Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

8GB Server 50 Online Lag Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan razer4154
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 339

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

//

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Source dosyaların varsa makefile cflaglarının -O değerini 2 yap ve öyle build edip game ve db çıkar sonrasında onları strip yap, log dosyalarını kontrol et database loglarınıda temizle. Makinede internet hızı testi yap. Fakat benim görüşüm sunucundan dolayıdır.
Şimdi lag olması filesten kaynaklı olabiliyor. Herkes yaşamıyor ise internet kaynaklı olabiliyor.

Eğer fileste problem yok syser tutmuyor herşey güzel çalıştığım firmadan kaynaklı diye düşünüyorum diyorsan oda şöyle ;

8GB aldığınız zaman size özel makine vermezler vds kullanmıyorsanız. Sizin kullandığınız makinede onlarca sunucu açıktır. Buda hali ile sizin oyununuzu etkiliyor. Çözüme kavuşmak istiyorsanız vds ve biraz daha yüksek paket almanız tercihimdir.

Source dosyaların varsa makefile cflaglarının -O değerini 2 yap ve öyle build edip game ve db çıkar sonrasında onları strip yap, log dosyalarını kontrol et database loglarınıda temizle. Makinede internet hızı testi yap. Fakat benim görüşüm sunucundan dolayıdır.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri