kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Fix-Desc-Find-PC 2021-02-21

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hoşsun ama boşsun :) ben sıfır sql diyorum okumadada sıkıntılı olduğun için hayla login de sql sorgulatma diye zırlıyorsun :D ama normal kod bilgin bunu yapmaya yeterli olmadığı için algılayamıyorsun, halla halla bu sql olmadan çalışmaz yalan söylüyor yapamaz ? yada belki yapmıştır şurda 2 lak lak yapayımda belki gaza gelip paylaşır bende kullanırım ?? sana burdan ekmek çıkmaz. Aslan görünümlü kedi :)
Noldu önceki dediklerime cevap veremedin .dd sql olmadan çalışmaz lafını nerde kullandım az söyle de bilelim bilgili adam lafı evirip çevirip geveleme konuştukça batıyorsun daha fazla da senle muhattap olup değerli vaktimi kaybedemem zırvalamaya devam edebilirsin.

Noldu önceki dediklerime cevap veremedin .dd sql olmadan çalışmaz lafını nerde kullandım az söyle de bilelim bilgili adam lafı evirip çevirip geveleme konuştukça batıyorsun daha fazla da senle muhattap olup değerli vaktimi kaybedemem zırvalamaya devam edebilirsin.
Bilgim olmayan bir konudan bahsediyorsun. Bu hesabı 1 yıldır kullanıyorum. Arkadaşımın ne yaptığı beni ilgilendirmez :) hadi sen git files editlemeye devam et abicim. Teklifim hayla geçerli pm den rica edersen verebilirim , malum bilgin gösterişten ibaret ?

Bilgim olmayan bir konudan bahsediyorsun. Bu hesabı 1 yıldır kullanıyorum. Arkadaşımın ne yaptığı beni ilgilendirmez :) hadi sen git files editlemeye devam et abicim. Teklifim hayla geçerli pm den rica edersen verebilirim , malum bilgin gösterişten ibaret ?
Bana gerek yok paylaşta bari insanlar yararlansın icraatını görelim bilgili insan

Bu adam her konu açtığında konunun altında ya kavga oluyor yada baltalama.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri