Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Blade2 icin hile varmı
Kodlarını güvene almak amacıyla packlediğini düşündüm forum kurallarına göre virüstotalde %50 den az virüs bulunduran paylaşımlara izin veriliyor fakat ben kesin olarak virüslü gördüğüm paylaşımları kapatıyorum bir sıkıntı veya benim göremediğim bir virüs görüp bildirirseniz sevinirim forumda paylaşılan çoğu hilede pack bulunuyor hepsini kapatmamız gerekicek o zaman duyarlılığınız için çok teşekkür ederimNe icin packleme ihtiyaci duydun acaba? Client uzerinde cok fazla degisiklik yapmani gerektirecek bir hile olmasa gerek. En fazla 6 byte degistirerek yapabilirsin. Kotu amaclar disinda packlemende bir sebep bulamiyorum.
![]()
![]()
Ek olarak bolum moderatorlerinin daha dikkatli olmalari icin uyariyorum.
Daha bugun acilmis hesabin packlenmis dosya paylasimina izin veriyorsunuz.
@biophoenix
Kodlarını güvene almak amacıyla packlediğini düşündüm forum kurallarına göre virüstotalde %50 den az virüs bulunduran paylaşımlara izin veriliyor fakat ben kesin olarak virüslü gördüğüm paylaşımları kapatıyorum bir sıkıntı veya benim göremediğim bir virüs görüp bildirirseniz sevinirim forumda paylaşılan çoğu hilede pack bulunuyor hepsini kapatmamız gerekicek o zaman
Yazdiklarimin tamamini okumadin sanirim, 2. ss konu basligindaki hilenin yapilmasi icin gereken kodlar toplamda 6 byte ve genel bir bilgi. Packlenmesinde bir sebep goremiyorum.
// Basitce anlatmak gerekirse clientte 6 byte degistirerek sekmeme yapabilirsiniz.
pc.eix ve pc.epk dosyalarını değiştirerek yapmış, client ile oynamaya aklı yetmemiş yazık :d
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)