Rica ederim sorun görmeyenlerin kullanmasına gerek yokteşekkür etmek istiyorum ama neye teşekkür edicem onu anlama çalışıyorum kafam döndü
" görevler, yetenekler, durum, duygular " sekmelerine tıkladığında buton penceresinde saçma şeyler oluyordu kenarlarında çıkan beyazlıklar vs. Bunu anlatacağım gerçekten aklıma gelmezdi.
Windows'un yerinide bilmiyorum demenizden korkuyorumBunlar emek nedir bilmez boşver kardeşim paylaşım için teşekkürlerBaştan salma ama prof gibi gösterim yaptıkları yapıtları düzeltiyoruz piskolojik'mi oluyor ?

Bunlar emek nedir bilmez boşver kardeşim paylaşım için teşekkürler![]()
Rica ederim, yabancı kardeşlerimiz zamanında paylaşım yapıp sonra satış olarak gösterdikleri şeyi ben kusurlarını azaltıp sundum.Paylaşım için teşekkür ederim.Elinize sağlık.
Hacı niye bu kadar atarlandın ki? Adamlar fark etmemiş sadeceRica ederim sorun görmeyenlerin kullanmasına gerek yok" görevler, yetenekler, durum, duygular " sekmelerine tıkladığında buton penceresinde saçma şeyler oluyordu kenarlarında çıkan beyazlıklar vs. Bunu anlatacağım gerçekten aklıma gelmezdi.
Windows'un yerinide bilmiyorum demenizden korkuyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)