HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kanka be 146 yeşil pot basılı olmamis hali var basınca da 176 oluyor pointerleri kaç yazmam lazım ki bulayim bi yardimci ol kardo senin yazdiklarinda bu yok?
bu pointerleri yakalayabilmek için örnekteki gibi bilezik çıkarabilirsiniz veya hızı düşük bilezik gibi şey yapabilirsiniz veya hutta cevherini koymayablirsiniz ilaki aralarından bir tanesini yakalarsınız.
bu pointerleri yakalayabilmek için örnekteki gibi bilezik çıkarabilirsiniz veya hızı düşük bilezik gibi şey yapabilirsiniz veya hutta cevherini koymayablirsiniz ilaki aralarından bir tanesini yakalarsınız.
Reis pointer yakaladim için çok sevinmistim yanlız pointer yukseltiyosun ya sen o yerde ayni işlemi uyguluyorum fakat oyun calismayi durdurdu hatası veriyor.bu pointerleri yakalayabilmek için örnekteki gibi bilezik çıkarabilirsiniz veya hızı düşük bilezik gibi şey yapabilirsiniz veya hutta cevherini koymayablirsiniz ilaki aralarından bir tanesini yakalarsınız.
Pointer yukseltirken 1 sayı fazla değil 1 sayı yukseltiyorum tık durduruyor oynadığım sw svside loyein korumalı bilgin olsun varmı bi formülü haber bekliyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)