mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aura Sistemi gg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeviS-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Aaaaa senin miydi bu sistem pühh yazık oldu bende diyorum neden üstüne alındı bu eski istanbul gibi her yeri çöp olan bişeyi :) Şimdi alıntılayıp cevap verebilirsin son yazım :) cikssssss
Yemin ediyorum ki sadece acıyorum sana kendi emeğinle yaptığın bir şey bile yok ayriyetten senin o küçücük beynin kodlari anlamazsa Türkçe yazılmış sistem biraz okuyarak anlayabilirsin ki senin filesinde ki sistemler bunun yanında çöp dahi sayilmaz bay lua :)
Kanka benden yana hiç sorun yok ben konuda da belirtt zaten eski sürüm lakin herhangi bir sikintisi vs yok yani görmedim daha bu sistem 0 dan yazıldı emek edilerek yapıldı :) zaten bir süre piyasayi bırakmıştım bana dokunan bir şey yok olan sadece benden bu sistemi satin alan 3 turk 1 gavura oldu o konuda da çok üzgünüm :( o kişilerden de özür dilerim
Sen adamsın. Takma.
Herkes birbirine sallıyor :D. Emeğin warez edilmesine her türlü karşıyım. El altından geziyorsa o başka.

Dipin notu: Herkes kendi şekliyle istediği kodu yazar siler,düzenler. Eğer birinin koduna laf atmaya başlıyacaksan. Önce kendin kodu nasıl yazıyorsun ona bak, hatta önce kod yazabiliyor musun ona bak.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri