Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Reven] - Advanced Server Files PLUS (Hatalar Çözüldü) 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

teşekkür ederim hocam acaba oyun içindeki sag taraftaki pvp panel bölümünü nasıl kaldırırım yani block unblock yazıyor ya pvp atarken onu kaldırmak istiyorum ayrıca para birimini 1t 1m 1k 1yang yerine eski metin2 deki gibi yapmak istiyorum bunun yanı sıra ep i kaldırıp gaya eklemek istiyorum

nasıl yapabilirim acaba ?

Paylaşım için teşekkürler...

ARKADASLAR LONCA KURUNCA LİDER SAVAS IZNI VERILMIYOR O YUZDEN SAVASA GIREMIYOR COZUM
Guild.cpp aç
arat
m_data.grade_array[0].auth_flag = GUILD_AUTH_ADD_MEMBER | GUILD_AUTH_REMOVE_MEMBER | GUILD_AUTH_NOTICE | GUILD_AUTH_USE_SKILL

değiştir

m_data.grade_array[0].auth_flag = GUILD_AUTH_ADD_MEMBER | GUILD_AUTH_REMOVE_MEMBER | GUILD_AUTH_NOTICE | GUILD_AUTH_USE_SKILL | GUILD_AUTH_WAR;

Sonra Build ET

SQL'YI guild_grade Kaydedin
Sonra Loncayı Kapatıp Acın Sorun Cozulcektır
Ben Yaptim Oldu

Son düzenleme:
@salihq filesin ne sorunlar var geliştirip bende açmayı düşünüyorum

@salihq filesin ne sorunlar var geliştirip bende açmayı düşünüyorum
Ticarette Bazı itemler Safra Lı gozukuyor Lonca Kurdunda Savas Iznı Verılmıyor Lidere Zaten
m_data.grade_array[0].auth_flag = GUILD_AUTH_ADD_MEMBER | GUILD_AUTH_REMOVE_MEMBER | GUILD_AUTH_NOTICE | GUILD_AUTH_USE_SKILL
Bunla Degıstırde Oluyor
m_data.grade_array[0].auth_flag = GUILD_AUTH_ADD_MEMBER | GUILD_AUTH_REMOVE_MEMBER | GUILD_AUTH_NOTICE | GUILD_AUTH_USE_SKILL | GUILD_AUTH_WAR

Bazı Yuzukler takılmıyor Type degerlerı Degısmesı lazım 1 2 Kostum Msm Dogru deıl Gorunuyor cok parlak gorunuyor

Baska Bı sorun gormedım Bide ticaret atınca Sysr veriyor Oda bi zararı Gormedim Sen bakarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri