Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

libz.so.4 Hatası

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan dedeler666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 607

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm arkadaşlar ben ücretsiz files kurmayı denedim fakat sadece tek sorun serveri start vermekti start vermeye çalışıyorum fakat "libz.so.4" hatası veriyor ch'leri açmıyor bir başka konudan toplu lib dosyası indirim /usr/lib32 dosyasının içine attım tekrar denedim sorun halen devam etti ne yapmam lazım?
Dipnot:Konuyu nereye açıcağımı bilemedim en uygun yer burası olarak buldum yanlış yerdese doğru yere taşınmasını rica ediyorum teşekkürler şimdiden.
 
Çözüm
öncelikle serverin lib dosyalarınla uyuşmuyor olabilir bunu kontrol etmen gerekecek yani ordan burdan aldığın liblerle olacak iş değil uyum sağlayamıyor olabiliyor.

forumda indirdiğin server files nedir ?
Filesin GCC 4.9 mu ?
/usr/lib bölümüne atman gerekir, yanlız unutma attığında zaten o dosta ile eşleşen bir dosya var ise, aynı olan dosyaları atla seçeneğine tıklaman lazım yoksa sunucuya erişimin kesilir. Yapamazsan, live:vexradeveloper skype mesaj at ücretsiz yardımcı olabilirim.
 
öncelikle serverin lib dosyalarınla uyuşmuyor olabilir bunu kontrol etmen gerekecek yani ordan burdan aldığın liblerle olacak iş değil uyum sağlayamıyor olabiliyor.

forumda indirdiğin server files nedir ?
Filesin GCC 4.9 mu ?
 
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst