Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[GM Arıyorum] Benimle Birlikte Kendini Geliştirecek, Uzun Vadeli Takım Arkadaşları

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo ailesi;Yeni veya üzerinde çalıştığım projem için sadece komut yazacak bir GM değil, projenin mutfağını öğrenecek, benimle birlikte bu yolda kendini geliştirecek ve sorumluluk alabilecek çalışma arkadaşları arıyorum. Önceliğim çok tecrübeli olmanızdan ziyade, öğrenmeye hevesli ve dürüst olmanızdır.

Aranan Özellikler

• Dürüstlük ve Saygı: Takım içi iletişimde her zaman dürüst ve saygılı olması.
  • Gelişim Odaklılık: "Bilmiyorum" demekten çekinmeyen, araştırmayı ve öğrenmeyi seven.
  • Aktiflik: Günlük belirli bir saati (en az 3-4 saat) projeye ayırabilecek.
  • İletişim: Discord üzerinden sesli veya yazılı iletişime açık olan.
  • Yaş Sınırı: +18 (Olgun bir çalışma ortamı için tercihimdir).

Görev Tanımı ve Neler Öğreneceksiniz?

• Oyun içi destek ve oyuncu takibi.
    • Etkinlik (Event) yönetimi ve planlaması.
    • İhtiyaca göre Navicat, Putty veya Filezilla gibi teknik araçların temel kullanımı (Birlikte öğreneceğiz).
    • Discord ve sosyal medya yönetimi konusunda deneyim kazanma

İletişim Bilgileri

Eğer sen de "Ben bu işte profesyonelleşmek istiyorum ve güvenilir bir ekip arıyorum" diyorsan bana aşağıdaki kanallardan ulaşabilirsin:
      • Discord: serkan_aydin
      • Özel Mesaj: Forum üzerinden PM atabilirsiniz.

Not: Lütfen ciddi olmayanlar ve sadece "GM yetkisi" peşinde koşanlar vakit ayırmasın. Amacımız kalıcı bir dostluk ve başarılı bir projedir.Ekli dosyayı görüntüle 169568
Buldunmu hocam birini

suan da yok dc den ekleyebılırsın

dc den eklebılırsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri