Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
KYGN_AURA çöp aura![]()
Sen yapta seninkini görelim birde allah aşkına siz gidin ilk önce sattığınız fileslerin fixlerini satın alanlara verin bizde öyle birşey yok diyip geçmeyin
Yemin ediyorum ki sadece acıyorum sana kendi emeğinle yaptığın bir şey bile yok ayriyetten senin o küçücük beynin kodlari anlamazsa Türkçe yazılmış sistem biraz okuyarak anlayabilirsin ki senin filesinde ki sistemler bunun yanında çöp dahi sayilmaz bay luaAaaaa senin miydi bu sistem pühh yazık oldu bende diyorum neden üstüne alındı bu eski istanbul gibi her yeri çöp olan bişeyiŞimdi alıntılayıp cevap verebilirsin son yazım
cikssssss
çöp aura eksik sistem kullanmayın şunlarada prim oluşturmayınKimsenin sistemine çöp demek senin haddine değil ortada emek var emekle yazılmış bir şey terbiyesizliğin lüzumu yok
Sen adamsın. Takma.Kanka benden yana hiç sorun yok ben konuda da belirtt zaten eski sürüm lakin herhangi bir sikintisi vs yok yani görmedim daha bu sistem 0 dan yazıldı emek edilerek yapıldızaten bir süre piyasayi bırakmıştım bana dokunan bir şey yok olan sadece benden bu sistemi satin alan 3 turk 1 gavura oldu o konuda da çok üzgünüm
o kişilerden de özür dilerim
Herkes birbirine sallıyor. Emeğin warez edilmesine her türlü karşıyım. El altından geziyorsa o başka.
Dipin notu: Herkes kendi şekliyle istediği kodu yazar siler,düzenler. Eğer birinin koduna laf atmaya başlıyacaksan. Önce kendin kodu nasıl yazıyorsun ona bak, hatta önce kod yazabiliyor musun ona bak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)