- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Noldu önceki dediklerime cevap veremedin .dd sql olmadan çalışmaz lafını nerde kullandım az söyle de bilelim bilgili adam lafı evirip çevirip geveleme konuştukça batıyorsun daha fazla da senle muhattap olup değerli vaktimi kaybedemem zırvalamaya devam edebilirsin.hoşsun ama boşsunben sıfır sql diyorum okumadada sıkıntılı olduğun için hayla login de sql sorgulatma diye zırlıyorsun
ama normal kod bilgin bunu yapmaya yeterli olmadığı için algılayamıyorsun, halla halla bu sql olmadan çalışmaz yalan söylüyor yapamaz ? yada belki yapmıştır şurda 2 lak lak yapayımda belki gaza gelip paylaşır bende kullanırım ?? sana burdan ekmek çıkmaz. Aslan görünümlü kedi
![]()
- Konular
- 53
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 576
- DevLira
- -3
Bilgim olmayan bir konudan bahsediyorsun. Bu hesabı 1 yıldır kullanıyorum. Arkadaşımın ne yaptığı beni ilgilendirmezNoldu önceki dediklerime cevap veremedin .dd sql olmadan çalışmaz lafını nerde kullandım az söyle de bilelim bilgili adam lafı evirip çevirip geveleme konuştukça batıyorsun daha fazla da senle muhattap olup değerli vaktimi kaybedemem zırvalamaya devam edebilirsin.
hadi sen git files editlemeye devam et abicim. Teklifim hayla geçerli pm den rica edersen verebilirim , malum bilgin gösterişten ibaret ?- Katılım
- 12 Haz 2013
- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
Bana gerek yok paylaşta bari insanlar yararlansın icraatını görelim bilgili insanBilgim olmayan bir konudan bahsediyorsun. Bu hesabı 1 yıldır kullanıyorum. Arkadaşımın ne yaptığı beni ilgilendirmezhadi sen git files editlemeye devam et abicim. Teklifim hayla geçerli pm den rica edersen verebilirim , malum bilgin gösterişten ibaret ?
- Konular
- 53
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 576
- DevLira
- -3
sen benim dediğimi kendi bilginle yapıp paylaş, ardından ben paylaşacağım hadi icraat görelimBana gerek yok paylaşta bari insanlar yararlansın icraatını görelim bilgili insan

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)