melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 VPS SERVER

servetcand61

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 8 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
11
MmoLira
8
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba,

Haftalardır çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım.Metin2 serveri sanal sürücü üzerinden oluşturup local ipim ile açıyorum sonra duckdns veya no-ip gibi sitelerden aldığım dns ile kullanıcıların girmesini sağlamaya çalışıyorum fakat arkadaşlarım oyuna girmeye çalışırken karakter ekranında karakter elini kaldırıp tekrar giriş ekranına atıyor.Files ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüp files ve packleri 10-15 kere farklı files ile değiştirip denedim fakat gene bağlantıda sorun yaşadılar.Umarım çözümü bilen birisi yardımcı olabilir.Veya temiz arkadaşlarınızla oynadığınız files ve packleri benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

(Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)

Konunuz Soru-Cevap bölümüne taşınmıştır.

Arkadaşlar merhaba,

Haftalardır çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım.Metin2 serveri sanal sürücü üzerinden oluşturup local ipim ile açıyorum sonra duckdns veya no-ip gibi sitelerden aldığım dns ile kullanıcıların girmesini sağlamaya çalışıyorum fakat arkadaşlarım oyuna girmeye çalışırken karakter ekranında karakter elini kaldırıp tekrar giriş ekranına atıyor.Files ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüp files ve packleri 10-15 kere farklı files ile değiştirip denedim fakat gene bağlantıda sorun yaşadılar.Umarım çözümü bilen birisi yardımcı olabilir.Veya temiz arkadaşlarınızla oynadığınız files ve packleri benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

(Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)
Files ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Server files bölümünden sağlam bir files seçip deneyebilir misiniz.

Files ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Server files bölümünden sağlam bir files seçip deneyebilir misiniz.
Bildiğiniz düzgün sorunsuz çalışan bir files var mı acaba çoğunu burdan paylaşılan filesler ile denedim zaten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri