KYGN_AURA çöp aura![]()
void CHARACTER::AurayiSlotaEkleme(LPITEM item)
void CHARACTER::MaterialiSlotaEkleme(LPITEM item)
void CHARACTER::AuraYukselt()
bool CHARACTER::MaterialSil(int vnum, BYTE adet, BYTE pos)
bunlar çok güzel degil mi sence de :d
void CHARACTER::AurayiSlotaEkleme(LPITEM item)
void CHARACTER::MaterialiSlotaEkleme(LPITEM item)
void CHARACTER::AuraYukselt()
bool CHARACTER::MaterialSil(int vnum, BYTE adet, BYTE pos)
bunlar çok güzel degil mi sence de :d
Bunda ne sikinti var Türkçe kod yazilamaz vs vs gibi şeyler var mı ? ustelik dosyaninadi v0.1 miş hmm item_listten cekme muhabbeti vs vs olmayan sürümü
neyse diyecek bir şey yok kullanacak arkadaslara simdiden hayirli olsun 
sıra bundaAynen kanka birde birileri senden kanıt istiyor onada çok güldüm ilk önce kendisi bişey paylaşırken kanıt atsın sonra gelsin sana burda kanıt muhabbeti yapsın napcan işte işini iyi icra edemeyince böyle oluyor![]()
Orjinal full yedekli mercure hali accountlar vs hepsi duruyor upload edecem ama belki malum arkadaş eder paylaşırda beni uploaddan kurtarır

KYGN_AURA çöp aura![]()
Dostum level 50 den sonra gelistirmede patlayan bir aura kullaniyorsun sanırım ustelikte emis orani hesabinin ne olduğunu bilmiyorsun daha
neye göre çöp diyosun cidden merak ettim açıkçasıİbrahim emeğine sağlık böyle olması gerekiyormuş böyle olmuş eline sağlık. bazı arkadaşların kendi kod yazamazken yada ne işe yaradığını bilemezken fazlasını yaptın bana göreDostum level 50 den sonra gelistirmede patlayan bir aura kullaniyorsun sanırım ustelikte emis orani hesabinin ne olduğunu bilmiyorsun daha
neye göre çöp diyosun cidden merak ettim açıkçası

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)