Reaksiyon Skoru
- 2,119
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 222
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 368
- DevLira
- -25
Konuya ön ek eklendi.
Başarılar.
Başarılar.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 2g 28136s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 97
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 216
- DevLira
- 0
Merhaba gmailden size dönüş sağladım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)